מסעדות באזור הגליל המערבי!

יריב va

New member
אנחנו נהנינו !!!!!!!

אני לא מכיר את אדלינה (?!) ולא את החוף המערבי, אבל לפני שבועיים אני ורעייתי ביקרנו במקום שנקרא,אם אני לא טועה "סמדר - כליל", בישוב כליל. ולמרות שזה לא ממש פשוט להגיע אליה..כי המסעדה נמצאת במקום מרוחק מהכביש הראשי, וכמעט שאפשר ללכת לאיבוד בדרך אליה. למרות זאת מאוד היה שווה ל ה ת ע ק ש ולהגיע ! (הגענו דרך המלצת חברים שגם להם,אגב,לא היה קל להגיע...), היה אוכל (גם צמחוני, עבורה!) מצויין, ואווירה ביתית ואינטימית. אנחנו הזמנו פלטת גבינות זוגית והיה אחלה ! בכל מקרה- תהנו בטיול,האיזור מטריף במיוחד בעונה הזו...לזוגות. אהההה....... ומזל טוב ליום נישואיכם.
 

קייס

New member
אלומה

מסעדת אלומה בתרשיחא מאוד מומלצת אני בטוחה שהיא כבר קיבלה המלצות באתר בעבר.
 

RonitShAni

New member
והתייחסות למסעדות שדיברתי עליהן

בכל זאת? מישהו??? תודה.. סליחה על ההצקה..
 

SigurRos

New member
../images/Emo41.gifפינגוין-גזר דין!

טוב נו...לא צריך להיות כל כך דרמטיים...
אבל בכל זאת ולטעמי{בתרתי משמע},עת עבדכם הנאמן היה לפני כך וכך זמן{והאינטגריטי מחייב לומר-הרבה זמן!!!} בין כתלי המסעדה,לנוכח מראות הסוסים הנהריניים המפליצים וריח באושי הגעתון המעלה גירתו,חוויה טעימה לא צמחה לו הימנה.ואלו ממצאי הבדיקה: האוכל בנאלי עד כדי חסר טעם. השירות אופייני למלצריות בנות טיפשעשרה,חובבני ובלתי קשוב. והאוירה הכללית מזכירה חדר אוכל בקיבוץ {ללא החוויה הסוציאליסטית הנלווית}. לסיכום- 4.5 בסולם האישי {0-10}.
 

liti

New member
מסעדות באזור הגליל המערבי! ../images/Emo42.gif

אני משרשרת את ההודעות שהתפרסמו כאן לאחרונה על מנת לרכז את הביקורות למען המטיילים בצפון.
 
לה קרפ ז´קוב - נהריה ../images/Emo45.gif

(על פי בקשת "ההנהלה" - העתקתי לכאן:) עקב גיחה קצרה וספונטנית צפונה, מצאנו את עצמנו רעבים בשישי בערב, בצפון. הפור נפל על לה קרפ ז´קוב, בנהריה, כי נורא בא לי פונדו. אגב, זה בזכות הפורום הזה שאני בכלל יודעת שיש שם פונדו! אז תודה. היה חמוווווד! מקום פשוט, נעים, לא מפואר, נעים כבר אמרתי? אוירה מסבירת פנים ועניינית. הזמנו: פונדו גבינה לשניים - רומנטי ביותר, ומחמם נפש הומיה בערב צפוני. הגיע עם בגט קלוי וחתוך, וירקות חיים לגיבוי, שהיו פחות חשובים לדעתי. ואח"כ לקינוח "קרפ מישל" - קרפ בסירופ שוקולד (תעשייתי וחבל שכך), מלווה בגלידה - אנחנו בחרנו וניל - ומולהב בגרנד-מרנייה. מפנק ויפה בפשטותו, ומשמח עין ולבב. זו לא מסעדת פאר. זו קרפריה מתמחה. הם מגישים קרפ עם כל דבר, ומוכנים להרכיב קרפ על פי בקשתך (שזה לדעתי חמוד ביותר). הצירוף של פונדו, נוף גלילי, אויר ים צלול, ואור אדמדם רך ממנורות השולחן, ביחד עם החמידות הפשוטה והעניינית של המקום, שהזכירה לי את צרפת - בהחלט הוכיחו את עצמם, ומאוד נהנינו.
 
אדלינה ועוד

אדלינה נפתחה לפני חודשיים בערך, היינו שם לפני שבועיים. המקום מאוד נחמד עם אוירה נעימה, האוכל - יש ויש. לדוגמא - יש גרוע מאוד: קיבלנו קלאמרי ממולא שרימפ שממש ממש הריח (וטעם) מקולקל. מאידך, היו מנות טובות - ניוקי א-לה רומאנה עם ראגו פטריות היה מצוין, בין המתאבנים היו מעין ממרח חצילים מוקצף עם גבינת פטה ואיזשהו חלק מעוף ברוטב מאוד מאוד טעימים. השאר נע בין סביר לטוב. הקינוחים שאכלנו היו נחמדים גם הם. המחירים בינוניים ביחס לת"א.הם גם מגישים בראנץ´ בשישי או שבת (תבדקו מראש) שנראה אחלה. בקיצור - 8. לגבי סמדר אני לא יודעת, אבל אם זו אותה סמדר שפעם הייתה לה מחלבה - האישה עשתה אז גבינות מדהימות, והייתי נותנת לה צ´אנס. עוד מקום לא כ"כ בגליל המערבי אלא במרום גליל - בכפר הדרוזי עין אל אסד יש בחור בשם מוניר שמארח בבית לבישולים של אמא שלו (אני מוכנה לברר פרטים אם תשלחו לי מסר). תמורת 40 ש"ח לארוחה צמחונית ו-65 ש"ח לארוחה בשרית מקבלים מליון סלטים מצוינים, פיתות דרוזיות, 2-3 תוספות מצוינות (אורז עם בשר, חצילים וחומוס וכו´) וכמה סוגי בשרים. מאוד מומלץ ומאוד טעים.
 
למעלה