../images/Emo42.gif איזה חםם היום ../images/Emo178.gif ../images/Emo122.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון ראיתי צחניקיות ביומולדת של שיר
, שלישי שיעור טוב, רביעי קניון, ושישי שיעור מעולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הפרק שאבא של קלארק מת בסמוולויל
התעצבתי מעט כי.. הזמן.. התעצבנתי על.. אמאא
אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא התאכזבתי מ... כי... חברה שלי כי היא שכנעה אותי לשלם ללונה פארק ובסוף היא לא שילמה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קניון, מישהי ביומולדת של שיר
, היום בחווה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יפה" , לאון-"שירלי הסוף של השיעור היה ממש טוב" , ועוד משהו לא לפה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיפרתי היום הרבה בשיעור.
צמתי ביום שלישי וגם רכבתי . חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצום ולקום ב-7 בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..הארי פוטר-אבל הוא לא היה הכי טוב. סמוולויל. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון, חווה, יומולדת של שיר. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה לבתיה ויציאה בקניוןן
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברי
,אמא, בתיה, שחר, גל, לאון התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..עוגת שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא.. פילפל ממולא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? להלה אפאפצ'י [לא עולה לי שם עכשיו
] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."את יפה"/עידן יניב.. ענבר הדבקת אותי בשיר חחח, וגם היה אותו היום בחווה
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לאלא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שלישי בבוקר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אקרא הרבה ספרים ואשן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגה חיימשלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה, רכיבה על מיסטי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהניתוח יעבור בשלום ב"ה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל, נעמולה, ענברושש [כמובבן], מורני-שתבוא אליי, שחרית ואת י"א/2 מתייצבים במוצ"ש סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה