איזה שבוע../images/Emo9.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע באיחוד רביעי ושישי!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל השבוע שרכבתי מלא יום רביעי אצל דור ויום שישי שיעור רכיבה ועבודה קשה וטובה בחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום מה שזוהר אמר לי
התעצבתי מעט כי.. אבא שלי שיגע אותי התעצבנתי על.. אבא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...אבא בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבוע היו כל כך הרבה דברים מצחיקים שאני כבר לא זוכר....... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היום מה שזוהר אמר לי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי טוב בשיעור זהור ועופר היו מרוצים מימני היום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל..לעבוד כל הרבה ועוד לירכב.... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה.... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולך להיות.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שיר זוהר ועופר התודה שלי השבוע היא ל..עופר ואמא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא רכיבה מאכל השבוע שהיה הוא..נודלס ,פירה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''שבוע שכולו חווה'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אני לא ממש זוכר איך קוראים לו.... אלבום השבוע שהיה..?.?.?.?.?. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..?...................? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר ועופר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..בר מיצווה של...... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שיעור קפיצות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..זוהר חיים עופר.....
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע באיחוד רביעי ושישי!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל השבוע שרכבתי מלא יום רביעי אצל דור ויום שישי שיעור רכיבה ועבודה קשה וטובה בחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום מה שזוהר אמר לי