מסלול חירום ליום גשום

ilan carmel

New member
מסלול חירום ליום גשום

בוץ בכרמל ובבן-שמן, ואין זמן לדרום ? האופציה העצלנית שלי נמצאת 5 דקות מהבית - בשמורת חוף השרון. יציאה מוינגייט - כנסו דרך הש"ג, עלו דרום מערבה לכיוון החוף - מיצאו שער פתוח (שמשמאלו פירצה בגדר) מכאן נפתח הצוק המדהים ביופיו שרכיב ברובו בדיוק עכשיו לאחר הגשמים. רכיבה לאורך הצוק על השבילים, (!!! נע לא לעלות על הצמחיה !!!) מאבקים בעליות חול, סינגלים יפיפיים .. הכול פה. יציאה באיזור שפיים (ישנן מספר יציאות לאורך הגדר) וחזרה (זהירה) דרך הכבישון המקביל לכביש החוף ממזרח. משם לשמורת פולג לשעשועים טכניים.. והופ חזרנו לוינגייט. סה"כ מסלול 15-20 ק"מ (תלוי מהיכן חותכים מהחוף) הרכיבה היא XC ברובה...

alonaski

New member
איזה טל זה?... מה, יש עוד טל באזור

השרון???....
תמונות מאוד יפות!!!

קטן

New member
יופי של סטייל!!!

בעיקר בקפיצה שלך אילן, אחלה משיכה הבאת שם!

קטן

New member
איזה יופי!!

כמעט טעיתי לחשוב שזה בצוקים באנגליה או משהו כזה

viczan1

New member
גם אנחנו היינו שם אתמול../images/Emo26.gif היה..

באמת נחמד

viczan1

New member
עוד אחת../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

viczan1

New member
עוד אחת קבוצתית../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

סתם טיול של שבת בצהריים בשרון

Judy 1

New member
רכיבה ../images/Emo59.gif היא../images/Emo184.gif לכל../images/Emo101.gif

רכיבה פיצוץ (כמו זו של השבת האחרונה) היא התרופה האולטימטיבית לכל מחלה!!! עובדה!!! ויקטור - לאט לאט, לא בבת אחת, בבקשה!!!! ותודה על התמונות... יהודית

viczan1

New member
כשיודית מזמינה../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo26.gif

איך אפשר לסרב

alonaski

New member
הי!!! רוכבת חדשה!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

מי זאת????? ויקטור!!! תוכל לברר לי בבקשה מאיפה קנתה את הקסדה היפה ושל איזו חברה - החולצת-תכלת שלה?...

dgeller

New member
היי אלונה

לבחורה קוראים טל (רוכבת מעולה) על הקסדה כתוב MET היבואן לפי דעתי RS Sport בברכה, דרור גלר

alonaski

New member
נו בטח! הייתי צריכה לנחש בעצמי

שקוראים לה - טל!!!!
בשנה האחרונה - 70% מהאנשים החדשים שאני מכירה - קוראים להם טל!!! (לדעתי - "טל" זה השם הכי פופולארי בארץ. ואם הסקרים יוכיחו אחרת - אני לא אאמין להם בחיים!!!!) תודה בכל אופן על המידע!

למעלה