מספר שאלות במודלים חישוביים.

gil levi

New member
השאלות כבר לא רלוונטיות.

המבחן כבר מאחורי. 73 זה חסם עליון לציון שלי (בהנחת "אין פקטור") :(.

ron369

New member
הנחה פאטלית בעליל, אני מניח ../images/Emo13.gif

אל תדאג, אם אתה לא הצלחת, בטח יש בונוס. (שוב, אני מניח)

ron369

New member
ועוד משהו אחד, שאולי יעודד אותך

והמשהו: יש עוד שני דברים שאולי יעודדו אותך! 1) הבונוס יכול להיות גדול מאד. יכול להיות שאפילו של 17 נק', נכון? ועם זה יהיה לך אולי, בערך, 90, וגם אל תשכח שיש מועדי ב'! 3) גם לי לא הלך טוב במבחנים הסמסטר. אני יודע, לכאורה זה לא אמור לעודד אנשים, אבל אם אתה מסתכל יותר על החלק של "שותף לצרה", מאשר של "הוא נדפק", זה נראה יותר נחמד (וככה אני חושב על זה, עם שילוב שלשנינו בוודאי במועדי ב' יהיה יותר טוב).
ועכשיו עוד דבר, שלישי (ואחרון, אולי). כדי שתתחיל להתרגל לבונוסים: ציונים זה לא הכל, ואחרי התואר השני בטח אף אחד לא ישים על הציונים שלך בתואר הראשון. מעודד? אני פשוט מאושר ככל הנראה שנשארו לי בערך שתי עבודות חובה להסמסטר, וזהו!

gil levi

New member
מפה שלך לאוזן של טרסי ../images/Emo13.gif

פירסמו את הפתרון. יש לי 73 במקרה הרע ו78 במקרה הטוב. זה תלוי אם הנימוק שלי באמריקאית אחת היה נכון (ות'כלס תלוי גם בבודק). קשה לי להאמין שיהיה פקטור. כבר ראיתי ממוצעים של 57, 53, 46 שלא נתנו בהם פקטור. מה שכן, הייתה שאלה אחת של 8 נקודות שהייתה ממש קשה (אני מכיר אחד עם ממוצע 97 שלא הצליח לפתור אותה) והמרצה בן אדם נחמד, אז יש סיכוי שהוא יתן פחות נקודות לשאלה הזו. מועדי ב' יש כבר שניים בטוחים.... קיצר, תודה על העידוד ובהצלחה במה שנשאר. מקווה שילך לשנינו טוב במועדי ב'.

למעלה