מסע אל העבר - תמונות שעושות לי את

אנימו

New member
מסע אל העבר - תמונות שעושות לי את

זה: ראש פינה- רחוב ראשי 1931 מסע אל העבר

p a l o m a

New member
אנימו יקרה.. נהדר.. אבל אני../images/Emo42.gif

רוצה להיות שם "על באמת"...

ע ו מ ר 4

New member
אנימו בוקר אור

ואם תרדי בקישור הראשון שנתת עד למטה ותלחצי על עוד תמונות מהעבר..... בתמונה האמצצית....של חבורת נערים ונערות כשמעל ראשם צפלין...וכתוב שהם בטיול לירושלים.....עם שמלה לבנה ומטפחת על הראש שנייה מימין זו אמא שלי.היום בת 92.ויש לי תמונות כאלה לרוב...היא היתה נהגת של חיל הנשים A.T.S...במצריים....וכאלה עם הגמל ליד הפירמידות...גם של אבא שלי...גם הוא היה בצבא הבריטי.

אנימו

New member
עומר- מה את אומרת?!אותי זה מאוד

מרגש. האם לתמונה הזו התכוונת? ומדוע לא תתקשרי עם ביתמונה ותשלחי להם התמונות שבביתך? אני חולה במחלת התיעוד.....וכל הכבוד לאמא!

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif אנימו....

העלית תמונות מעניינות, רומנטיות ומעלות געגועים בלב.... אני שבויה באהבתי לסיפורי ותמונות העבר. ולעומר, זו התרגשות אמיתית למצוא את אמך כאן, לא?

ע ו מ ר 4

New member
בימבו...

אכן. אמנם לא היום מצאתי זאת... אבל ככה פתאום יום אחד לפני כמה חודשים זה היה בדף הראשון בynet... נו........כשניפגש...מבטיחה גם תמונות יפות בנוסף לבקלאווה שכבר הבטחתי אתמול לבועז ומיכה.

bimbo.

New member
עומר, כשאת מכינה בקלוואה, הביאי

אותי בחשבון. אני משוגעעעעעת עליה....

ע ו מ ר 4

New member
בימבו.....

מכינה הרבה דברים טובים אבל את סוד הבקלאווה שומרת לשכניי...כאן מעבר לגדר כמעט...הם מכינים את זה נפלא....... הבטחתי .......והבטחות מקיימים.(מקיימת)

ע ו מ ר 4

New member
שחרזדה.....

השכנים מעבר לגדר הם שלי......לא של בימבו. ןבאמת...המתכון המופלא שייך רק להם,

ע ו מ ר 4

New member
אנימו......בימים אלה

אני מנסה ליצור קשר עם נדב מבתמונה זה שמתעסק עם הענין. יש להורים שלי מאות תמונות. כן זו התמונה.... ואם תקישי על הכיתוב שמתחת....תגיעי לספור האמיתי...וגם יייייישם יש עוד תמונה...ליד הדגל. בעבודת שורושים של ילדי(קיבלתי ציון מעולה...חחחחחהההה)...מתועדת כל ההיסטוריה של הארץ...תעודת הצטיינות על השתתפות בלחימה על שחרור העיר חיפה....כנל של אבא. ועוד...ועוד...

אנימו

New member
עומר- יש טלפון של נדב בכל סוף שבוע

באתר. יש לך לדעתי אוצר בבית. גם אני קיבלתי ציון מצויין על עבודת השורשים
ובימים אלה כשכל האלבומים היו בחוץ , אגלה לך בצניעות שברכתי את עצמי על ההשקעה... אגב, שמעתי על אנשים שלאחר מות הוריהם , זרקו ארגזי תעודות ותמונות לפח. לאחר מספר שנים התעשתו ואוכלים את הלב. יש כאלה שאין להם שום יחס ולא לוקחים בחשבון שלאחר 120 - יתכן שצאצאיהם יהיו מעוניינים להתחזק בעזרת הירושה הזו שלדעתי לא תסולא בפז.

ע ו מ ר 4

New member
אנימו.....

כבר דיברתי איתו אבל בגלל צרוף ארועים שלא היו תלויים בו..ובנו...זה נדחה.ממהרת למצות את הענין....מוקדם ככל שינתן לי...השבוע אדבר איתו..... עבודת שורשים? גם אני ברכתי אותי...וגם הילדים.

dani 123

New member
ולתומי חשבתי ששעורים עושים הילדים

לפחות כך היה בזמנו שביתי הכינה את עבודת השורשים אנחנו ספקנו רק את מידע וערמת התמונות

אנימו

New member
דני- במקרה הזה חרגנו ממנהגנו ויצא

הפסדנו בשכרנו. לא זכור לי מקרה חריג נוסף במהלך ה"קריירה" שלהם....

ע ו מ ר 4

New member
דני....

לעיתים גם ילדים מכינים שעורים. וכל היתר כבר כתבה אנימו. יום נעים לך.

למעלה