מסעדת דגים ג'סר א-זרקא

מסעדת דגים ג'סר א-זרקא

מישהו מכיר את מסעדת הדגים על חוף הים בג'סר א- זרקא- ויכול לתת לי פרטים ואולי במקרה דרך ליצור איתם קשר...
תודה

הצריף של מוסא

נוף מקסים, בין היפים בארץ- ים כחול, מפרצונים, סירות דיג- בריזה- שקיעה-
כמו בסיני אמר מוסא ונכון....
אבל... הסלטים (ירקות, כרוב וחומוס/טחינה) היו טריים ובסדר- צלחת קטנה צ'יפס עייף וטובע בשמן- אחת לשני אנשים. דגים - טריים מהים שקשה לקלקל ובכל זאת טוגנו בשמן ושחו בו. לא הדרך בה אני מעדיפה לאכול דג.
והבעיה הגדול המחיר הלא סביר של 100 ש"ח למנה+ 10 ש"ח על מים מינרלים. למרות שביקשתי מים רגילים.

בקיצור- הרגשתי עם טעם פספוס - ציפיתי שבתפאורה מרהיבה כזו. זה יהיה מקום להרגע בעת שקיעה. על דג טרי עם כוס יין לבן ולא כך היה

אכלתי שם לפני כשנה. לצערי, לא חוויה שזכורה לטוב

חבר'ה נחמדים - אבל לפחות אז, בישול ושרות לא היו הקטע החזק שלהם. דגים טובים הוטבעו בים של שמן, טוגנו יתר על המידה, הכל הוגש בצורה מבולגנת, השרות לא מסודר בלשון המעטה... אז כאב לי הלב הן על אי-ניצול המיקום הפנטסטי, הן על התעללות בפרודוקים והן על המשפחה הנחמדה שמפעילה את המקום. אבל ייתכן שמאז הדברים השתפרו - לכן יש לקחת את דבריי בערבון מוגבל!

אני ממש כעת בבת - גלים עם מקל 8 מטר

הגעתי לאחר שמסרתי איסוף שתן במעבדה , עשר זריקות ראשונות תפסתי 10 סרגוסים ;) כעת בא לי בורי כי אני זורק לעמוק , יש גלי - גיבוע , ים מושלם לדייג , אנסה להעלות תמונןת מהפון הישן שלי

זה הצהריים של מחר חחח בורי שילאן כ. 40

אני מפזר קצת רוסה ודג עם קרס 10 הפתיון קמח ומים , פשוט צריך רגש , גררתי אותו על הסלעים כ

מיתר44

New member
לאור הפוסטים המרתקים על חיפה הקולינארית

עולה החשק להגיע לסיבוב. להגנתי אציין כי זו העיר שבה גדלתי מיום שעמדתי על דעתי ועד לאחר מלחמת ששת הימים כשעזבתי לירושלים לבלי שוב (חוץ מביקורים אצל הורי והורי אשתי).

מלאכים בשמי בת- גלים

תראה, תשמע,
היום היה מסוג הימים שהטבע אהב אותי, יש שיקראו לזה האל, בימים כאלו צריך לדעת להחזיר בחזרה,

על המזח סחוף -הרוחות עמדו להקת עורבים רעבים, על מעקה הברזל החלוד הם נאבקו על מקום טוב ליד הדגים,
להק שחפים גם היה באיזור לא רחוק, אולם במזח הזה ובינות לסלעי שובר -הגלים יש באופן קבוע עדת חתולי רחוב מוזנחים ועזובים ומזי- רעב,
את רוב הסרגוסים נתתי לחתולים מכף- ידי, זה אושר ותחושת סיפוק אדירה להאכיל בעל חיים שלא שורד בעצמו בצורה ניאותה,

כמה ארסים ובורי אחד גדול נתתי לאח משלי ולי נשאר בורי בינוני ושני סרגוסים, אני לא דג להתקיים מזה, פשוט אוהב את הים צולפעמים אני מחליט לדוג בחכה, אגב, לפני שדגתי הבקר צללתי עם משקפת והמים היו עכורים מאוד, התכנון המקורי היה לצלול עם רובה -גומיות, זה ממש מרגיע אותי,דייג מצקיך סבלנות ואורך רוח , זה מצרך די נדיר אצלי, היום הכל התנגש לזה שאדוג,
יש גם ימים כאלו

למעלה