מספיק עם החארטות

Lopezit

New member
זה בסדר אני מבינה אותך

גם אני הייתי ככה פעם חייבת להגיב על כל דבר רע שמישהו אומר על ג'ניפר אבל לכל אחד יש דעה משלו... אני קוראת תגובות מגעילות על ג'ניפר כל הזמן.. ומתעלמת.. זה ממש לא עוזר אם אני אגיב, אז למה סתם? זה לא שבאתי לפורום שאקירה ולכלכתי עליה אבל להתחיל להתבכיין בפורום שאקירה שמישהו מפורום ג'ניפר לופז הביעה דעה שהיא נוגדת את ה"מושלמות" שלה ואז לבוא לפה ולתקוף.. זה בכלל לא ברמה של ילדה בת 14

Daniella 21

New member
ממש לא../images/Emo140.gif

אבל אני לא מפורום שאקירה
.אני בכלל באה מפורום אחר שלא קשור לשתיהן
אין לי העדפה לאחת מהן אני אוהבת את שניהן והאמת שאת ג'ניפר אני אוהבת יותר. (עובדה שעשיתי שרשור ענק על ג'ניפר לופז בפורום איפור וציורי גוף שיצא פצצה) להתבכיין?
הדיון הזה לא עבר הלאה חוץ משרשור זה,ובטח שלא לפורום שאקירה. אם מישהו היה יודע אז סתם היה נוצר סכסוך מיותר ולא רצוי לאף אחד. את מחשבה שאנשים מפורסמים הם מושלמים ואבוי על העולם אם נאמר מילה רעה עליהם -עברה לי כבר בגיל 16 תקפתי אותך
? לא חושבת
רק אמרתי שזה לא מתאים לאף אחד להתבטא ככה כי יכול להיות שיש אנשים שמעריצים את שניהן ואני דווקא אוהבת את הריקוד הזנותי שלה
אז למה ללכלך.. וכמו שבפורום הזה כל כך אוהבים להביע דעה אז זה מה שעשיתי הגבתי למה שכתבת

QueIronia

New member
כנראה ספטמבר השנה. סינגל

חדש כבר ביוני. אבל זו ג'ניפר - זה בטח יידחה באיזה חצי שנה...

Lopezit

New member
גם אם היא מוציאה אלבום חדש

זה לא אומר שהיא צריכה להיות תקועה בכל חור היא כבר מזמן לא אותה ה"JLO" שהייתה פעם ולא נראה לי שהיא אי פעם תשחזר את התקופה הזאת היא מוציאה אלבום ספרדי לא במטרה למכור 2\5\10 מליון עותקים.. אלא בגלל שזה משהו שהיא רצתה לעשות כבר הרבה מאוד זמן היא מנהלת את החיים שלה עכשיו שלא כל דבר סובב סביב העבודה מגיע לה קצת שקט אחרי הרבה שנים של עבודה ללא הפסקה

Master Music

New member
יש לך טעות ענקית!

לדעתי, ולרוב הדעות המקצועיות זה ה-האלבום של ג`ינפר שבו עבדה עם אחד המפיקים החזקים בתעשייה הלטינית! ``אסטפנו`` ועמיתו חוליו רייאס (שעבדו גם עם טליה בשני אלבומים ב2005 וב2002 שתשמע את הלהיטים האיכותיים והמחשמלים שיצאו לטליה בדיסק ב2002 תבין.. שגם אחרי האנגלי המזוויע חזרה לעצמה עם המפיק הזה.. וזאת זמרת שתמיד הייתה בטופ מ80`) סוף סוף שומעים אצל ג`ניפר איכות! ולא קול רקע לראפרים סוג ב`. הוכיחה שוב, שהיא מסוגלת ליותר. לדעתי ג`ניפר צריכה להמשיך בקו המוזיקלי הזה. ולא לחזור אחורה.. רגע, מה רע בספרדית שזה מגיע בצורה האיכותית יותר?! בישראל רגילים ללהיטים מאוסים שנחטנים עד גועל סטייל שאקירה באנגלית שאני אישית לא אוהב.. (מלהיט הריכיים המטופש שלה היו לי בחילות נוראיות..) ביחס לספרדית האחרון שלה שדווקא כן אהבתי, מאוד. ג`ניפר שחררה אלבום נוגע ומדהים! לא טוב לאוזן הישראלית?! שימשיכו לשמוע להיטי שאקירה פעם בשנה! שבוע טוב.

זה כבר הפך

לויכוח על "טעם"... אתה מעדיף מוזיקה ספרדית, והוא מעדיף מוזיקה שחורה...כל אחד הטעם שלו

אוקיי אז

קודם כל, אני חייב להודות שאני גם מתגעגע לתקופה של J.LO! למרות שזה קצת שטחי להסתכל על עניינים של מכירות ומצעדים... אני עדיין ממש מתגעגע לאותם ימים שהם ג'ניפר הייתה ה-זמרת והיה ברור שכל מה שיגיע ממנה יהפוך ללהיט
אניוואי, הימים האלו כבר אינם... אבל זה לא אומר שג'ניפר התדרדרה ברמה או משהו כזה. ואי אפשר להגיד שהאלבום החדש הוא לא נחשה התפתחות, כי אנחנו שומעים כן משהו חדש לגמרי מג'ניפר. היא לא מפסיקה להתקדם ולהמציא את עצמה מחדש. ובכל מקרה, אני כן מאמין דווקא שהיא עוד תחזור למצב שעליו אתה מדבר.זה יהיה באלבום באנגלית כמובן... זה יכול להיות האלבום הבא או הבא אחריו או אפילו מאוחר יותר... אבל אני חושב שזה עוד יקרה (אלא אם כן ג'ניפר תפרוש חס וחלילה בשנים הקרובות...).

למעלה