בשליפה מהמותן
New member
מספר שאלות "האם" מברמן מהשקית
אהלן, אני דרור, בן 20 וסיימתי קורס ברמנים (חייל משוחרר). יש לי כמה שאלות "האם", ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה. האם - בתור בעלי פאב, הייתם מקבלים ברמן טרי לעבוד אצלכם (אפילו אם רק בתור "מכונת בונים", במידה והוא מביע רצון). האם - מהנסיון שלכם, יש סיכוי מוצלח להתקבל לעבודה בתור ברמן בפאב, ולא בבר-קפה\בר-מסעדה עם הנתונים שלי? ושאלה אחרונה, יש לכם אולי טיפים לתת לי בנוגע לראיונות עבודה בלי נסיון? או אולי עצות בנוגע לעבודה מומלצת כדי לצבור נסיון? תודה מראש, אני רוצה רק להגיד שהפורום עזר לי מאוד בבחירה של קורס ברמנים (לאחר קריאה מעמיקה, בחרתי בקורס שיהיה לי קרוב, כלכלי, ולפי דעתי היה מצויין, אני נהנתי, מבחינת הידע אני משלים עצמאית [משר המשקים, אם זה מעניין מישהו] מה שאין לי.), ובכלליות נתן לי גישה קצת אחרת לגבי העבודה בתור ברמן, והגישה שבה ניגשים לנושא.
אהלן, אני דרור, בן 20 וסיימתי קורס ברמנים (חייל משוחרר). יש לי כמה שאלות "האם", ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה. האם - בתור בעלי פאב, הייתם מקבלים ברמן טרי לעבוד אצלכם (אפילו אם רק בתור "מכונת בונים", במידה והוא מביע רצון). האם - מהנסיון שלכם, יש סיכוי מוצלח להתקבל לעבודה בתור ברמן בפאב, ולא בבר-קפה\בר-מסעדה עם הנתונים שלי? ושאלה אחרונה, יש לכם אולי טיפים לתת לי בנוגע לראיונות עבודה בלי נסיון? או אולי עצות בנוגע לעבודה מומלצת כדי לצבור נסיון? תודה מראש, אני רוצה רק להגיד שהפורום עזר לי מאוד בבחירה של קורס ברמנים (לאחר קריאה מעמיקה, בחרתי בקורס שיהיה לי קרוב, כלכלי, ולפי דעתי היה מצויין, אני נהנתי, מבחינת הידע אני משלים עצמאית [משר המשקים, אם זה מעניין מישהו] מה שאין לי.), ובכלליות נתן לי גישה קצת אחרת לגבי העבודה בתור ברמן, והגישה שבה ניגשים לנושא.