מסמך אנושי מזעזע...

אקסיומה

New member
מסמך אנושי מזעזע... ../images/Emo4.gif

העניין הוא כזה... נרשמתי ל"מקושרים" לא מזמן. ראיתי שלא בדיוק הולך לי באתר הדפוק הזה אז שיניתי את הסטטוס לאחת שלא מעוניינת בקשר, ולמרות זאת, פונים אלי כל מיני הזויים... הדגשתי בפרופיל שלי שאני לא עונה לאנשים שמכנים אותי "מאמי, נשמה, כוסית" וכו', אנשים ששולחים לי תמונות בלי חולצה, ועילגים. משום מה, פנה אלי אחד שהוא שילוב של כל השלושה... כתבתי לו בצורה יפה שאני לא מעוניינת בקשר. הוא בתגובה, החזיר לי את הפנינת חוכמה הבאה...
מה לעזאזל נסגר עם בנים היום?!?!
ג'יזס...

יש כאלו צריך להתעלם

השם שלו מופיע למעלה אם כבר מחקת אני חושבת שתרצי למחוק גם את השם למעלה

אקסיומה

New member
זה היה יכול להיות חמוד...

אם זה לא היה נכתב ברצינות, ואם הוא עצמו לא היה נראה כמו מחבל...

אל תקחי את זה קשה מדי ../images/Emo151.gif

בתרגום לשפתנו הוא סה"כ רצה להגיד: "מדוע הינך נמנעת ממני, עלמת חן משובבת לב אנוש? בואי הסכיתי ואגל לך סוד (...אומרים יש נעורים בעולם, היכן הם נעוריי?... אם פתאום מישהו חטף נוסטלגיית ביאליק). מדוע בבואתי את רואה אוייב? אינני צר עליך. בואי, בואי אליי ונצא במחול האוהבים, יפתי, ואושרך יהיה גלום, מבטיח לך את זה. בואי והגלי לי סוד. ספרי לי מה עובר עליך, את כל מה שחבוי בך ונסתר (נוסטלגיית בועז שרעבי).

אקסיומה

New member
לא יודעת...

אם את מחפשת צחוקים, אז אולי. אם לא- הייתי מציעה לנסות אתרים אחרים. נרשמתי פעם ל"מקושרים", מחקתי את עצמי... ועכשיו נרשמתי שוב, וכל זה רק בשביל לגלות שחבל שחזרתי כי הסחורה שם לא משהו, בלשון המעטה.

L y c a n

New member
../images/Emo89.gif

בכל מקרה שאלתי בצחוק.. לא באמת מתכוון להרשם

pain is MY love

New member
ת'כלס זה אחלה אתר

משעשע שם.. ויש עילגים בכל מקום צריך רק לדעת לקחת הכל ברוח טובה..

ספרייט לא זורם

ספרייט מבעבע והוא גם גורם לאנשים לקפוץ ראש לתוך ריצפה לא הכי בטיחותי

Cobe Anan

New member
לא,

הוא גורם לאנשים להיות בהיי ולא להרגיש שהם קופצים ראש לתוך הרצפה. וזאת, ידידי, תכונה שאינה מוערכת דיה. תחשוב שאם בזמן המלחמה היו מחולקים בקבוקי ספרייט לעם, לא היינו כל כך ממורמרים על התנהלות הממשלה והדרגים הבכירים בצבא. נכון, סביר להניח שאז היינו חיים 10 ק"מ ממערב לתל אביב, אבל היי- לפחות לא היה לנו אכפת

למעלה