מספיק עם החארטות

מספיק עם החארטות../images/Emo70.gif

מתי לופז חוזרת
ולא עם אלבום בלטינית, שאולי מחזיר קצת לשורשים אבל לא באמת מפתח לה את הקריירה. ואת זה מוכיחה הסיטואציה הבאה- רק מהודעת תפוז פורומים אני יודע שיצא לה אלבום חדש... אני מדבר על חרישה בגלגל"צ, קליפים שנטחנים ברחבי העולם, יחצנות מסיבית והכי חשוב, תחרות אמיתית במצעדי המכירות בעולם (להתעסק במליונים ולא באלפים). הקיצר, להתחיל לשחות בבריכה, שידברו עליה שישמעו אותה
אז אם מישהו מתכוון לענות לי ב" מה חוזרת?! הנה היא הוציאה דיסק בלטינית" תחסכו
חחח, אז מתי JLO(אולי זה יבהיר את הכוונות שלי) חוזרת

אז מה בעצם אתה אומר../images/Emo35.gif

שג'ינפר לופז כבר לא תגיע לשיא, לא תשחה שוב בבריכה של הגדולים כי היא כבר עשתה זאת פעם והרעב אני מצטט: "דועך"
אפשר להכניס אותה תחת קטגוריה- "נוסטלגיה"

לדעתי הוא צודק

היא לא ממש עוזרת לקריקה שלה בזה שהיא מוציאה דיסק בלטינית..אפחד לא ישמע תשירים..

Lopezit

New member
מי שישמע את השירים זה הקהל

שאליו היא פונה כשהיא מוציאה דיסק בספרדית זה שבישראל לא מעודדים כ"כ מוזיקה בספרדית חוץ משאקירה.. אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה זה לא אומר שבמקומות אחרים זה ככה ולדעתי האלבום הזה תורם לקרירה המוזיקלית שלה יותר מכל אלבום אחר שהיא הוציאה אם אי פעם תשמע אותו.. תבין

QueIronia

New member
מה הבעיה בשאקירה?

נראית מעולה, שרה מעולה ורוקדת מעולה!

Daniella 21

New member
סליחה?? ואם הייתי אומרת אותו הדבר

על ג'ניפר לופז כולם היו מתקוממים לא? רק שתדעי יש גם פורום שאקירה בתפוז ואני הייתי ממליצה מנהל או לא מנהל שתנסחי את התשובות שלך כמו שצריך כדי שמעריצים גם של לופז וגם של שאקירה לא יפגעו במידה. .אם את לא אוהבת אותה בסדר. תאמרי אני לא אוהבת אותה. מה שכתבת פשוט רמה של ילדה בת 14.

QueIronia

New member
נו מה? זה הפך לריב בין פורומים??

אפרופו ילדה בן 14. זכותה להביע דעה. לא רוצה, אל תקראי. כמו שיש אנשים שמחבבים את שאקירה (אנוכי) יש כאלה שלא סובלים אותה. אז בואו נהרוג אותם וזהו.

Daniella 21

New member
חס וחסיסה לא נגזים../images/Emo123.gif

איזה ריב בין פורומים? אני אוהבת את שניהן ללא העדפה של גזע מין ולאום. מה זה לא רוצה אל תקראי?. אני קוראת תגובות סתם ככה ופתאום אני רואה השתחלות על איזהשהו מישהו ללא סיבה מוצדקת ואת קוראת לזה הבעת דעה? אז הנה זכותי להביע דעה - אני לא מסכימה עם הדרך שהיא כתבה את הדברים. והגבתי לה את זה.נקודה. לכתוב רוקדת כמו זונה בעיני זה לא הבעת דעה זה לכלך.

QueIronia

New member
טוב... איך שבא לך.

יכול להיות ש"זונה" זה קצת בוטה, אבל מותר לליאת לומר מה שהיא חושבת על שאקירה ועל כל זמרת אחרת. בכל מקרה, כאן נגמר הכביכול סכסוך הזה

למעלה