מסעדות בחיפה והאזור

גידי42

New member
הדבר הטוב בחיפה.......

בקיצור, הדבר היחידי הטוב בחיפה הוא הכביש לת"א. לחיפה יצא שם של המקום עם הנשים הכי יפות בארץ. מענין אם זה נכון. מה את אומרת דנה? דווקה אכלתי פעמיים במסעדה בחיפה (מסעדה צרפתית, נמצאת בשדרה הגדולה שמובילה מהעיר למקדש הבהאים, מקום שהיה יקב פעם ויש שם ריצפה מזכוכית שבערב מוארת ) והיה לא רע בכלל. משהוא יודע מה שם המקום? ולחיפאים שביננו אני ממליץ לסע לזיכרון. מקום רומנטי מאד ויש אחלה מקומות לאכול במיוחד במידרחוב

mocko

New member
ירדו פלאים לדעתי

מאז שהורידו את מזנון המנות הראשונות הרבה מהקסם אבד .. זה לא מה שהיה פעם ..

גילימא

New member
אני כבן מזמן התיעשתי מהאוכל בזכרון

בכלל בזמן האחרון זכרון והאוכל שהיא מציעה הפכו למרשימים מרחוק אך שמתקברים מגלים אותן בסתמי. סתם פלצנות בלי תוכן.

mocko

New member
בשם כל החיפאים שביננו

קבל
וכן , יש פה את הנשים הכי יפות בארץ .

SigurRos

New member
../images/Emo124.gifגוזית../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

איפה נעלמת לנו בימים האחרונים ?! כבר התחלתי לדאוג לחברתי המלומדת8
-)

גוז

New member
הנני כאן! ../images/Emo118.gif

לא לדאוג חלילה - העלמותי המסתורית הינה אך ורק מסיבות משמחות - אשר יבוא להן הסבר בעתו... לצערי - עקב ארוע משפחתי - לא אוכל להגיע למפגש - אבל אני בטוחה שתרימו כוס בירה לכבודי - או איזה כוסית יין או לפחות דיאט קולה... ימים טובים לכולם.

שקדייה

New member
גם אצלנו עניני משפחתולוגיה...

רוב הסיכויים שימנעו ממני להגיע
בטוחה שתסתדרו גם בלעדיי...

SigurRos

New member
גוזי יקירתי,../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

גם עבדך הנאמן לא יוכל להגיע... לא נורא,בפעם הבאה התייצבות חובה

liti

New member
גוז, מה את עושה לנו...

משאירה אותנו במתח לגבי הסיבות... לא שאין לי ניחושים מהם אבל אנו ממתינים במתח לקבל הסבר... כמובן שנרים כוסית
לכבוד כולם - גם לאלו שלצערנו לא יוכלו להגיע. לחיים!

mocko

New member
אף על פי שקצת עצבנת אותי

עם ה"נגזר סוף שבוע בחיפה" , בכל זאת כמה מקומות מעניינים שאני אוהב ולא ממש מעניין מה אחרים חושבים : בתחום הזולות יחסית ועם אוריינטציה מזרחית : מסעדת אלנבי , אבו יוסף , נבילה ואל דיאר .עוד זולות ולא מזרחיות - מעיין הבירה היא בהחלט חוויה ( לכאן או לשם , ולא להחמיץ את הקוסטיצה .. ) וזולה .. גם יונק היה חוויה עד לא מזמן , בהחלט זול , אף על פי שיש שמועות על ירידה .. אוכל בארים לא רע לבילוי ערב בכרמל : פרנג´ליקו , מאלאגה ( אחד מול השני ) , פאב הסטלה ואיזבלה באר . אזור הבהאיים מרשים ומלא בבתי קפה נחמדים , אפשר גם לשלב עם ביקור באיזבלה האיטלקית או טייוואן הסינית , שתיהן במרחק יריקה . מבחינת מסעדות יוקרתיות וגורמתיות למיניהן , כאן בהחלט יש מחסור , שלנו כחיפאים מותר להתלונן עליו אבל למבקרים מבחוץ שבאים חיום יומיים אסור
. אפשר לנסות את וואללה במדרחוב נורדאו לארוחה צרפתית מסוגננת או השמורה 1872 ( עסקיות שוות .. ) . ספיישל ריזרב במרכז פנורמה טובה מאוד לדעתי ( בסטרו צרפתי יקר יחסית ) , לא יודע מתי פתוחים ומה הקונספט בזמן האחרון . אם כבר נמצאים באיזור , למה לא להצפין עוד יותר לטיול של שבת ? בשילוב עם מבחר מסעדות מעולות בצפון כמו אלומה , גרגר נחלים ועוד , זה טיול אולטימטיבי ..

L oMER

New member
רוצה אוכל איטלקי טוב?ספגטים!

אוכל איטלקי מעולה.המסעדה נמצאת בחוצות המפרץ. אוכל צרפתי נסה את לה-טרטוריה שנפתחה באזור מרכז פנורמה שם.

צר לי לחלוק על שכני לאזור אבל...

אצל נבילה כדאי להכנס פעם מסיבות מעבדתיות בשעת לחץ כמו ששי לקראת צהריים וגם חמישי. הגברת לבושה בבגדים מלוכלכים בכתמים לא מאותו יום, ותיקים וציוריים. פתק ניר שנשמט מידיה לרצפה או מכסה קופסת אלומיניום שנפל מורמים מהרצפה המלוכלכת ולא נשמע שם על שטיפת ידיים אח"כ. גם לא שמעו שם עם כפפות במגע ישיר עם האוכל וכך אפשר לזכות לקבל יחד עם המנות שחפצת גם ויש משערה של בעלת הבית בו העבירה זה עתה את ידה וגם כמה טיפות זיעה שמחתה ממצחה כי חם ועובדים קשה. ןבספיישל ריזרב אכלנו שמונה איש שיודעים כמה דברים על אוכל, ביניהם זוג שאוכל בחו"ל לעתים צפופות במסעדות טובות. הזמננו מבחר מנות, כמעט מכל התפריט ואני חייבת לאמר בצער ובלא מעט בושה שדבר מזעזע כזה לא אכלנו בשום מסעדה. כשפנינו לבעל הבית שהיה במקום, הוא טען שאנחנו לא יודעים איזה טעם צריך להיות לזה. נו באמת. צר לי אך זה המצב בחיפה.

גידי42

New member
יש בחיפה בחורה היא גרה ברחוב פנורמה

אני חושב שהעיר האולטימטיבית תהיה המסעדות של ת"א ( כולל הפאבים וכו) עם הנוף של חיפה. מניבכי זיכרוני אני דולה מסעדה סינית ליד בתי המלון, מול דן פנורמה עם אוכל מגעיל אבל נוף מדהים. המסעדה עוד קיימת? אולי החליפו את הטבח שבטח מת מוות לא טבעי ע"י אחד הסועדים המתוסכלים ומכיון שאת הנוף לא יכולים להחליף אז אולי שווה ביקור

mocko

New member
מול דן פנורמה הייתה מזמן יפנית

שקראו לה מאטזוקה אם זכרוני הדל לא מטעה . אתה מתכוון כנראה לצ´יינה-ריבס בסטלה-מאריס ( לפי תיאור הנוף והאוכל .. )

פומפיה

New member
יש לנו סטארט אפ ../images/Emo62.gif

ישנה מסעדה סינית ברחוב יפה-נוף (אני זוכרת נכון?) עם נוף יפהפה שמשקיף על הנמל ואוכל נחמד. אני יודעת, כשהמילה "נחמד" יוצאת ממקלדתי זה נשמע קצת פרווה. זאת דרכי לומר שאפשר בהחלט ליהנות שם, גם אם ישנן מסעדות סיניות משובחות ממנה. לגבי השילוב של מסעדות תל-אביביות עם הנוף של חיפה - לדעתי יש פה סטארט-אפ
מואה.

למעלה