מספר שאלות..

Niff74

New member
../images/Emo54.gif במקור, המושג היה לקוח מכל

פאנדום בו היו 2 דמויות שהצופים רצו לראות אותן יחד... משום מה אצלנו בפאנדום, כל "זיווג" קיבל כינוי משלו... תיאורטית, אמורים היו להיות "שיפרים" של זינה/גבריאל, בדיוק כמו שיפרים של ארס/זינה וכו´ וכו´... אבל בכל זאת, אצלנו, שיפר זה "ארס/זינה", ולא אחד ששולל אוטומטית את זינה/גבריאל...

Niff74

New member
../images/Emo54.gif הממ... לא יודעת מה הכינוי

הרסמי, אבל זה "יושב על הגדר"
... או סתם "אדיש"
...

gabrielle

New member
אני לא שיפרית?!

מה זה אומר אני לא שיפרית?? זה שאני לא חושבת שזינה וארס צריכים להיות ביחד הופך אותי ל-לא שיפרית?! אני לא חושבת שזינה וגבי לסביות ואני אפילו נגד זה- אז אם אני לא שיפרית אז מה אני סאבית? שיפר זה רק מי שרואה את זינה עם ארס??? מאיפה ההגדרה הזאת הגיעה? איילת? * מצפה + מחכה להסבר ! *

Dafi the Mighty

New member
שיפרית זה לא על זה שאת לא חושבת

שזינה וגבריאל יחד בתור זוג. שיפרית זה בעצם להיות מעוניינת (כמו שאיילת אמרה) בזוג מסוים בסידרה. יש גם שיפרים של גבריאל וארס, אנתוני וזינה, אבל בעיקר בעיקר יש שיפרים של זינה וארס.

Niff74

New member
../images/Emo54.gif הלו, הלו, להירגע... ../images/Emo24.gif

כן לסביות, לא לסביות, זו לא הנקודה. מה שיפה בסדרה זה שכל אחד רואה את הדברים אחרת. ההגדרה של שיפר, כמו שאמרתי, וכמו שדפי הוסיפה, זה לראות או לתמוך בזוג מסויים (איזה שלא יהיה). ולא להיות נגד זוג אחר. כלומר, אם הסאברים מאמינים שזינה וגבריאל זוג, ביחד, צריכות להיות יחד או ווטאבר (ההגדרה עצמה לא משנה) ואת אישית לא רואה את זה ככה, או אפילו מתנגדת, זה לא הופך אותך לשיפרית... :) את יכולה, לעומת זאת, בדיוק כמו שדפי אמרה, להיות שיפרית גבריאל/ג´וקסר, זינה/מרקוס, ארס/גבריאל, סלמוניאוס/קאליסטו, ארגו/אפיני ומה שלא יהיה...
{ואפילו צירפתי תמונה משעשעת להוכחת הטענה...} מה שהכי חשוב, זה שלכל אחד יש הזכות לראות את הדברים בדרכו שלו, בדיוק כמו שהוא רשאי לחיות את חייו בדרכו שלו... ואמן... :)

ברודי

New member
ואוו. את זה לא ידעתי.

אז אם שיפר זה אחד שתומך בכל זוג מסוים בסידרה מה זה סאבר?! אם יש אפשרות לשיפר גבי-זינה אז למה בכלל יש סאבר?! ומה אני כאילו שיפר גבריאל-ארס?! נחמד לדעת..
סתם אינלי מושג מה אני. היה נחמד לראות כמה קטעים לסבים עם זינה וגבריאל, זה דוווורש את זה. אבל לא בתור זוג לחיים. גבריאל וארס נשמע מעניין, חבל שלא ניסו לפתח את זה....

ההבדלים הם דקים...

להיות שיפרית כמו שאמרו פה כבר זה באופן כללי בסדרה שלנו להיות תומכת בזוגיות בין זינה ואראס. כמובן שיש גם אנשים שתומכים בזוגיות בין דמויות אחרות, ואז הם צריכים להגדיר ספיציפית לאיזה זוג הם מגדירים את עצמם כשיפרים, למשל "אני שיפר זינה ואוטוליקוס". להיות נגד זוגיות בין זינה לגבריאל ונגד לסביות עושה אותך הרבה דברים אבל שיפרית זה לא בהכרך אחד מהם. אין פה שחור ולבן, את יכולה להיות לא שיפרית ולא סאברית, ואז אין לך בעצם ממש צורך להגדרה.... -אלעד

gabrielle

New member
אהמ...

שלא יהיו פה שום מחשבות מוטעות- אין לי שום בעיה עם לסביות והראש שלי פתוח לחלוטין בנושא... זה מה שחסר לי עכשיו שתהפכו אותי להומופובית. אוקי- כנראה שלא הבנתי את ההגדרה נכון... אז אפשר לקרוא לי משהו באמצע? גביפר?

Niff74

New member
../images/Emo54.gif גביפר??? מה זה אומר בעצם?

שאת אוהבת את עצמך
או לחילופין משדכת עצמך ללוציפר? (לא בחירה רעה, אגב...
)

gabrielle

New member
חחח לא שאני אוהבת את עצמי...

אני פשוט שיפרית של גבי בלבד... וכן המצאתי הגדרה חדשה
Only Gab.

למעלה