מסלול חירום ליום גשום

רֶשֶף

New member
נו בטח! הייתי צריך לנחש בעצמי ../images/Emo12.gif

או שזה ההומור ה... אהמממ... "מיוחד" של אלונה, או שהיא שתתה יותר מדי רֶצִינָה באחרונה ודעתה השתבשה עליה. אלונה, מותק, טל ישבה במוצ"ש האחרון ממש ממולך. מעבר לשולחן. "רוכבת חדשה", עלק

alonaski

New member
אני לא אוכלת בשר!! תנו לחיות לחיות!

( =
מחכה שתחזור גם על דברי אלה!!!
) זאת טל בס??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! טל של דן??????????????????????
אז... היא מאוד לא דומה לעצמה בתמונה כאן!!!!!!!!!! אתה בטוח שזאת היא?!?!!?!?

alonaski

New member
אה וואלה!!!! ../images/Emo13.gif איזה מזל!!!

פחות "טל" אחד מהסד"כ הכללי...
טוב, את טל אני מכירה באמתת...
(חייבת להגיד רק שהיא נראית שונה לגמרי כשהיא רוכבת וכשהיא... לוגמת מרק!...
)

Eli R

New member
היי אלונה, טל לא רוכבת כל כך חדשה

וללא ספק היא עוד רוכבת שיכולה ללמד הרבה מאוד רוכבים מה לעשות ואיך. יצא לי לרכוב איתה מספר לא קטן של פעמים במסגרת טיולי EZ riders ואפילו התמונה שלי בכרטיס צולמה על ידה (משהו באיזור הרי ירושלים). טל ישר כוח אלי

dan st

New member
היא רכבה איתנו בדרום פעם

למישהו יש את הטלפון שלה?
(החולצה של נייק ואילו הקסדה נקנתה בחנות סלאלום)

liorsion

New member
שני ה../images/Emo47.gif !!

מה, מתוק, קצת פירגון עוד לא הרג עוד אף אחד, נכון?

ilanvaks

New member
נא פרט איך מגעים בדיוק

נא פרט איך מגעים בדיוק לאלה שלא מהסביבה

ilan carmel

New member
נקודת ההתחלה - מכון ווינגייט

מכון ווינגייט נמצא על כביש החוף, כמה מאות מטרים דרומית למחלף פולג (ידוע בישראל גם כמחלף איקאה). המגיעים יכולים לחנות באיזור הגשר להולכי רגל של ווינגייט - אולם הדבר לא מומלץ עקב צפי (נמוך אבל קיים) לדו"ח חניה. חניה אלטרנטיבית יש בכניסה למושב אודים - צפונית לווינגייט או בחניון יקום (אסא) - דרומית לו. GOOD TRAILS

Judy 1

New member
לדעתי כדאי להתחיל בחניה של יקום

לדעתי כדאי לחנות בחניה של "בונו"/"אסא" ביקום, על כביש החוף. א) לא מסתכנים בדו"ח ב) ניתן לחזור לת"א בקלות (וגם לצפון אין בעיה לצאת) ג)במילא כיף לסיים שם בקפה/סטייק ד)לפעמים מחליטים בוינגייט לתקן את הגדר, והש"ג לא מסכים לתת מפתח לשער... אז פשוט חוצים את כביש החוף על גשר יקום וממשיכים בשביל מערבה ושם כבר רואים את השילוט של השמורה ואת הפתחים (הצרים) בגדר המקיפה אותה. החלק הזה של השמורה נגמר בקיבוץ געש. יש חלק נוסף שלה מדרום לגעש, ליד שפיים ודרומה לשפיים, עד הרצליה. בשמורה של שפיים אסור לרכב בשביל האדום !!!!! רק בשחור.

למעלה