מספר שאלות

צר לי אבל אני מסרב להתרגש מהתמונה .

אני יכול בלי שום בעיה להראות לך תמונות גם של לינוקסים שנראים כך .. האמת היא שאחוז פעילות המעבד הוא מאד דינאמי ויכול להיות שמייד אחרי שצילמת את אותה תמונה הוא ירד למשהו כמו 7% .. כך שזה לא מאד ממחיש האם המערכת כבדה או לא .. אין לי שמץ של ספק שכתוצאה ממבנה המערכת לינוקס הינו גמיש הרבה יותר ממערכות אחרות בנושא .. אולם לא צריך להפוך את המערכות האחרות למשהו כל כך רע .. כי הם לא כל כך נוראית בקטעים מסויימים .. בקיצור צריך לשמור , לפחות לדעתי על "אמת בפירסום" .. כלומר לא להשמיץ אותם עד כדי כך ..

אריק ח.

New member
ניצחת אבל

XP ירוץ על 300Mhz !! 300Mhz זה לא המצב האופטימלי עבור ה - XP. ד"א, אני האחרון בעולם שישמיץ את ה - XP !! אני חושב שידידנו ביל עשה לשם שינוי עבודה מצויינת הפעם. לא הכרתי משהו אחר לפני חודשיים. עשיתי הכרה עם לינוקס/יוניקס רק בלימודים. המרצה נהג להשמיץ את מיקרוסופט כל שני וחמישי והחלטתי להתקין ולראות על מה הוא מקשקש כל היום.

לרוץ אני מקווה שהוא לא ירוץ ....

כי אני לא מתכוון לרדוף אחריו .. (אם הוא ירוץ ..
) זה שהמרצה השמיץ אותם יש לו את כלח הסיבות לעשות את זה .. הוא צודק .. אבל אני כן יכול לומר לך ש XP עובד כבר למעלה מחצי שנה ואולי אפילו קצת יותר על פנטיום 2 233Mhz ... אצלי לפחות ..

matam haifa

New member
ובני בן 13 מפעיל XP על celeron600

עם מעל 300 ram , והמחשב תותח !!! כרטיס מסך voodoo3 3000 16 . כל המשחקים הכי חדשים עובדים! טסים! אז נו... באמת.

ezaton

New member
אצלי פנטיום 75 עם 64 מגות זיכרון

אתה יכול עם פחות. השאלה מה אתה רוצה - אם אתה רוצה ממשק גרפי, כדאי להיות נדיבים יותר גם בזיכרון וגם במעבד (ובכל זאת, אגב, זה יעבוד בקונפיגורציה שלי). ככל שהמעבד חזק יותר, וככל שיש יותר זיכרון, המערכת תתפקד טוב יותר. זאת אקסיומה, ואני לא אנסה להוכיח אותה אפילו
Ez

תמר,

New member
תשובות

1. בד"כ מופיע מינוס לפני דגל, אבל זה גם תלוי בכותב התוכנית, ולכן כל תוכנית לגופה. (ב-tar, למשל, יש דגלים שלא צריכים מינוס) 2. אני חושבת שעם סלש (/) 3. ה-x מסמן שהקובץ בר הרצה, המינוס בהתחלה מסמן שזהו קובץ רגיל (ולא ספריה או symlink) בעניין חומרה מינימלית ללינוקס, נראה לי שצריך לפחות 286. תלוי כמובן מה אתה רוצה לעשות עם הלינוקס

אריק ח.

New member
מממ..

1. נזכרתי שיש פקודה שנקראת TAIL ולפקודה זאת אפשר להוסיף דגל + ולא מינוס. 2. סלש ב - COMMAND MODE או סלש ב - TEXT MODE ?? מצטער על הנידנוד תודה

mavor

New member
לא נורע

בשבוע הבע תקבל את הציון ותדה איפה היה צריך להיות ה/ נדב בוגר מבוא ל UNIX

ezaton

New member
עז, בוגר החיים.

קורסים? אני רק מעביר, לא עובר...
Ez

beitar

New member
אני דווקא חושב ש 386 זה

המעבד המינימלי ללינוקס, באופן רשמי. יש כל מיני פרוייקטים ככל שידוע לי שמאפשרים להריץ גם על 286, ואולי אפילו על XT... (זה סתם ניחוש, אני לא ממש יודע על פרוייקט ללינוקס ב XT, לא שאני רואה סיבה טובה לזה...).

תמר,

New member
אתה צודק

והטעות שלי נבעה מכך שידעתי על מישהו שהריץ lpd על 286, אבל הוא לא עשה את זה עם לינוקס אלא עם דוס.

הראל

New member
אוי לאותה בושה ../images/Emo46.gif

אני ממש מתביש. אבל כבר נאמר "אין הבישן למד" .... אבל. למה אתם קוראים דגל

הראל

New member
אז ... זה הכל ?

אם כך, אני משתמש בהם כל הזמן, ובכלל לא ידעתי שקוראים להם כך
תודה

ezaton

New member
חייבים 386

מיניקס טוב ל 286. לינוקס חייב תמיכת i386 לפחות. בקשר למינוס, את זודקת, למרות שזאת אינה טעות להוסיף אותו. הכותבים של התוכנות האלו החליטו לעשות משהו, שלא עומד בהכרח בתקן, אך גם לא מפריע. לא יודע למה, אבל זאת זכותם
Ez

ezaton

New member
תשובות, חלק א´

1 - סימן המינוס הוא ממאפייני ה Posix (המקוצר). אם זכרוני אינו מטעה אותי, הוא מחוייב, אבל פעמים רבות משתמשים ב Posix הארוך, ולכן יש מינוס כפול (שניים רצופים) ודגל ארוך. ככלל, הוא חובה. 2 - לוחצים Esc כדי לצאת למצב פקודות, וכותבים / והסטרינג לחיפוש כלפי מטה, ו ? והסטרינג עבור חיפוש כלפי מעלה. תופס גם בפקודת less. 3 - המינוס הראשון מציין שזהו קובץ רגיל - לא ספרייה (שאז היה מסומן ב d) ולא התקן. שים לב, שקבצים רגילים יכולים להיות ניתנים להרצה. את זה אתה מקבל מה X שנמצא שם - פירושו - ניתן להרצה על ידי בעלי הקובץ (אך לא השייכים לקבוצה, או אחרים). שים לב שההבדל בין קובץ רגיל לקובץ הרצה הוא רק ב X בהרשאות, ולא בשום דבר אחר (אם הקובץ ירוץ או לא, זה כבר סיפור אחר, אבל המערכת תנסה). Ez

למעלה