מסמך אנושי מזעזע...

זה גם כן מסוכן

בסופו של דבר היה נגמר התקציב, הרי ספרייט זה לא זול, ומה היינו עושים כשהיה נגמר הספרייט? לא סתם בכל האירועים יש 7UP, היום כסף זה הכל

Cobe Anan

New member
תשמעי כפרה

זה לא יפה מאמי מה שאת עושה ככה להפלות ציבור שלם רק בגלל קטע כזה של אוי אוי אוי אני צהובה מתה ואתה יעני עממי כזה זה לא מסתדר לי נשמה יש פה הרבה אנשים עם לב שאת ישר פוסלת יעני לא נותנת צ'נס מה קרה כפרה את מפחדת שאבא שלך יגיד? מה את מביאה לי הבית תשחור הזה ?זה כבר לא ככה היום ויש הרבה מזרחיים בתפקידים חשובים הנה קחי את עופר לוי הוא זמר ממש חשוב וזה דיבור נגוע מצידך זה גיזענות לישמה בובה וחבל שאת חושבת ככה זה בעיה שיש לצהובים האלה גרים ברמת אביב או בהרצליה פיתוח ואומרים יעני אנחנו יותר טובים כולנו יהודים כולנו שווים אבל אנחנו שווים יותר תדעי לך שזה לא נכון!!!!!!!!!! נשמה!!!! אז תיזרמי קצת כי מי יודע מה יקרה אולי הוא הימצא חן בעייניך ותהיה לנו פה חתונה וחפלה גדולה בפורום וחבל נשמה שאת ישר ככה פוסלת כפרה עליך כי הוא באמת יכול ליהיות בחור נשמה הנה תראי יש הרבה כאלה תזרמי... סבבה מאמי!?

אקסיומה

New member
גבירתי?!

אני לא מרימה את האף, ולא ביקשתי שיקראו לי "גבירתי"...
אבל 'מאמי' מתחבר לי בעיקר עם ערסים.

איזה הכללה מפגרת

יש לי חבר האבא של כל האשכנזים בעולם אפילו בסרטי בורקס הוא שם את האשכנזים בכיס הקטן באשכנזיות שלו אם יש הגדרה שהיא ניגוד מדוייק של ערס זה הוא והוא קורא לידידות מאמי לא כל מי שקורא למישהי מאמי הוא ערס

אקסיומה

New member
לא הכללתי...

שים לב שלא השתמשתי במושגים 'כל' או 'רוב'... אז איפה אתה רואה הכללה? אישית, מרתיע אותי לגמרי שאנשים שלא מכירים אותי פונים אלי וכותבים לי 'מאמי'.

Cobe Anan

New member
עדיף על "מה המצב, גבר?"..

וואי, אני יכול לעצבן ככה בנות
...

אוי זה כיף ../images/Emo9.gif

זה נראה לי כל כך משעשע, תמשיכי בשיחה בשפה שהוא מבין
כמובן, זה מפסיק להיות כיף כשפוגשים אותם לבד בסימטה חשוכה
או כשסתם מסתובבים באשדוד
(משהו אומר לי שלא כדאי שאני אחזור לשם...)

אני מתה על אשדוד ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

(תרתי משמע) מחכה כבר לגרוזיני הזה שיבוא ויחטוף אותי מרחובותיה.

הייתי באשדוד פעם אחת

והפעם הבאה שאני אגיע הבטיחו לקחת אותי לפאב העצוב...

כנראה שלשם.

אחד מהאיכותיים באשדוד. זה נמצא קרוב לכיכר הסיטי, פאב אירי קטן וחמוד. צריך להזמין מקומות מראש כי כל הזמן מפוצץ שם.

המקורבים...

עולם קטן, אולי אני מכירה את המקורבים שלך, אך סביר להניח יותר שהם מכירים אותי כי אני סתם סנילית.

למעלה