הקלטתי במקס כי אני תכף צריך לצאת אבל ראיתי את ההתחלה ואת כל הנוסחאות האלה שהן אותן נוסחאות שבילתי שלוש שנים לברוח מהן בשיעורי פיזיקה ומתמטיקה. יהיה קצת נחמד לראות וקטורים ונוסחאות ארוכות עם אותיות לטיניות הזויות.. או שלא?!?!
ראיתי עד הסוף,ואני אתן לזה צ'אנס גם בשבוע הבא. אבל לא יודע,משהו לא מתחבר לי,אני אוהב סדרות פשע,אבל עדיין חסר פה משהו,הרעיון עצמו טוב ומקורי,אבל עדיין משהו מפריע לי,אולי הליהוק של השחקנים חוץ מהאחים אפס.. נחכה לשבוע הבא.
לא ציפיתי שאני אוהב, העלילה נשמעה קצת מפגרת...לפתור פשעים באמצעות מספרים come on אבל דווקא היה נחמד, ונאבי הייתה ממש חמודה, הרבה יותר חמודה ממה שהיא היתה באוסי. מישהו יודע מה השם של השחקן שמשחק את אח של צ'רלי ?
בתכלס, אני לא יודע מה להגיד. מצד אחד חשבתי שממש יהיה מסובך לי הקטע עם המתמטיקה ודווקא הכל הלך לי חלק בהבנה (בעיקר בגלל זה שאחרי הקטע הארוך עם ההסבר שאני אישית לא מבין הגיע גם הסבר פשוט וקל לכל השאר), ומצד שני חשבתי שהדמויות יהיו בנויות טוב ומשום מה דווקא להן אין לי חיבור, בעיקר לאח השוטר (לא זוכר עדיין שמות. רק צ'רלי). בסופו של דבר זאת כן דרמת פשע. לא משהו שונה מ"CSI", "חוק וסדר" וכל השאר. בסופו של דבר בתור פרק פיילוט היה טוב, כלומר, הם הציגו את הפורמט של הסדרה כמו שצריך. לפני שראיתי את הסדרה ורק ידעתי על הרעיון הבסיסי שלה, לא ממש הבנתי איך המתמטיקה תיכנס לפשעים. עכשיו זה התחיל להתבהר, אבל דוגמא אחת עוד לא מספקת. נחיה ונראה, אין ספק שאני אמשיך גם בשבוע הבא. אני אוסיף ואומר שנאבי ראוואט חמודה, הרבה יותר מ- "The OC", ואם - אגב - מישהו יכול להסביר לי רק דבר אחד אני אשמח: לא הבנתי מאיזה נתונים הם הגיעו לכך שאיזור התעשייה הוא המקום בו סביר להיות האנס? כלומר, הבנתי שהם הגיעו לביתו דרך מקומות האונס (ואגב, גם נורא אהבתי את הקטע הזה של מרחקים שווים ב"תת מודע", כדאי שאני אנסה את זה באמת? אולי בשיעור מתמטיקה. לא יזיק לי לשפר את הציון אחרי ה-61
), אבל איך הם הגיעו למעשה מאותם נתונים למקום שונה?..
הרי התאוריה לא הייתה שהמרחקים ממקומות האונס שווים למקום המגורים הפוטנציאלי? אז מה בדיוק ההבדל בין חישוב מגורים לחישוב עבודה ומאיזה נתונים הם פשוט הגיעו לעבודה??
הוא עשה נוסחה שמחשבת בעזרת המרחק איפה האנס יכול לגור. אז הם חשבו על זה שיתכן שהוא פעול מאיזור העבודה שלו ואז הוא בנה נוסחה יותר מסובכת שנתנה לו בנוסף לאיזור המגורים שלו גם את איזור העבודה שבמקרה יצא איזור התעשיה.