מסמכים להגירה

liatlulu

New member
מסמכים להגירה

שלום. אשמח שתעשו לי סדר לגבי המסמכים שצריך להציג בארה"ב בראיון לגרין קארד:
1. תעודת נישואין -מה התהליך שצריך לעבור בדיוק? תרגום, נוטריון, משרד הדתות , אפוסטיל במשרד החוץ? קראתי כל כך הרבה על זה שכבר התבלבלתי בסדר של הדברים. מה צריך לעשות קודם ? האם לעשות הכל על התעודה המקורית או על צילום ?

2. איזה מסמכים נוספים צריך להציג בזמן הראיון ? ומה מהם צריך לתרגם ולהחתים ע"י נוטריון או משרד החוץ?

אני רוצה להכין הכל מראש ויעזור לי לקבל סדר בנושא. תודה

John the Savage

New member
מסמכים לראיון בארה"ב

קודם כל, אני מבין מהשאלה שהכוונה היא למסמכים לצורך הראיון עצמו וכבר הגשתם עותק מצולם כששלחתם את הטפסים, נכון?

לגבי תעודת נישואין, צריך להביא את תעודת הנישואין המקורית. אם התעודה היא בעברית, צריך גם תרגום (אותו תרגום שצירפתם לטפסים). אין צורך בנוטריון או באפוסטיל עבור הראיון.

ובאופן כללי, צריך להביא לראיון את המסמכים המקוריים לכל המסמכים שצירפתם צילום שלהם ל-I130. אין צורך באפוסטיל ואין צורך בנוטריון לשום דבר. יכול להיות שבכלל לא יבקשו ממכם לראות את המסמכים האלו, אבל במידה ויבקשו המסמכים צריכים להיות איתכם. בנוסף, תביאו הוכחות נוספות לאמיתות הנישואין שהצטברו מאז הגשת הטפסים (אלבום תמונות וכו').

זה כל מה שצריך.

Boston Guy

New member
אתה מפקשש את הקונטקסט

יש שירשור אחר של השואלת שבו היא מפרטת את כוונתה לפצוח בתהליך אחרי שתיכנס לארה"ב באשרת תייר על סמך "כלל ה 60 יום" - ולא נראה שהאזהרות של רוב אלו שהגיבו לה גרמו לה לשקול לשנות את התכנון.

liatlulu

New member
מה יש לפקשש פה??

סליחה, אבל התהליך שלי לא אמור לשנות פה לאף אחד. ואני מכבדת את האזהרות אבל זה התהליך שאני עומדת לעבור. זה מה יש. סיכון או לא, אני התחתנתי עם אמריקאי בחתונה יהודית אמיתית מהאהבה אמיתית והוא החליט לחזור לארהב וזאת זכותו המלאה. אין מספיק זמן לסדר את זה מהארץ ולכן אצטרך לקחת את ה"סיכון" שכולם מדברים עליו. אני פונה פה כדי לדעת איך להביא לשם כמה שיותר מסמכים שצריך ולהערך איתם מראש ומהארץ ולכן אודה לתשובה לשאלה ששאלתי עם הימנעות מכל המסביב.

doronf65

New member
מנהל
75% מהשרשור נמחק בגלל שימוש בניקים זמניים

לא חבל על נמאמץ של מי שטרחו וענו מתחת לניק זמני?

liatlulu

New member
כי פספסו פה את השאלה שלי

זה בגלל שטרחו לענות פה שטויות. הבנתי כבר שאני לוקחת סיכון. אבל ביקשתי שיעזרו לי להפוך את הסיכון הזה לכמה שיותר קל כי פשוט אין לי ברירה לקחת אותו. במקום זה , היו עסוקים פה בלרדת עליי ועל הבחורה שהגיבה. זה לא לעניין. צריך פשוט לעזור ולא לרדת על אנשים. זה לא מוביל לשום מקום.

האם נכנסת לאתר של USCIS?

תמצאי שם את כל המידע, ממקור ראשון וללא שיפוטיות או פרשנות, ועל פי הרשימות של המסמכים תוכלי לדעת מה להכין וכיצד להעביר אותם הלאה.
הפורום אנונימי, אף אחד לא מכיר אותך ולכן ההתייחסות היא לשאלה עצמה ולא למקרה האישי שלך.
ניהול הסיכונים הוא שלך בלבד, והסיכון הוא משהו מורכב ולא וודאי.

הערה חשובה, לטעמי - ברור שיש לך ברירה, גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך! הברירה היא להגיש בקשה לאיחוד משפחות, בקשה שלעיתים *מחייבת* את האזרח לגור בפועל בארה״ב כדי לקבל ויזת הגירה לבן הזוג.
וזה חשוב להפנים את הנושא, כי אם תיכנסי לתשאול נוסף בכניסה, מאיזו סיבה, את צריכה לזכור שאת תיירת מן המניין והחתונה לא מקנה לך זכויות באופן אוטומטי.

liatlulu

New member
?

מה זה אומר בקשה לאיחוד משפחות ואיפה מגישים את זה ?

doronf65

New member
מנהל
התבלבלת!

זה נמחק בגלל שכתבו בניקים זמניים ולא בגלל תוכן התשובות.

לגופו של עניין, כנראה שהמשתתפים לא היו מוכנים סתם לנדב מידע בלי להסביר לך מהם הסיכונים. זו זכותם, כפי שזכותך להתעלם...

doronf65

New member
מנהל
ניק זמני נמחק - - - עם כל הכבוד!

חשבתי שהייתי ברור כשאמרתי שאאכוף את מדיניות הניקים הקבועים.

יפה דרש ron1222 שהסביר שמי שרוצה לקבל תגובה מכבדת, שיתכבד ויכתוב מניק קבוע.

חבל על הזמן של אילן שענה לגופו של עניין למה שנטען (ושעשה זאת יפה מאוד וחבל שנמחק...).

לגופו של עניין, אם מי שכותב (זה שכותב מזמני וזה שעונה לו) יכבד את מדיניות הפורום הוא לא יימחק. אחרת הוא משחית את זמנו לשווא...

liatlulu

New member
מה זה בכלל

מה זה בכלל ניק זמני וקבוע? אני חדשה פה ובסל הכל רציתי לשאול שאלות שעשו פה מהומה גדולה ואני בכלל לא מבינה 3/4 מהתשובות פה בגלל זה

Kender00

New member
ניק זמני זה ניק שמופיעה נקודה אדומה בסוף השם שלו

ניק קבוע זה בלי.
&nbsp
הסיבה למדיניות הזאת, היא בדיוק רמת הדיון שגלשה פה ובדיוק אותו לרמה של התגובה של הניק הזמני של מורן (הניק הזמני)
מול ניק קבוע ניתן להזהיר או לחסום גישה (לפי ידעתי) אבל לא ניתן לבצע את זה לניק זמני
מה גם מספר אנשים שונה יכול להשתמש באותו ניק זמני ומשתתפי הפורום ל5 יכולים לדעת את זה
&nbsp
בגלל זה דורון החליט שניק זמני יכול רק לפתוח שאלה ולספק מידע נוסף לשאלה שלו אבל לא לענות לאחרים

doronf65

New member
מנהל
אתה היחיד שענה באופן שלא יימחק, והיחיד שנשארת

כל השאר נמחקו... חבל כי אהבתי כמה מהתשובות

ron1222

New member
רק הערה קטנה וחשובה:

זה לא כי ״דורון החליט״ אלא כי זאת ההחלטה אליה הגיע הפורום בעקבות דיון משותף של כלל המשתתפים בשאלה כיצד ניתן לשמור על דיונים המתנהלים באופן מכבד.

John the Savage

New member

קיוויתי שההודעה הספציפית הזו לא תמחק, בגלל שהדיון היה חשוב, והקדשתי זמן לתשובה הנ"ל ...

doronf65

New member
מנהל
אני מבין אבל אין ברירה

אחרי ככ הרבה פעמים שהרשיתי לענפים כאלה להישאר (בדיוק בגלל הסיבה הזו, שראיתי שזה חשוב ושאנשים הקדישו לכך זמן)... מה שקרה זה שאנשים (קבועים! שעזרו לי לנסח את הנוהל הזה... ) הפסיקו להעיר לזמניים הללו, ויותר מכך - ענו להם.
&nbsp
עכשו אני מתאר לעצמי שבפעם הבאה אנשים יתכננו את התשובה תחת ענף שלא יימחק...
&nbsp
אם זה מאוד חשוב, שלח לי מסר ואחזיר לך בפרטי את הטקסט שלך, כך שתוכל לפרסם אותו שוב.

KallaGLP

New member
גם אם ג'ון לא רוצה, אני רוצה.

חשוב שההודעה שלו תפורסם.

למעלה