קצת בעבר אדוני חי, לנקו היה בעבר המאוד רחוק שם נרדף לאיכות ואכן ייצר פטיפונים עתירי מוניטין. היום מדובר במותג מדבקה שמייצר כל מיני מוצרים לבנים למטבח וגם מוצרי אלקטרוניקה לבית, שאינם שונים מבחינת מוניטין ממוצרים דומים אחרים שמיוצרים במזרח הרחוק ועיקר כוח המשיכה שלהם הוא תמורה למחיר, היינו מחיר זול. אשר לטלויזיות, ישנה טכנולוגית מסך, זו הנקראת אולד על נגזרותיה, יקרה יותר לייצור ובהתאם לכך מחירה ליצרן, נכון להיום רק LG מייצרת מסכים כאלו ומוכרת אותם לסוני פיליפס ופנסוניק, ויש לד, גם הוא על נגזרותיו, זה בבסיסו זול יותר ובהתאם המחיר לצרכן. באלו האחרונים יש שונות שעיקרה שיטת ההארה האחורית ואופן פיזורה על המסך. מעבר לכך מה שקובע את איכות התמונה הוא המעבד, ישנם זולים ישנם יקרים, לאלו השפעה על מהירות, על נאמנות ועוצמת הצבע, על ריצוד או העדרו ועוד כהנה וכהנה. מה שחשוב באמת לדעת הוא שבאופן כללי טלויזיה צבעונית מודרנית תשדר תמונה סבירה גם כשהיא תעלה 1000 שקל או פחות, איכות התמונה תהיה תלויה יותר באיכות השידור מאשר באיכות המסך. עם זה מי שהתרגל לתמונה איכותית באמת, ישים די מהר לב למה שאצל אדוני אולי הוא בגדר ניואנסים ויש אפילו סיכוי שזה יפריע לו.מוישה אתה לא מכיר את חוקי המיסחר . יבואן סיפר לי כאשר הייה לי חנות סטראו בשנות ה80 בטירה . יבואן רצה להביא פטיפונים לישראל תחת השם לנקו . כמובן ביקש רשות להדביק מדבקה לנקו . אבל שילם תמלוגים על הרשות. ולנקו בדקו את הפטיפון אים הוא איכותי . כמובן אנשים ישלמו . על מותג לנקו . מאשר סתם פטיפון שאין לו מדבקה ביכלל . אים שנהם יוצרו באותו מיפעל . סוני זה פירמה . פשוטי העם קונים סוני כי יודעים שזה פירמה . מה האיכות תשאל אותם . עונים לא יודע רק רובם קונים סוני . יש כבל RCA סטראו באורך 1 מטר עולה 4000 אלף ש"ח . ראיתי מחירים כאלה . ויש המאמינים שיש הבדל בצליל . יש המאמינים גם בכבל רמקול . במחירים כאלה . כי זה מותג . חוץ מיזה אתה יכול לשנות את הצבעים בשלט . כי אדום הוא תמיד אדום . אני צופה מידיי פעם הערוץ מפולין . HD איכות תמונה מדהימה . כי רוחב הפס מקסימום . ערוצי ישראל לחסוך מקום בלוויין. ובעיגן + מצצמצמים בנתונים של השידור . איכות התמונה רחוקה שנות אור . בHD . מהתמונה מפולין . גם יוטיוב יש סירטונים באיכות מדהימה . שערוצי ישראל ריוקים מאיכות כזו. אז לך תיקנה מותג . בחנויות שמציגים TV לא ראיתי הבדלים בתמונה יותר אדום פחות אדום . מה שחשוב זה גודל הTV . אז יש אנשים מגדילים את התמונה בטלויזיה קטנה . ולא רואים את הסמל של הערוץ . מגדילים בזום