מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..../images/Emo150.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
מושלמת שלי התגעגעתי כ"כ!../images/Emo99.gif

מקווה שתבואי =]] הולך דווקא טוב

עכשיו כי אני טסה לאילת:)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ממ שלישי רביעי וחמישי בגלל הקורס ואתמול בסרט:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ הקורס? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהיה לשחי יומולדתתתת
התעצבתי מעט כי.. אני סתומה. התעצבנתי על.. הדס ועוד מישי. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ממש=\\ התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי אני מטומטמת בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל הימים בקורס במיוחד היוםXD ואתמול בסרט ~ דרך אגב שחי ושירלי גם עכשיו הפוני מעצבן אותי, אני מתארגנת לטיסה והוא מעצבןןןXD~ וגם יום ראשון ביומולדת של שיר עם יעליXD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אתמול היה כ"כ טובב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצום ולהיות בחווה! הסרט הכי טוב שראיתי.. הארי פוטר ומסדר עוף החול. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול:) לקניוןן=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ארנק? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחיי שירלי ואוהיו
התודה שלי השבוע היא ל.. כולם
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת יומולדת של שחיי? מאכל השבוע שהיה הוא..העוגה, רק חבל שחצי ממנה אכלו בידיים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אממ "איך לנצל שבוע אחד בחופש עד הסוף" (קצת ארוך אבל תתגברו) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."את יפה"- עידן יניב
אלבום השבוע שהיה.. מממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההשיעור היום
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לבריכהההה=]] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אוהיו
, קודם כל כי הוא פשוט נותן לי סיבה לחיות ואני חולעליו, שחיי
ושירלי
שעשו לי ת'שבועע=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קורס=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אמממ משו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. גלגל, שתחזור! חח היא רק הלכה, טוב אז אתתת כולם=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

shirli0811

New member
חחחחחחחחחחח לא קוראים לה יעלי ../images/Emo6.gif

מצחיקולה קוראים לה "יילי"
חחחח.. ואני אוהבת אותך

Deep Blue Sky

New member
סוסים../images/Emo99.gif

~יש לי התקף סוסי עכשיו~ היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מעבר. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מסיבת סיום. בתוך ליבי, בכיתי.
התעצבתי מעט כי.. על אמא שלי. התעצבנתי על.. כנ"ל... אבל בסוף סלחתי כי .. עדיין לא סלחתי, למרות שזו גם אשמתי וגם אשמתה. התאכזבתי מ... כי... עצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. שאני נפרדת מהם. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא היה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא מילה ולא משפט. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי, אלוהים, הצלחתי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... האמת, שאולי אז האמנתי שיש בי את הכוח. ואכן, הצלחתי. הסרט הכי טוב שראיתי.. הארי פוטר, שיהיה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דוב קואלה (בובה) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את המסיבת סיום
התודה שלי השבוע היא ל.. לעצמי, ולעוד כמה אנשים מדהימים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. סרט, קניון... מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק בקיץ!!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הממ... סוף כל סוף? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. May it be אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כל סוף, הוא התחלה חדשה". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המצב הזה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתקדם, אבקש סליחה, אשמח, יעשה כיף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ה-סוף כל סוף. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להשלים, לקבל תוצאה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לקבל תוצאה טובה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כמה חברים. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

שירלי317

New member
כיבשי../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, כי קימי. ושלישי, כי ליזי ברבר קימי ואפילו תקוה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קימי (הייתה מדהימה מתמיד)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את אחותי מופיעה במחזמר ומסיימת שנה ב' קורס משחק, היא הייתה מדהימה כהרגלה
התעצבתי מעט כי.. יותם
וגעגועים לכולם לליאור והבנות...
התעצבנתי על.. אבא, כרגיל אבל בסוף סלחתי כי .. הוא משתדל.. התאכזבתי מ... כי...משום דבר!!!!
איזה כיף.
בכיתי מעצב/אושר כי.. שניהם בו זמנית יחד עם בלבול... כי יותם.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."מעעעעעעעע"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."בכיתי בזכותך, לא בגללך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי את זה, אז אני לבד וטוב לי עם זה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיד לו את זה חד וחלק הסרט הכי טוב שראיתי..הארי פוטר 5:] המקום הכי טוב שאליו יצאתי..עצוב להגיד שפ''ת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אבא קנה לי אמפי4 חדש, אז מדבקות מגנטים לגוף המתפרק שלי..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ליזי, ברבר, יותמוס וטורי
התודה שלי השבוע היא ל..ליזי וברבר פינקתי את עצמי השבוע עם..יום ציור:] מאכל השבוע שהיה הוא..פרוזן יוגורט (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי
)
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?תמונות שנמשכות חיים שלמים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."A Moment So Close" by Bela Fleck and the Flecktones משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Yeah the cookie crumbles but in who's hand? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הכאב ראש הנוראי הזה אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה את אורלי לפני שהיא טסה, אסיים לארוז והממ... אראה את אחותי ליותר מחמש דקות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קימושקה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הונגריה!!!!! ויומולדת כמובן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אהנה הכי הכי, ואקבל סוס חמוד לרכב עליו בטיול בהונגריה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את עצמי בעיקר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מתה על התמונה הזו

Lian815

New member
מסכמת את השבוע..../images/Emo24.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםחמישי!! כיהייתי במפגש פורום אבריל לאבין והיה מעולה!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבועהמפגש..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבועאח שלי התגייס..
התעצבתי מעט כי---
התעצבנתי על---
אבל בסוף סלחתי כי---
התאכזבתי מזה שחברה שלי כעסה עלי כיאמרתי לה משהו בצחוק והיא נעלבה..
בכיתי מעצב/אושר כיהחתולה שלי מתה..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבועאממ..היו הרבה רגעים מצחיקים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו"הרוסי עם הגבות המשולשות"XD
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כיקניתי חולצה יפהD:
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללעבוד בהשקייה של גינה(בקרוב..)
הסרט הכי טוב שראיתילא ראיתי סרטים,אבל בא לי ללכת להארי פוטר ולסימפסונים..
המקום הכי טוב שאליו יצאתינסעתי לת"א..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זהחולצה שעלתה 150 ש"ח,אבל תיכננתי עליה המון זמן...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבועכל החבר'ה מפורום אבריל לאבין
התודה שלי השבוע היא לאיש שלקח אותי ואת חברה שלי לת"אD:
פינקתי את עצמי השבוע עםחולצה וסוכריות סמינט..
מאכל השבוע שהיה הואגלידה של שלושה סוגי שוקולדים(מומלץ!P:)
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?I love Avril Lavigne
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיהComplicated-Avril Lavigne
אלבום השבוע שהיהכל האלבומים של אבריל לאבין..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיהאין
הייתי מוחקת מהשבוע הזהכלום
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אניאהנה!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היאהם חברי פורום אבריל לאביןD:
השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבועעבודה.. משהו שאתם מקווים שיקרה השבועשיהיה שבוע טוב
האדם שאתם משתוקקים לראות השבועאח שלי בתמונה..סוס שציירו עליו את המערכות של הגוף שלוXD שיהיה לכולם שבוע טוב ומהנה!

netapet2

New member
אייאיי שבוע...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, השיעור עם ספייק
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מנוחה, והמון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאופיר צלצלה אליי מיוון
התעצבתי מעט כי.. דווקא לא התעצבנתי כמעט! וגם אם כן אני לא זוכרת... התעצבנתי על.. לא זוכרת
אבל בסוף סלחתי כי .. לא זוכרת על מי התעצבנתי נו. התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי דווקא ממה שזכור לי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי D= הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ לא זוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הכנתי היום את כל הסוסים בזמן וזה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד היום [ובאמת לא היה לי ת'כוח אבל מה לעשות] הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ הארי פוטר, אומנם לא הכי טוב אבל היחיד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סרט משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיסים לסרט? פיצה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופיר ! ומאוד
רואים שהיא חברה טובה התודה שלי השבוע היא ל.. ספייק פינקתי את עצמי השבוע עם.. מנוחה מאכל השבוע שהיה הוא.. אממ לא זוכרת נראה לי הסיני אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לקחת פסק זמן ולא לחשוב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שום דבר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח לארגן הכל ליום ראשון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אממ אופיר? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אילת D= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אהנה מכל דקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את י-ו-ב-ל
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הכנתי לבד [והרקע וורוד בלי כוונה] (מוזמנים להוסיף שאלות..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

SILVER LADY

New member
אללהה :]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..כל השבועע:]] כי..היה פשוט מצחיק וכייף =] ממצה את החופשש :]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני =]] קריון עם הבננות . פעילות עם החברס ולשקח איתם טניס XDD.לרוץ עם הקופות חחח הכללל :]] כינרתתת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..מה שמורקה אמר לי בשיעור P: זה היה נחמד :] התעצבתי מעט כי..שני קופות קטנות שחושבות שיש להן את כל הזמן P: חחח התעצבנתי על..נועוש ועדנה..אבל בקטנה ;]] אבל בסוף סלחתי כי ..כי זה הן P: התאכזבתי מ... כי...מהפחד שלי בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מה לאא..אני נויקה ונועוש בקריון.הפעילות והטניס
ל"רוץ" ולשבת עם הבננות =] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."תריבו על זה " חחחחחחח למה המשפט הזה לא גרם XDD.ומשפט של מורקה בשיעור בשלישי :] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..שיעור בהחלט :]] ולמצות את החופש :] זה כייף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...מממ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתיי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה קריון בריכה באמצע הלילה XDD טניס חחחחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חזיה ב170 שקל
ניסחפתי ושקית בקנדילנד ב70 שקל חחחח מופרעתת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה, נויקה, נועוש, עדנה, כל החברסס
, שייני :]] התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ללל פינקתי את עצמי השבוע עם..כל המפורט למעלה חחח מאכל השבוע שהיה הוא..ממתקיםםםםםם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מג'נון
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..ממ אין :] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..נאדהה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..באלי תחרותתתתת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ת'אמת שהשיעור בשלישי הכי=] אבל הכל הכל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממ לא מחכה אבל באלי לעבור כבר את הבדיקות הרפואיות האלה..ושיעורים בעיקר :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור קפיצות טובים :] כמו השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גלי בעיקר!! אבל כולםם :] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

השבוע שלי../images/Emo66.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שני חווה ויום רביעי יום כיף באשדוד:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ברוס שבב הביתה כפרעליו. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ברוסי
התעצבתי מעט כי.. חשבתי שהוא לא יחזור התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. הוא חזר:):) התאכזבתי מ... כי...אף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר ועצב כי הוא חזר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום עם המשוגעות שלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אין כמוך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אמרתי כל מה שאני חושבת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לומר הכל הסרט הכי טוב שראיתי..סדרה הבורר:) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אשדוד ולחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..יום קניות באשדודד משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ברוסיי
וונדי
התודה שלי השבוע היא ל..לפלפולי שהוא קיים ולנעבי שאין כמוהה פינקתי את עצמי השבוע עם..מוקרם שאני בעצמי הכנתי מאכל השבוע שהיה הוא..מוקרם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"שבוע בלי סוף" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."את היחידה" אלבום השבוע שהיה..----- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..רק את המילים של חיים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה כמה שאפשר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פלפול שמאיר לי את כל החיים שלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה טובה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להיות בחווה יותר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המוןן אנשים. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):כי היא יפה

ווינגז

New member
מסכמת את השבוע../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, סיימתי את ה"פ
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כמה עצוב - הסרטונים מארה"ב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ה"פ
התעצבתי מעט כי.. רולינג היא הרוע! התעצבנתי על.. רולינג אבל בסוף סלחתי כי .. אוף
התאכזבתי מ... כי... חברה, היא פגעה בי
בכיתי מעצב/אושר כי.. זה לא פייר שהיא הרגה אותו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחות עם יעלי בטח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ללי אמרה משהו
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קראתי את הספר ממש ממש מהר, יחסית. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קרוא 400 עמודים ביום. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי טלוויזיה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי, ווהו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הארי פוטר, כמובן משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעל התודה שלי השבוע היא ל.. צומי פינקתי את עצמי השבוע עם.. קריאה ועוגה
מאכל השבוע שהיה הוא.. העוגה! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קריאה בלי הפסקה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. A Mistake - Fiona Apple אלבום השבוע שהיה.. Roads We Take - Lady Macbeth משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I wanna Make a mistake, why can't I make a mistake הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח באמת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הממ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הממ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הממ

shirli0811

New member
../images/Emo42.gif איזה חםם היום ../images/Emo178.gif ../images/Emo122.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון ראיתי צחניקיות ביומולדת של שיר
, שלישי שיעור טוב, רביעי קניון, ושישי שיעור מעולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הפרק שאבא של קלארק מת בסמוולויל
התעצבתי מעט כי.. הזמן.. התעצבנתי על.. אמאא
אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא התאכזבתי מ... כי... חברה שלי כי היא שכנעה אותי לשלם ללונה פארק ובסוף היא לא שילמה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קניון, מישהי ביומולדת של שיר
, היום בחווה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יפה" , לאון-"שירלי הסוף של השיעור היה ממש טוב" , ועוד משהו לא לפה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיפרתי היום הרבה בשיעור. צמתי ביום שלישי וגם רכבתי . חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצום ולקום ב-7 בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..הארי פוטר-אבל הוא לא היה הכי טוב. סמוולויל. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון, חווה, יומולדת של שיר. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה לבתיה ויציאה בקניוןן
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברי
,אמא, בתיה, שחר, גל, לאון התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..עוגת שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא.. פילפל ממולא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? להלה אפאפצ'י [לא עולה לי שם עכשיו
] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."את יפה"/עידן יניב.. ענבר הדבקת אותי בשיר חחח, וגם היה אותו היום בחווה
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לאלא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שלישי בבוקר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אקרא הרבה ספרים ואשן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגה חיימשלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה, רכיבה על מיסטי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהניתוח יעבור בשלום ב"ה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל, נעמולה, ענברושש [כמובבן], מורני-שתבוא אליי, שחרית ואת י"א/2 מתייצבים במוצ"ש סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

lereran

New member
עונה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שני כי חוה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ המלון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. היא ממש מפגרת אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח? התאכזבתי מ... כי... פףף.. בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההופעה בטיילת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "המסר ברור אה??" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי 40 בריכות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשחות 40 בריכות הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ הארי פוטר 5 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון ומלון וההופעה וחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירה התודה שלי השבוע היא ל.. נדי פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלון!! מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לך אם אלה שיודעים להנות! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Enriue Iglesias - Do You Know אלבום השבוע שהיה.. מממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא מוחקת כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נדי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. כמובן לראות את יעלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שעליסה לא תחזור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה

שרונוש16

New member
השבוע המעפן שלי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קאנטר?! סוף סוף=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שחברה שרבתי איתה כתבה לי מכתב שהיא מצטערת וכ'ו התעצבתי מעט כי.. הכלבה שלי נפצעה=[ התעצבנתי על.. אף אחד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ששכנים של חבר של אחותי זרקו על האוטו שלו עוף חחחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כנ"ל הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי סוף סוף למדתי קאנטר:) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..הפנטזיה של הל המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נאפיס משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אף אחד התודה שלי השבוע היא ל..אף אחד פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום מאכל השבוע שהיה הוא..המוןןן גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..i dont wanna miss a thing אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אממ לא יודעת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

stary1

New member
ללא תמונה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלושה ימים רצופים. נפגשתי עם הים ועם כמה אנשים מיוחדים:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..פירוט בתשובה הקודמת. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל.. התעצבתי מעט כי.. אלינור תטוס לחודש לגרמניה ולא אראה אותה. התעצבנתי על.. יעלי, כי היא לא חזרה אלי בתשובה ובטח בכלל שכחה.. אבל בסוף סלחתי כי .. אי אפשר לכעוב על יעל. התאכזבתי מ... כי... אלינור, כי היא לא מוכנה להכנס לים. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל מיני שטויות שראיתי ושמעתי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי את העבודה לפסיכו והתעלתי על הפחד שלי ממפגשים מסוימים! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להסתובב כל כך הרבה ברחבי ת"א. הסרט הכי טוב שראיתי.. רטטוי! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ים, יוגי וליאור. התודה שלי השבוע היא ל.. שוקהP: פינקתי את עצמי השבוע עם.. ים. מאכל השבוע שהיה הוא.. מלא מנצ'יז אצל אלינור. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? melting snow in the big city
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הממ אלבום השבוע שהיה.. Animals- Pink Floyd!! אני אוהבת את ליאורD: ! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החום, הלחות והצפיפות של ת"א. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש שוב את אלינור לפני הטיסה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה:) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות את הסימפסונס עם ליאור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליאור.

למעלה