מספרי המוות

.המוסד

New member
רא"ל רבין שיקר לעם ביודעין

אגב, זה אותו רא"ל שהתמוטט לפני מלחמת ששת הימים? שהתנגד למבצע "מוקד"? לשחרור ירושלים? שנטש קרב כמפקד חטיבת הראל? אולי לא ביודעין, אבל בטיפשות

אולי זה בן אדם שלידו אתה אפילו לא..

אולי זה בן אדם שלידו אתה אפילו לא פגר של כינה רקובה ועלובה. תבין שגם אנשי ליכוד בכו והצטערו על רצח רבין כי הוא היה מנהיג בסדר גודל לאומי שאין היום יותר גם אם לא הסכימו עם דעותיו. בצורת הדיבור שלך אתה רק פוגע בשמם של מצביעי הליכוד השפויים שאינם ימנים קיצוניים סהרוריים כמוך. למה אף תומך ליכוד פה לא משתיק את החלאה הזאת? גם אתם לא מכבדים את זיכרו של רבין? אני יודעת שרובכם כן מכבדים אותו אבל אם לא תראו את זה אנשים ישכחו שאתם חושבים ככה...

תגובת נדרשת

אני בכיתי והצטערתי על רבין, בדיוק כמו שכתבת. גם בגלל שהיה איש גדול (גם אם לא הסכמתי לדרכו ב3 השנים האחרונות לחייו) וגם בגלל האסון לעם הידוי שרציחתו היוותה. לצערי, השמאל לא איפשר להפוך את האבל והצער על מותו לאבל לאומי ולא איפשר לאנשים כמוני לקחת בו חלק ממשי, אלא העדיף להפוך את יום הזיכרון לטקס פוליטי, לכלי ניגוח נגד המחנה הלאומי ומנהיגיו, לפולחן אישיות שמטשטש את כל שעשה רבין לפני אוסלו (דברים ימניים גרידא) ומקדש רק את מדיניות הכניעה שאפיינה את שנותיו האחרונות. לכן, את האצבע המאשימה בנוגע לאנשי ימין שאינם "מתאבלים" על רבין כראוי, יש להפנות לשמאל. אני עודני אבל עליו, ואני מודה שאני נאלץ להתאפק בכל פעם מחדש, נוכח התנהגותו הנלוזה של השמאל בעניין.

ריאליסט

New member
מסית!!

במילותיך אשאל:למה היית אחראי (ביודעין או שלא),לרצח יצחק רבין???

Charlie

New member
מוסד - אולי תפסיק לצטט לי מספרו

של "הדוקטור" (מלטביה התואר?!) אורי מילשטיין "תיק רבין". קצת כבוד. שאני לא אפתח כאן תיבת פנדורה ואספר כמה דברים על אריק וגנדי הגנרלים שלך.

.המוסד

New member
האין זה נכון Charlie

האם לא נטש את הקרב בשער הגיא? האם לא התנגד למבצע מוקד? לפריצה לירושלים? הלא התמוטט לפני מלחמת ששת הימים? הפיקד על איזה קרב חשוב בחייו לפני שהגיע לרמטכ"לות? את ספרו של מילשטיין לא קראתי מעולם, התואר למיטב ידעתי מאוניברסיטת בר אילן, אגב, אין לי גנרלים, ובניגוד אלייך מעולם לא הערצתי את גנדי מעט כבוד ידיד, וכמעט שכחתי, הייתי שמח שתספר לי דברים חדשים

Charlie

New member
לא, ניר, זה לא נכון...

ערב המלחמה היתה לרבין התמוטטות מסויימת אך תוך מס´ ימים חזר לאיתנו ופיקד עד סיומה של המלחמה ההיא. בל נשכח כי היה מח"ט בגיל 25, מח"ט הראל ושם פיקד על הקרבות לי-ם. מילשטיין טוען שלא?! אני מסכים עם פעיל שאומר שכן.

.המוסד

New member
תוך מספר ימים חזר לעצמו?

נקווה שלא שישה... בכל מקרה זה נחמד שהוא כאדם בן 25 פיקד על הקרבות{הלא ממש מוצלחות} בדרך לירושלימה, השאלה היא אם הוא נטש או לא, אז, נטש או לא? האם פיקד בהצלחה על קרב חשוב? קרב גדול? על סמך מה נעשה רמטכ"ל? מה עם מבצע מוקד? מה קרה בירושלים, האם באמת הייתה התגבורת מצומצמם וכללה רק כוח של צנחנים{או שזה נחשב הרבה?} בנוסף לירושלמים? אני גם מסכים עם מאיר פעיל, אבל השאלה היא האם אדם בן 25 ראוי להיות מח"ט{פרוטקציות?}? האם זה מזכה אותו מנטישת הקרב{אם באמת נטש}? האם פיקד אי פעם על קרב גדול{בהצלחה}? על סמך מה קיבל את הרמטכ"לות{שוב פרוטקציות?}? האם רמטכ"ל צריך להתמוטט ערב מלחמה? זה היה קריסה בגלל לחץ? אדם אשר לא מסוגל לתפקד תחת לחץ{ואין מחלוקת שהיה רב} צריך להיות רמטכ"ל? האם התנגד למבצע מוקד? לפריצה לירושלים? אגב ולא סיפרת לי על גנדי ושרון, אם זה מפריע לך לספר זאת בפורום, שלח בתיבת מסרים

אתה מצטט גם את גֶבלֶס?

אורי מילשטיין הוא קונספירטור פשיסט מטורף שראוי לשבת בכלא עד יומו האחרון על ניסיונות לשכתוב ההיסטוריה - ממש כמו מכחישי השואה וכותבי ספרות השינאה האנטישמית.

.המוסד

New member
הייתי שמח אם היית מצביע על השקרים

שהיו או לא היו, בהודעה שלי, באמת מילשטיין הוא גבלס? זו הכוונה, יופי, קבל חיבוק

אין שם מילה את אמת!!!

הרי אתה מר "מוסד" בסך הכל נפיחה גנטית מיותרת משושלת של נפיחות חסרות צידוק וליד רבין אתה אפילו לא תרכובת גזים אלא ריק מוחלט. לשמוע חלאה עלובה וירודה כמוך מדבר ככה על רבין גורם לי לרצות לראות אותך שורף דגל אש"ף באמצע הכיכר המרכזית ברמאללה מוקף 10000 פלסטינאים עם סכינים. של נעלייך מעל רגלייך שאתה מדבר על גיבור ומנהיג כמו רבין - אולי מישהו שם בשמיים אם הוא קיים עוד יסלח לך על אפסיותך..

ס´ 20(ג)(1) לחוק העונשין

ואידך זיל גמור. לשם הבהרה: אין לי ספק שרבין התכוון לעשות טוב למדינה, אך הקונסטרוקציה המשפטית הנ"ל מבססת את מה שכתבתי.

ריאליסט

New member
מי שלא מתרגש...

הם כל הפשיסטים שעולים פה לפורום של הליכוד,וממשיכים להסית נגד אדם שנרצח ע"י יהודי נאצי! באמת מהם אין לי מה לצפות.כל מטרתכם היא לגרום לשנאה בין יהודים.כי גם היום כשברור ששרון נכשל (אבל הוא לא בוגד כמו רבין,פרס וכל שותפיהם),אתה ומרעיך ממשיכים להשמיץ את רבין בגסות. ואם אתה רוצה את האמת: 1)התקדים לויתורים על שטחים תמורת שלום נעשה ע"י מנחם בגין-האלוהים שלך,ומעולם לא ע"י תנועת העבודה לפני כן.לכן (ראה דברי ראש מולדת המתפטר-לא אמר את זה אף שמאלני!!).לכן לבגין אפשר להדביק גם אחריות לכך שאחרים למדו מהתקדים שלו. 2)שמיר גרם למחלה-כשפרס הציע לו להעביר שליטה של רוב השטחים לידי חוסיין,בממשלת האחדות ב-86 ,שמיר הקיצוני והפנאט סרב.ברור שלו זה היה קורה,חוסיין היה יודע לטפל באותם גורמים עוינים בקרב הפלסטינים טוב מאיתנו.אז שמיר אשם במחלה!! 3)בעצם בן-גוריון אשם-הוא הקים את המדינה ב-2 ידיו והכריז עליה למרות התנגדות חירות והשמאל.מי שעושה גם נכשל.חרות לא עשתה כלום,ולכן הצליחה לעלות לשלטון רק כשהוקם גח"ל שרובו היה הליברליים.אבל חירות בלעה אותם בבוז - ממש טרמיטים!!! ובקיצור-דמוקרט גדול אתה לא,אלא סתם עסקן מפלגתי סוג ג.שכן אחרת היית יודע שמטרת בחירות היא להחליף שלטון כדי שישנה את מחדלי השלטון הקודם (כפי שעשה פרס כשהקים עם שמיר את ממשלת האחדות ב-84.הוא לא רק ילל על מחדלי בגין ושמיר בתחום הכלכלה ולבנון-הוא גם הוציא-אמנם חלקית ,את צה"ל מלבנון-תוך התנגדות כל שרי הליכוד,למעט דויד לוי,וגם הציל את הכלכלה שהליכוד המיט עליה אסון,שוב יחד עם מודעי ובהתנגדות כל שאר שרי הליכוד.-הוא לא רק ילל על מחדלי בגין ושמיר-הוא תיקן אותם).הביבי ושרון רק מיללים על מחדלי השמאל-אבל הביאו למחדלים גדולים יותר.מצב הבטחון היום גרוע מביום נפילת ברק-אז מה שרון בכלל שווה??-כלום-סתם רועה כבשים מתוסכל. אגב,תסתכל על ההכללות שלך בנושא השמאל.(ראה את קשקושיך למעלה),ועל תאמר שאני שקרן,כשאתה סלפן וכזבן שבעתיים!

מכון סמית? כמה נעים להיזכר

זה לא חנוך סמית שב81´ בישר בערבו של יום הבחירות ששמעון פרס הוא ראש הממשלה? ידידי, העלית בי זכרונות נעימים.

ריאליסט

New member
כמובן...

אני שלא כמוך (כלומר-אני משאר שהצבעת לשמיר), לא הצבעתי לפרס ב-88.אז אני לא צריך להגן עליו מתוך הזדהות מפלגתית אומללה-יש לו את הכשלונות שלו,ויש לו את התרומות למדינה.אתה כמובן נהנה להזכר רק בכשלונותיו-כמה מתאים לאיש "פרטיד" נאמן.

ריאליסט

New member
כמובן...

אני שלא כמוך (כלומר-אני משאר שהצבעת לשמיר), לא הצבעתי לפרס ב-88.אז אני לא צריך להגן עליו מתוך הזדהות מפלגתית אומללה-יש לו את הכשלונות שלו,ויש לו את התרומות למדינה.אתה כמובן נהנה להזכר רק בכשלונותיו-כמה מתאים לאיש "פרטיד" נאמן.

81, ונגד בגין....

ואז הייתי עוד ילד... זיכרונך בוגד בך ואתה עוד מעיז לשקר, שכן אני בפירוש הכרתי לא פעם ולא פעמיים בתרומתו של פרס למדינה. אתה מוזמן להריץ חיפוש "פרס" ולבדוק. אבל אתה כרגיל- אמינות בשיא.

למעלה