מסע לפולין עבור עשירים בלבד

Pukipsey007

New member
קצת חבל, נכון..

אבל יש מלגות מהעירייה\ארגונים שונים וכו'. זה באמת נושא קצת בעייתי. יש בתי"ס שעוזרים בנידון..בכל מקרה, אפשר בהמשך לצאת במחיר יותר מסובסד דרך ארגונים שעובדים עם ארה"ב [כמו ישראל 2000, ערים אחיות וכדומה] ויש עוד אופציות, אם זה חשוב לה מאוד.

ixmix

New member
שתי הערות:

1. אתה צודק, ולטעמי צריך להפסיק את כל המסעות עד מתן אפשרות סבסוד באמצעות הלוואות לכל תלמיד שרוצה לצאת. 2. אצלנו בבית הספר כולם משתתפים בפעילויות ההכנה, גם מי שלא יוצא.

עצוב שזה ככה, אבל יש מה לעשות:

אם לבתך יש אפשרות, שתחפש עבודה, תבקש מהרכז/ת של המסע או השכבה ,שיעזרו. אני שילמתי למסע ביינתים רק 2500 ש''ח, תורם אנונמי{מטעם העיריה, או ראש העיר} הביאו לי מלגה בסכום 1500 ש''ח! עכשיו יש לי סכום של 1220 ש''ח, אבל ראש העיר יביא לכל תלמיד 150 דולר, זה יהיה בערך 700 ש''ח, ואת השאר אני כבר לא כל כך משלמת. מה שאני מנסה להגיד, ששווה לנסות, גם אם זה דורש טיפה סבלנות! תבדקי אפשרויות שונות..לכי תדעי..

אה ואני למשל עובדת כבר חודשיים

עבודה קטנה, שאני מרוויחה בחודש 168 ש''ח. אבל אני בתקווה למצוא עבוד שתעזור לי להחזיר להורים שלי את הכסף ששילמו למסע.

כל הכבוד!!!זה יפ מאוד לראות בני נוע

ר עובדים בשביל דברים שהם רוצים וככה הם גם יתייחסו לזה . הם לא יקבלו את זה כמובן מאליו!! כל הכבוד לך שהגדלת ראש!!אני באמת מחזיק ממך

תודה..אבל אני מחפשת עוד עבודה

כי עוד מעט חופש.. לא יעשה לי רע לעבוד בעוד מקום.. כי כיף לעבוד ושיהיה כסף משלך גם למטרה שכזאת

AtrialFib

New member
קצת עצוב לי לשמוע אותך.

כלום לא מגיע לנו כמתנה מהשמים. חשוב לך שבתך תצא? מצאי עבודה או תורמים. רחמים לא יעזרו לך, ולא ציקצוקים בלשון.

למעלה