מספר שאלות..

shanyz

New member
מספר שאלות..

אממ מי זו דיסקורט? השם מוכר לי אבל אני לא זוכרת מי זאת.... אממ בפרק האחרון, אז זה כבר היה אחרי שקווין סמית נהרג או לפני? אם זה היה לפני, אז למה לא עשו איזה סצנה שארס נפרד מזינה!? אאאוףף.. ופרידה כמו שצריך, אם אתם מבינים אותי...=) ו...סלומוניאוס, זה השמנצ´יק הזה, שמדבר הרבה, ושכל הזמן נקלע לצרות, כמו אז שהוא מכר מים לכפר וזה גרם להם להרגיש טוב ונאי לא זוכרת איזה עוד דברים קרו איתו, אבל זה הוא? אהה זה זה שהיה בפרק על הזאב השחור, משהו כזה? =S ו....אני רוצה רגע תשובה, לוסי הצטלמה בערום? כאילו אני יודעת ששי לה תמונות כאלה עם בגדים חושפניים אבל בערום ממש גם? אם כן אז אני בשוק! =) חחהה כי תמיד חשבתי שהיא לא כזאת שתצטלם בערום וזה... ו.. אני רוצה לדעת מי פה בעד שזינה וגבריאל זוג ומי לא.... ואם לא, אז את מי הייתן רוצות לראות את זינה? אני עם ארס...! בייייייייייי

shanyz

New member
ועוד בקשה...

תוכלו בבקשה לשים פה קישורים לאתרים הכי טובים שיש על התוכנית? כאילו ברור שיש איזה 100 אתרים אבל מה שלדעתכם הכי הכי טובים! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בה ביייייייייייייייייייייייייייי

*neta*

New member
מספר תשובות..

זאת דיסקורד
היא אלת הזדון (משהו כזה..) הפרק האחרון צולם כשנתיים (מינוס חודש וחצי) לפני שקווין נהרג. סלמוניאוס הוא איש מכירות שתמיד ממציא מזימות כדי להרוויח עוד כמה גרושים. וכן הוא הופיע גם ב The Black Wolf. לדעתי לוסי לא הצטלמה בעירום, יש כזה דבר שנקרא חליפת גוף, יש גם כפילות, ואני עדיין מחפשת על זה מידע מוצק שלא ניתן לערער עליו (כמו שבהופעה שלה בתיקים באפילה הייתה לה כפילה מהסוג הזה). באתר של הפורום נמצא מילון שבו תמצאי את ההגדרות לשיפרים ולסאברים.

shanyz

New member
הסתכלתי ולא היה כתוב מה זה...

היה כתוב מה זה ספויילר ועוד כמה אבל לא מה זה סאבר וזה...

shanyz

New member
תודה

אוקי אז עכשיו שאני מבינה בזה, אני מצהירה שאני... שיפרייייית! חחה טוב זה היה די ברור מכל התמונות של ארס וזינה:) פחחח =) נווו מה אתם?? שכולם יכתבוווווווווווווווו

shanyz

New member
=)

אוף זה לא נותן לי לשים תמונה נורא יפה...:( אז אני אשים תמונה אחרת =)

../images/Emo26.gifדיסקורד../images/Emo36.gif

לדיסקורד היו כמה תפקידים שונים בהרקולס וזינה. בהרקולס היא שחקה את אלת הזדון, אחותו של סטרייף, האחיינית של ארס. לעומת זאת, בזינה, היא שחקה את אלת העונש (retribution) ושם היא צריכה למצוא את הרוצח של רווניקה ולהרוג אותו בפרק Takes one to know one. לעומת זאת, סיפור קצר על דיסקורד מהמיתולוגיה היוונית. דיסקורד היה השם הלטיני של אריס, אחותו התאומה של ארס, שהיא אלת הריב ומדון, אמא של סטרייף. היא לא אהבה את אלי האולימפוס והיא האלה שגרמה בעצם למלחמת טרויה. קטע מתוך הספר "מיתולוגיה" מאת עדית המילטון: "פרולוג: משפט פאריס אריס, אלת ריב ומדון, לא הייתה אהובה באולימפוס, וכשהיו האלים עורכים משתה, לא היו מזמינים אותה להשתתף בו. מובן, שעל העלבון הזה נתרעמה האלה מאוד, והחליטה להסב צרות ואף הצליחה בכך. בחתונת המלך פלאוס עם נימפת הים תטיס, הייתה אריס היחידה מבין האלים והאלות שלא הוזמנה לחג הכלולות. בכעסה השליחה לתוך אולם המשתה תפוח-פז, שעליו היה רשום: "ליפה שבכולן". כמובן, כל האלות חשקו בתפוח זה, אולם לבסוף נצטמצמה התחרות בין שלוש אלות: אפרודיטה, הרה ופאלאס אתינה. הן ביקשו מזאוס לשפוט ביניהן, אולם בחוכמתו כי רבה, סירב להתערב בדבר. תחת זה יעץ להן ללכת אל הר אידה, סמוך לטרויה, למקום שם רועה הנסיך הצעיר פאריס, המכונה גם אלכסנדר, את צאן אביו. הוא מבין פרק ביופי, אמר זאוס. הנסיך פאריס, אף שהיה בנו של פריאמוס, מלך טרויה, נגזר עליו להיות רועה צאן, כי פעם אחת הזהירו את המלך, כי בנו זה עתיד להביא כליה על מולדתו, על כן הרחיקו המלך מארמונו. אותו זמן חי פאריס עם נימפה נחמדה בשם אונוני. קל לתאר את השמוממותו, כשראה לפניו את דמותן של שלוש האלות הגדולות. אולם האלות הקורנות זוהר לא ביקשו ממנו כי יתבונן בהן ויכריע מי היפה משלושתן. תחת זה, הציעו לו שוחד וביקשוהו לבחור את שנראתה לו הראויה לו ביותר. הרה הבטיחה לו, כי יהיה אדון על אירופה ואסיה; אתינה הבטיחה, כי יעמוד בראש הצבא הטרויאני ויוליכהו לניצחון על היוונים וכי יוון תיהפך לעי-מפולת. ואחרון-אחרון, אפרודיטה הבטיחה לו, כי האישה היפה בעולם - לו תהיה. פאריס, שהיה חלש אופי ובמקצת גם פחדן, כפי שיוכיחו האירועים המאוחרים יותר, בחר בהצעה השלישית ונתן לאפרודיטה את תפוח הפז. זהו משפט פאריס המפורסם, ששימש כעילה האמיתית למלחמת טרויה." אז זאת דיסקורד לפי המיתולוגיה היוונית. לפני כמה זמן, חברה שלי אמרה שהמשפט Apple of Discord מוזכר באיזה שיר של מרלין מנסון אם אני לא טועה. אז רק תבינו על מה מדברים שאומרים את זה...

gabrielle

New member
אני שיפרית... אבל:

אני לא חושבת שזינה צריכה להיות עם ארס... לדעתי, הוא לא בשבילה.

shanyz

New member
ירדנייי

אני מאוכזבת ממך! סתתתם:) אני לא, אבל איך את יכולה להגיד שארס וזינה לא מתאימים? הם הכי מתאימים שיש!! מושלמייייייים!! היא הייתה צריכה להתחתן איתו ...חבל שהיא קפצה לבור ההוא בפרק הזה שהיא כמעט התחתנה איתו רק כדי לראות שהוא יתפוס אותה.. אוו..=)

gabrielle

New member
תשמעי שני...

יש הרבה חילוקי דעות בנושא הזה- אבל אני פשוט חושבת שאי אפשר לסמוך עליו- אחרי כל השנים שהוא שיגע אותה ו" שיחק " בה..

shanyz

New member
אממממ

יש משהו בדברייך..=) נכון, גם אני חשובת שבעקרון הוא ממש פגע בה הרבה פעמים, גופנית ונפשית אבל זה הכל בא מ-אהבה!!
ועוד משהו, יש למישהו וולפייפר של זינה וארס? כמו ששמתם לא מזמן על גבריאל, כל מיני כאלה שילוב של הרב תמונות וזה... אז יש לכם כאלה על זינה וארס? בה ביי

Niff74

New member
../images/Emo54.gif חביבתי... צר לי להודיעך, אבל

בזה הרגע הודעת שאת לא שיפרית... :) לראות את התמונה ששמתי ולחטוף התקף לב כל פעם מחדש, זה נקרא להיות שיפר...

shanyz

New member
=)

תמונה יפה!! =) תגידי, יש לך וולפייפרים של זינה וארס?

Niff74

New member
../images/Emo54.gif את צוחקת, נכון???

<נחנקת עם הקפה> אם לי יש וולז של ארס/זינה???
<אנחה> רואים שלא הייתי פה הרבה זמן... יש לי בדיוק 458 תמונות בתיקית "ארס/זינה" במחשב (לא כולל כמובן תיקיות שלמות של תמונות מפרקים, 900 ומשהו התמונות של ארס או כמה מאות תמונות של קוו...)
... ואני מצרפת לך את אחד היפים... :)

shanyz

New member
יוווווווווו איזה יופי!!

אני יודעת שאמרו שלא לשים יותר שרשורים אבל אולי נעשה שרשורים של תמונות של זינה וארס!? חחה :) יווו איך בא לי שיהיו לי עוד!! יש לי יחסית קצת... בעצם בהשוואה אלייך, יש לי קמצוץ!! פחח =)) יווו שימי שימי שימי שימי!!!! וכמה שיותר יהיו קרובים=) כאילו זינה וארס.. חיחיחי

shanyz

New member
וואו

זה אומר שיש לך איזה בטח יותר מ-5000 תמונות בערך של זינה בכל נכון? של ארס, של פרקים, של זינה ושל כולם נכון? =) חחה אני הסתכלתי עכשיו ויש לי של הכל 1252 תמונות פחח בשבילי זה יחסית הרבה, בהשוואה לתוכניות אחרות ואנשים שאני אוהבת שיש לי תיקייה שלהם.. אממ יוווו כמה תמונות יש לך!! בטח לכולם פה יש איזה מיליון תמונות! פחח =)) איזה חמוד בתמונה!=)

למעלה