מספרים - שרשרו לכאן

אני אהבתי..../images/Emo45.gif

אני לא כותבת פה בדרך כלל, אבל רק רציתי להגיד שזה ממש ריתק אותי.. לא יודעת למה, ממש עניין אותי איך הם משלבים את המספרים שם. אני אמשיך לראות גם שבוע הבא, כמובן

M i l k y W a y

New member
אני הפסקתי באמצע..לא מעניין...

וגם אורווד לא מעניין בכלל יס וויקנד נהיה על הפנים כל הסדרות הטובות נגמרו או עומדות להיגמר....

Aviad1987

New member
כל אחד והטעם שלו.

עוד לא ראיתי את מספרים אבל אברווד כנראה טובה מדי בשביל הערוץ הזה. אף אחד לא מעריך אותה בשביל הסדרה המעולה שהיא... (מוכן למתקפה) אבל בסדר, אתם יכולים לנוח עד שמרץ יגיע ואיתו העונות החדשות של הסדרות שאתם רגילים אליהם

TheCharm

New member
אולי הוא באמת לא מתאים לערוץ

מה לעשות. אותי לא מספק לשמוע ש-2 העונות הקודמות היו מעולות והעונה השלישית דווקא לא משהו. אני לא אשאר לראות משהו רק בגלל שהוא לפני זה היה מעולה ואולי עוד יהיה מעולה בעתיד וזה מוטל בספק. תסלח לי, אבל האם מישהו כאן מבקר אותך על זה שלפי דעתך הפרקים בעונה הרביעית של "סמולוויל" לא משהו? לא. כל אחד והטעם שלו? קודם תיישם ואחר כך תדבר. זה עוזר.

Aviad1987

New member
תשמע, בוא ניישב את זה כאן ועכשיו

לא כל הודעה שלי בפורום (או של כל אחד בפורום) מכוונת אלייך, מדברת עלייך או סובבת סביבך. ד"ש.

TheCharm

New member
ד"ש בחזרה

פורום הוא מקום פומבי. אתה כותב? זכותו של כל אחד להגיב.

Aviad1987

New member
לא אמרתי שלא.

תגיב לי בכיף אבל אל תשייך את תוכן ההודעה שלי אלייך ספציפית ואז תתקוף אותי על מה שאתה עיבדת במוח שלך.

TheCharm

New member
סלח לי אם זה נשמע ספציפי לגביי

אני נוטה לעשות זאת כשמתייחסים אליי, גם אם זה כחלק מכלל: "אף אחד לא מעריך אותה..." "אתם יכולים לנוח עד שמרץ יגיע ואיתו העונות החדשות של הסדרות שאתםרגילים אליהם" שבת שלום

Aviad1987

New member
על מי אני אוהב? אני מת על פיזיקה

ומת'. אולי בגלל זה אהבתי מאוד את הסדרה! יש פוטנציאל אדיר, מקווה שישמרו על רמה כזאת בפרקים הבאים. אהבתי גם את הקאסט עם ההיא מגולשים בזמן, תרזה מהאו סי ומה שמו מאלי מקביל

TheCharm

New member
נכון. מה שמו מאלי מקביל

הוא תמיד מצחיק
אוי באלי כשהייתה לו הצפרדע והיא מתה. הפרק הכי קורע

Aviad1987

New member
לא זוכר מה שמו

אבל הוא באמת מצחיק והזוי. לפחות באלי מקביל.

אוי, ג'ון!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חבל שלא משדרים יותר את העונות הראשונות. אוי, זה היה מצחיק.. אני לא יכול לשכוח את הפוקיפסי שלו.

vand

New member
אהבתי...

רעיון מקורי ומעניין, שחקנים טובים ועלילה מצוינת. מה עוד אפשר לבקש?

נחמדה מאוד...

יש לסדרה הזאת פוטנציאל או לרתק אותי לכורסא, או לשעמם אותי למוות. אני צריך לראות עוד כמה פרקים כדי להחליט לגמרי.

גם היה נורא נחמד לראות פנים מוכרות

רוב מורואו (שהשתנה נורא...), סברינה לויד (וויד
) ופיטר מקניקול...

Aviad1987

New member
../images/Emo45.gif

ולראות סוף סוף את השחקנית שמשחקת את תרזה ולא להתעצבן עליה שהיא *ונה

Aviad1987

New member
זקני הפורום יזכרו אותם

יותר
רוב מוראו מ'חשיפה לצפון', סברילנה לויד מ'גולשים בזמן' ופיטר מקניקול מאלי מקביל.

vand

New member
גולשים בזמן...

אחת הסדרות הטובות ביותר שהיו... עד שקווין וקולין עזבו...

למעלה