מספר הכוכבים ביקום

מספר הכוכבים ביקום

קודם כל עלי לתקן את עצמי לא הזוהר הקדוש(הזהור הקדוש אמר על מולד הירח) אומר את מספר הכוכבים ביוקום אלא כנסת ישראל אחרי חורבן בית המקדש אין עומדין פרק חמישי ברכות אדם נושא אשה על אשתוראשונה זוכר מעשה הראונה אתה עזבני ושכחתני אמר לה הקב"ה בתי י"ב מזלות בראתי ברקיע ועל כל מזל ומזל בראתי לו שלשים חיל ועל כל חיל וחיל בראתי לו שלשים לגיון ועל כל לגיון ולגיון בראתי לו שלשים רהטון ועל כל רהטון ורהטון בראתי לו שלשים קרטו ועל כל קרטון וקרטון לו שלשים נסטרא ועל ועל כל נסטרא תליתי בו שלש מאות וששים וחמשה אלפי רבוא כוכבים בנגד ימות החמה וכולן לא בראתי אלא בשבילך אני מציע לקחת מחשבון ולחשב 12 כפול 30 כפול 30 כפול 30 כפול 30 כפול 30 כפול 3,650,000,000 מספר הכוכבים ביקום הוא: 1,064,340,000,000,000,000 זהו מספר הכוכבים ביקום

Justin Angel

New member
אתה לא באמת רוצה להתגרות בי

אם אתה תמשיך לדבר לא יהיה לי ברירה אחרת חוץ מלנתח אותך שוב. אתה פשוט מתגרה במזל הטוב שלך עד מתי אני אהיה נחמד, ואנשים שמתגרים במזל הטוב שלהם ובי... נגיד שדברים לא שמחים קוראים להם. (אני? מאיים? חס ושתילה ישמרו שמיים ריבונו של עולם!) בכל מקרה, ייתכן מאוד וזה המספר הנכון, למרות שהסיכוי הוא שהוא לא. אין מספר סטטי של כוכבים ביקום, כמו כן זה תלוי כיצד אתה מגדיר כוכבים. אם אתה מגדיר כוכב כפלאנטה בעלת היתוך מימן-הליום (הליום-פחמן וכך הלאה עד היתוך ברזל בענק אדום) או שאתה מדבר על סתם כוכבים משעשעים כאלו שכל מה שהם עושים זה להסתובב באליפסות סביב פלנאטה בעלת היתוך? כמו שאמרתי, לא משנה איזה אופציה תבחר מספר הכוכבים ביקום לא קבוע, וכמו כן אין נקודה אחת שבה "הנה יש לך כוכב!", אלא זה תהליך שעורך כמה מאות מיליוני שנים וכנ"ל על הרס כוכבים, אז אי-אפשר להגיד "הנה לך, מספר הכוכבים ביקום!" היות והמספר אינו קבוע. יום נעים ואני מקווה שתשרף באש הגהנום הנצחית שלך (מה? הדת שלו המציא את זה, שהוא יישרף בזה.)

../images/Emo35.gif היזכרתָ לי חידה מפורסמת ../images/Emo13.gif

אדם אומר לך: "אני יכול לומר לך את מספר העלים המדוייק בכל עץ"! איך אפשר בקלות להפריך את טענתו (או לאמת אותה, אם הוא צודק)?

neko

New member
כנראה ש

פשוט להביא לו עץ שעוד לא הצמיח עלים אם הוא אומר מספר, ועץ שכן הצמיח אם הוא אומר 0? מזכיר לי את הוכחת האלכסון של קנטור... D-:

vizini

New member
פשוט מאוד

צריך לשאול אותו כמה עלים יש בעץ מסויים. אח"כ לתלוש כמה עלים מהעץ, בלי שהוא יראה, ולשאול אותו כמה יש עכשיו באותו עץ.

../images/Emo45.gif איך

לעשות את זה עם כוכבים

Justin Angel

New member
אתה מתגרה

בכל מקרה, ייתכן מאוד וזה המספר הנכון, למרות שהסיכוי הוא שהוא לא. אין מספר סטטי של כוכבים ביקום, כמו כן זה תלוי כיצד אתה מגדיר כוכבים. אם אתה מגדיר כוכב כפלאנטה בעלת היתוך מימן-הליום (הליום-פחמן וכך הלאה עד היתוך ברזל בענק אדום) או שאתה מדבר על סתם כוכבים משעשעים כאלו שכל מה שהם עושים זה להסתובב באליפסות סביב פלנאטה בעלת היתוך? כמו שאמרתי, לא משנה איזה אופציה תבחר מספר הכוכבים ביקום לא קבוע, וכמו כן אין נקודה אחת שבה "הנה יש לך כוכב!", אלא זה תהליך שעורך כמה מאות מיליוני שנים וכנ"ל על הרס כוכבים, אז אי-אפשר להגיד "הנה לך, מספר הכוכבים ביקום!" היות והמספר אינו קבוע. יום נעים ואני מקווה שתשרף באש הגהנום הנצחית שלך (מה? הדת שלו המציא את זה, שהוא יישרף בזה.)

ומה עם חישוב מולד הירח?

גם זה קרה במקרה? אתה מעוות את המציאות שאתה רוצה לעוות בקיצור הזוהר הוכיח שיש כוח עליון ועוד לפני 2000 שנה והיום מצדיקים את הדברים שנאמרו בו ולך אין תשובה לאיך רבי שמעון הגיע לחישוב הירח ולמציאת כל הכוכבים שביקום אז תשתוק כי הוכחתי לך כמה המדע שלך קטן ועלוב ומה שהוא יודע עכשיו ידע איזה דתי אחד לפני 2000 שנה

אגלה לך סוד.

הזוהר לא הוכיח דבר! מה הקשר בכלל!?! אתה מאמין בי בכלל? אורי גלר מגלה שדות נפט, אז זה אומר משהוא? אתה מחוק! העברתי אותך לטיפול השטן.

מה קרה לא אתה לא יכול לנהל דו שיח

מה קרה שפתאום מישהו מהפורם החליט שהוא מתחרפן ומשנה את הכינוי לאלוהים זה מה שעושים שלא יכולים להיתמודד עם האמת! זה האמת יש בורא אחרי הכל תחיו עם זה

ולסיום:

לכל אלה שיקומו בבוקר ויקראו את ההודעה הזאת שיקראו לפחות משהו טוב שצריך להגיד בכל בוקר אדוני מלך(בעבר)אדוני מלך(כיום)אדוני ימלוך לעולם ועד הינה הרווחתם ברכה צעד לחלוני צעד גדול לנפשו של החילוני ועוד משהו שצריך להגיד בבוקר: שמע ישראל אדוני אליהנו אדוני אחד ואם כבר אתה ערים תניחו תפלין

תודה לכל המתפללים! ../images/Emo13.gif

כל ברכה שווה מרצדס לבנה בעולם הבא + נהגת בתולה! חיזקו ואימצו. שובביקו... אתה תקבל מרצדס שחורה, שנוסעת רק רוורס. ישר ללוציפר!

Justin Angel

New member
בשמחה, עכשיו אתה תגיד

"בשם האל, האלה והאהבה הזוהרת מתבטל אני כאן בלי מחסור או פחד טרובדור! טרובדור שירה נא עוד שיר בשם האל, האלה והאהבה הזוהרת"

האמת זה אני.

אלוהים שולח לך הודעה, ואתה לא מאמין שזה אלוהים? היכן אמונתך?! במקום להתמודד אם האמת, ולאמין שאלוהיך כותב לך, אז אתה ספקן וחושד בשוכני הפורום? עוד תראה את חרון אפי!

אלוהים לא עושה מעצמו טיפש

ואלוהים לא מורד בעצמו ואלוהים לא עושה מעצמו צחוק בכוונה ומכאן הגעתי למסקנה שאתה לא אלוהים

למעלה