מתא = מלא
ג גן עדן היחידה New member 2/7/04 #35 מה עם אילנה????? את באה עם התינוק/ת או לו????? הכוונה, האם את מתכוונת ללדת עד מחר??? אולי עכשיו את כבר בביה:ח?????
מה עם אילנה????? את באה עם התינוק/ת או לו????? הכוונה, האם את מתכוונת ללדת עד מחר??? אולי עכשיו את כבר בביה:ח?????
I ilana kotlyarenko New member 2/7/04 #36 אהלן לא, עוד לא ילדתי (למרות שיש עוד כמה שעות עד המפגש ) אבל בהחלט כוונתנו להגיע.
א אורנית של לים לם New member 2/7/04 #30 עדיין עושים מאמצים להגיע למפגש. שום דבר עדיין לא סגור ולא ברור.
א אמא של תותוש New member 2/7/04 #31 אנחנו כנראה לא נגיע ../images/Emo10.gif אני צריכה לעבוד יום שישי פתאום ולא בטוח שאספיק.
ג גן עדן היחידה New member 2/7/04 #33 אוף, עד שיש לנו זמן להיפוגש!!!! יו, איזה באסה, אולי בכל זאת?????
ט טאניוש New member 1/7/04 #16 אני מסודרת ../images/Emo9.gif אני מגיעה מירושלים ויש לי טרמפ עם כדורי וההורים.
ט טאניוש New member 1/7/04 #19 אני בעבודה,סקטור ציבורי ../images/Emo8.gif ואני כל הזמן מול המחשב.כשאני בבית לוקח לי זמן להגיב בדרך כלל...
אני בעבודה,סקטור ציבורי ../images/Emo8.gif ואני כל הזמן מול המחשב.כשאני בבית לוקח לי זמן להגיב בדרך כלל...