מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

segev 007

New member
איזה שבוע../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע באיחוד רביעי ושישי!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל השבוע שרכבתי מלא יום רביעי אצל דור ויום שישי שיעור רכיבה ועבודה קשה וטובה בחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום מה שזוהר אמר לי
התעצבתי מעט כי.. אבא שלי שיגע אותי התעצבנתי על.. אבא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...אבא בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבוע היו כל כך הרבה דברים מצחיקים שאני כבר לא זוכר....... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היום מה שזוהר אמר לי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי טוב בשיעור זהור ועופר היו מרוצים מימני היום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל..לעבוד כל הרבה ועוד לירכב.... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה.... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולך להיות.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שיר זוהר ועופר התודה שלי השבוע היא ל..עופר ואמא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא רכיבה מאכל השבוע שהיה הוא..נודלס ,פירה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''שבוע שכולו חווה'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אני לא ממש זוכר איך קוראים לו.... אלבום השבוע שהיה..?.?.?.?.?. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..?...................? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר ועופר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..בר מיצווה של...... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שיעור קפיצות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..זוהר חיים עופר.....

AnGi14

New member
סופשבוע!!../images/Emo9.gif ../images/Emo109.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי כי הייתי בחווה [מפתיע? חח] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...השיעור על אנג'ל היום והשיעור עם גמלא ביום שני [פעם ראשונה שרכבתי עלייה] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...רכיבה ראשונה על גמלא אומנם בלי קאנטרים כי הי אצולעת אבל עדיין רכיבה ראשונה עלייה. התעצבתי מעט כי..--------- התעצבנתי על...אבא שלי ואח שלי היום בחווה כי הם עשו טיפה בלאגן אבל בסוף סלחתי כי..אני יודעת שהם בסך הכל ניסו לעזור התאכזבתי מ... כי...----------- בכיתי מעצב/אושר כי...מעצב כי אמרו לי שכנריאה ימכרו את הסייחה של אנג'ל למקום שאני לא סומכת עליו.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...מקלחת עם הבנים אחרי אימון שחייה [אני ועוד שתי חברותה תקלחנו עם הבנים כי אצלנו היה שטן על הרצפה וזה היה ממש משריח ומעגיל חח אבל התלבשנו במקלחות שלנו XD] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...מממ..."קאנטרים טובים"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...התגברתי על הפחד שלי מהבאקים בקאנרטים עם אנג'ל ולמרות הבאקים שהי אעשתה במעברים המשכתי לרכב את הקאנטר... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...--------- הסרט הכי טוב שראיתי...לספר את אדם המקום הכי טוב שאליו יצאתי...לערב פסטה עם השחייה,ולמסעדה בים עם המשפחה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה...9 חולצות ועוד 2 מכנסיים חח [אלב אמא לשי נכנסה למינוס בבנק לא אני XD] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...מ...את כל החברים שעודדו אותי בקשר לתחרות שחייה.. התודה שלי השבוע היא ל...לכל מי שעודד אותי [: פינקתי את עצמי השבוע עם..אייס קפה חח מאכל השבוע שהיה הוא...אפרסק [: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"לחיות על חטיפי אנרג'י" XP שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...השבוע היו הרבה אבל הכי Green Day - Whatsername אלבום השבוע שהיה..----------- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..."התחרות האולימפית גרמה לי לחשוב שבחיים אני לא אהיה כזה זקוף,שרירים ברגליים זה אף פעם לא נראה לי כל כך דחוף,מעניין אותי כמה מרוויח האיש שעומד ומפעיל את הסטופר,גביעים ומדליות תמיד יעסיקו אותי באמצע הוואפר,באמצע הוואפר...." שייגעצ-התחרות האולימפית. הייתי מוחקת מהשבוע הזה...--------- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...שבסוף השבוע הזה יקרה לי משו ואני לא אוכל להתחרות בתחרות שחייה...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...אנג'ל
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...שאני אגמור ת'משחה המשריח שלי באליפות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיבטלו את האליפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...את החווה חח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):איזה פיצית היא הייתה שם חח

AnGi14

New member
פרי עכשיו היא כבר גדולה יותר חח../images/Emo99.gifחזיר|

שבוע מושלם בנאפה!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל יום, כל היום! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. איה נאפה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לקפוץ מצוק? ג'ט סקי? פליי פיש? B&W? קשה לבחור!! התעצבתי מעט כי.. אני חולה מתה
התעצבנתי על.. הבהמה שהדביק אותי!! אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח לו!? בגללו נהרס לי היום האחרון בנאפה! התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. הרגשתי גרוע, הייתי עייפה ורציתי להקיא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היה אדיר!!! כל השבוע לא הפסקנו לצחוק! HELLO MOTO
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. I look at you, I know you look at me, you look at me, I look at you, you touch me, I touch you, go touch your friend.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי הכי כיףף [= לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את היום ההוא... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..B&W דפנטלי!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל הטיול הזה הוא מינוס בבנק אחד גדול, פיצה ב-200 שקל, גגאאדדד...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נופי שלי! הכי אוהבת אותה בעולם!! ואת איילון כפרעליו.
התודה שלי השבוע היא ל.. נופי!!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבההה אוכל, מסיבות ושתייה! מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה הט, מסעדה סינית, מלא פסטה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? Fack off ISRAEL!!!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מעכשיו, Far away משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "....designate unknown" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה המטומטמת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אבריא ואלך כבר לים!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נופי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרב הרבה! הרבה ים! טיולים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תשובות אאהההה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. התגעגעתי לכל הבנות היפות שלי!! מקווה לנסוע לאושה בשלישי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

DriftingAway

New member
destination בובי

"אתם יודעים לאן לוקחים אותנו?" "לאן?" (כולם חושבים בלב - מחנות השמדה) "destination unknown..." חחח אוהבת

belledejour

New member
איזה שבוע אלוהיםם

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי כי בל הייתה מושלמת... ויום חמישי כי ראיתי את כל החברים שלי מהיסודי!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יהב נסע לחופש? והשיעור עם נטלי... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לוידעת התעצבתי מעט כי לא הצטרפתי לשיעור עם רחינה, למרות שבסוף הלך לי ממש מעולה לבד התעצבנתי על גבי... אבל בסוף סלחתי כי... זה עוד לא נגמר! =| התאכזבתי מרוני כי מה הסוסה שלך עשתה לך?! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- חחח כל השבוע..... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- היו הרבה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי ממש השתנתה לי הרכיבה בזכות נטלי!!! מלכה!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקום בבוקר וללכת לעזור בחווה
הסרט הכי טוב שראיתי.. "אישה יפה" ו"הפכים מושלמים" המקום הכי טוב שאליו יצאתי היה יקב האלה [בר מצווה] ו... החווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום- עד כמה שזכור לי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- נטלי... התודה שלי השבוע היא לנטלי על השיעור המדהים! פינקתי את עצמי השבוע עם- גלידה טובה? מאכל השבוע שהיה הוא העוגות שהקייטנות הכינו!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? laugh it through שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. so far
אלבום השבוע שהיה.. לוידעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. dont it always seem to go, that you dont know what u got til its gone הייתי מוחקת מהשבוע הזה את רעות
סתם סתם רעות לא צריך לבכות! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אשן............ השמש שהאירה לי את השבוע היא נטלי. ואילת... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע בל בל! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אתנקם בגבי! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומריקוש ויהב אלוהים.

רועי מו

New member
אני מדרייייייייייייייייך

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום וחמישי כי בגלל ה"מסיבת סיום" המאאאאגניבה של הקורס במעיין חוקק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע סימתי קורס מדריכים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע היום האחרון של הקורס [שישי] התעצבתי מעט כי נגמר הקורס התאכזבתי מהציונים שלי כי הם היורועים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע היו המון מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "לחלקם יש צרות חלקם ערבים" [אחד אלוהים\איפה הילד???] המקום הכי טוב שאליו יצאתי החווה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע הילה,רעיה,נועם,ניר,סתיו,פיינמן,וכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם מאכל השבוע שהיה הוא נקניקיות עם צ'פס וקצשופ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה אחד אלוהים והשמיים הגבול [איפה הילד???] משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה אחד אלוהים מביט מלעמלה אחד סטן מסתובב לו למתה הייתי מוחקת מהשבוע הזה את הסוף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא כמאת כול מי שהיה בקורס השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע הקיטנה בחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע יהייה טוב סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

MAYA 4827

New member
מסכמת שבוע(יים וחצי)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל הקורס והמחנה!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קורס מדריכיםם 2007!!!!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום האחרון של הקורס- כשהצדענו וכשהרימו לנו תעניבות, להיפרד מגלוש, ורועי
התעצבתי מעט כי.. יום אחד בבית זה ממש קצת=/ התעצבנתי על.. שאני טסה דווקא כשהכי כיף ומושלם שיכול להיות!!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי לא אסלח התאכזבתי מ... כי... כי לא הספקתי להיפרד ממנו, למרות שהוא ביקש.. בכיתי מעצב/אושר כי.. יאוו\ כמה בכיתיי!! מהתרגשות עם כולם בטקס סיום, כשגל טסה, ועוד כמה פעמייםם חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. פווולל- ערב הווי, דג קרפיון ועוד מלא בקורס.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ממ היו מלא.. מה אין בסניף שלנו? א) סיגריות, ב) הימורים, ג) אלכהול, ד) ערכים. חחח נחשו מה התשובה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כפתתי ממש טוב ואפילו ניצחתי תבנים!! וכי התחברתי עםם פוול בוגרים=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להישאר כל הקורס.. אבל היה כלכךך שווה את זהה!!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. ממש ראיתי סרט.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אנדרטת הנחל בפרדס חנהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה יותר מידי אייס קפה וארטיק קרח .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדן וגילושש, ודובי אחותי הקטנהההההה אהה ומחלקה 10 אימפריההה!! התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל ולאיתי שהוא הבנאדם הכי גבר שהכרתי בחיים שלי!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. חח סתםם מקלחת בביתת.. וחיבוק מאסףף
מאכל השבוע שהיה הוא.. פתיתים ושניצל טירס של איציקק!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איזה קורס משוגע- קורס 2007 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כוכביםםם מעלינו, אדון שוקו, כשאדם קם בבוקר אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מה נעשה? הכול פשוט קורה בקורס הזה!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שהיומולדת לא הייתה במחנהה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן, ייתקלח ויאכל כמו בני אדם אמיתיים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. החברים הכי חמודיים והבוגרים ודובי שלייי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ אילת, חווה ועוד מלא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ינצל אותו הכי שישש, יעשה מה שבאא ליייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הדר, דובי עמית ורועייי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): יש יותר מידיי@@ (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

SNTQ

New member
חתיכת שבוע. =)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..אתמול והיום כי..החיילת שלי חזרה הביתה,חברות,אלכוהול
והיום עם ניצני
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הנסיעה לרעננה ביום שני:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוו השיחה איתו
התעצבתי מעט כי.. כל ההחלטות והרגשות ו.. סעמק. התעצבנתי על.. 2 חברות אבל בסוף סלחתי כי.. עוד לא סלחתי התאכזבתי מ..|סדכש| אותן ה2 שהתעצבנתי עליהן כי.. הן יצאו זונות. בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאבים היום מההתרסקות,מאושר מהול בכאב מהשיחה איתו.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההתרסקות היום
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אוהב אותך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למרות הכל עוד לא נשברתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל..כל ההחלטות. הסרט הכי טוב שראיתי.. high school music.. (ואוו השחקן הראשי
) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול משו בת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פולי,אופירי,מעייני,מאיו וניצנוש'
התודה שלי השבוע היא ל.. ניצנוש'.. שעזרה לי להישאר רגועה היום ועשתה הכל בשביל שתינו (
) פינקתי את עצמי השבוע עם.. הצום
מאכל השבוע שהיה הוא.. מאכל? נהה.. שתייה.. אלכוהול.. והרבה! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אמברלה
אלבום השבוע שהיה.. יוני בלוך-הרגלים רעים!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. (זה יותר מדי לחשוב וכואב לי כרגע) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הכעסים על 2 חברות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב ואהיה עם הבנות-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פולי,אופירי,מעייני ומאיו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. נסיעות אינסופיות לכל מיני מקומות,חיפה,ובסופ"ש ביסלמ"ש (לראות את החיילת שלי)
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כל הדברים הנ"ל יתקיימו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פולי.

ram ram

New member
סופ"ש..!!../images/Emo199.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, יום בקר לקורס..
היה אחלה.!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה על ג'ונה בשרונה... היה פשוט תענוג.!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אח שלי חזר מאיטליה..
התעצבתי מעט כי.. כי קובי עשה לי ריגשי מבאס..
התעצבנתי על.. על הודיה[?] שלא שמרה בטים פנינג ואם לא היא היינו מקום ראשון!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח לה בכלל.?!
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, לא היה לי כוח לכולם השבוע...
בכיתי מעצב/אושר כי.. --
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לשמוע את וילי מדבר במבטא גרוזיני כבר..
ו-יו יו שעשה כאלה שטויות בקורס..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " הראת שלעמק הבוקרים יש קאו-סנס חבל על הזמן.!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום בבוקר אחרי שהיה כל כך חם בלילה.!
הסרט הכי טוב שראיתי.. הארי פוטר 5...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שרונה+שדמות דבורה..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. --
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יו יו מהקורס..
התודה שלי השבוע היא ל.. למיתר שצילמה אותי תמנות מדהימות! וללילך ששלחה לי אותן..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה עם הקורס ליום בקר..
מאכל השבוע שהיה הוא.. --
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החום..!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיהיה נעים.. לא היה..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ים ים..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מבחני סיום לקורס ברביעי-חמישי..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיצא לי גם לרכב במבחנים..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מממ... ירון שהולך לבחון אותם.?
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אחת התמונות שמיתר צילמה... איכות לא משהו..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

רועי מו

New member
שאלה

את יודעת אם היה בחווה שלכם זכר לאילוף בשם פפוניטה קשמן[משהוא כזה]?

ram ram

New member
אממ... לא יודעת...

השם לא מוכר לי.. אתה יודע מתי הוא אולי היה אצלנו.?, מי הבעלים שלו.? [לפעמים אנחנו נותנים שמות על פי הבעלים..], ואיך הוא נראה.?

ram ram

New member
אממ...

לפי התאור הזה לא נראה לי שאני אדע... אם בא לך תצלם אותו ותתין לי לראות את התמונה.. אני אזהה בשנייה...

למעלה