עובדה שגירשה אותו מהבית ואפילו איימה שתתקשר למשטרה.
V vanilla maple New member 22/12/09 #24 או שהיא נלחצתצ כי היא יודעת שזו האמת או ש.. היא חושבת שהוא רוצה אותה בחזרה ונ=הוא ייעשה הכל כדי להשיג אותה
או שהיא נלחצתצ כי היא יודעת שזו האמת או ש.. היא חושבת שהוא רוצה אותה בחזרה ונ=הוא ייעשה הכל כדי להשיג אותה
V vanilla maple New member 22/12/09 #22 אולי בפרק של היום תהיה התקדמות ואם לא אז מחחר לא יהיה לנו הרבה זמן להיות במתח
E EFRATY10 New member 22/12/09 #25 צריכים להספיק גם להסגירו למשטרה. ומעניין אם יוודע לחגית ששמואל שכב עם דפי החברה שלה.
V vanilla maple New member 22/12/09 #27 זו נק' מאוד מענינת אולי דפי תספר לה שהיא שכבה עם מישהו מבוגר ונשוי. לא בהכרח תספר לה שזה אבא שלה
V vanilla maple New member 22/12/09 #32 אני לא חושבת שהוא ייפגע ככה בבת שלו בטח ובטח שהוא רוצה להיות איתה בקשר והוא מנסה לחזור להילית. למרות שיש מצב שהוא יאיים על הילית שיספר לחגית את האמת אם היא לא תחזור אליו
אני לא חושבת שהוא ייפגע ככה בבת שלו בטח ובטח שהוא רוצה להיות איתה בקשר והוא מנסה לחזור להילית. למרות שיש מצב שהוא יאיים על הילית שיספר לחגית את האמת אם היא לא תחזור אליו
E EFRATY10 New member 22/12/09 #33 הוא איים על הילית שיספר את זה,ודחף כנראה בלי כוונה את הילית.בגלל זה יש לה תפרים.
E EFRATY10 New member 22/12/09 #37 וגם לספר לה ששמואל הוא לא כזה מושלם כמו שהיא מתארת לעצמה,ושעשה שחיתויות בקריירה שלו וגם שכב עם חברה שלה.
וגם לספר לה ששמואל הוא לא כזה מושלם כמו שהיא מתארת לעצמה,ושעשה שחיתויות בקריירה שלו וגם שכב עם חברה שלה.
ש שודדתהטבעת New member 22/12/09 #6 באמת מסכנה נראה לי שהכי כאב לאמא שלה על הכסף שלא יקבלו אגב, אם אמא שלה הלכה למישהי שראתה הכל בקפה- איך לא סיפרו לה שגם זה יקרה?
באמת מסכנה נראה לי שהכי כאב לאמא שלה על הכסף שלא יקבלו אגב, אם אמא שלה הלכה למישהי שראתה הכל בקפה- איך לא סיפרו לה שגם זה יקרה?