ואם תרדי בקישור הראשון שנתת עד למטה ותלחצי על עוד תמונות מהעבר..... בתמונה האמצצית....של חבורת נערים ונערות כשמעל ראשם צפלין...וכתוב שהם בטיול לירושלים.....עם שמלה לבנה ומטפחת על הראש שנייה מימין זו אמא שלי.היום בת 92.ויש לי תמונות כאלה לרוב...היא היתה נהגת של חיל הנשים A.T.S...במצריים....וכאלה עם הגמל ליד הפירמידות...גם של אבא שלי...גם הוא היה בצבא הבריטי.
אכן. אמנם לא היום מצאתי זאת... אבל ככה פתאום יום אחד לפני כמה חודשים זה היה בדף הראשון בynet... נו........כשניפגש...מבטיחה גם תמונות יפות בנוסף לבקלאווה שכבר הבטחתי אתמול לבועז ומיכה.
אני מנסה ליצור קשר עם נדב מבתמונה זה שמתעסק עם הענין. יש להורים שלי מאות תמונות. כן זו התמונה.... ואם תקישי על הכיתוב שמתחת....תגיעי לספור האמיתי...וגם יייייישם יש עוד תמונה...ליד הדגל. בעבודת שורושים של ילדי(קיבלתי ציון מעולה...חחחחחהההה)...מתועדת כל ההיסטוריה של הארץ...תעודת הצטיינות על השתתפות בלחימה על שחרור העיר חיפה....כנל של אבא. ועוד...ועוד...
באתר. יש לך לדעתי אוצר בבית. גם אני קיבלתי ציון מצויין על עבודת השורשים
ובימים אלה כשכל האלבומים היו בחוץ , אגלה לך בצניעות שברכתי את עצמי על ההשקעה... אגב, שמעתי על אנשים שלאחר מות הוריהם , זרקו ארגזי תעודות ותמונות לפח. לאחר מספר שנים התעשתו ואוכלים את הלב. יש כאלה שאין להם שום יחס ולא לוקחים בחשבון שלאחר 120 - יתכן שצאצאיהם יהיו מעוניינים להתחזק בעזרת הירושה הזו שלדעתי לא תסולא בפז.
כבר דיברתי איתו אבל בגלל צרוף ארועים שלא היו תלויים בו..ובנו...זה נדחה.ממהרת למצות את הענין....מוקדם ככל שינתן לי...השבוע אדבר איתו..... עבודת שורשים? גם אני ברכתי אותי...וגם הילדים.