מסקרן אותי לדעת..

מסקרן אותי לדעת..

איזו תכונה אחת הייתם רוצים לשנות אצל בן/בת זוג אם בכלל? אענה בהמשך..

אז ככה

יש תכונה שהייתי רוצה להחליף בבן זוגי,אבל אני תמיד מעדיפה להסתכל על התכונות החיוביות,כי יש לו מידות טובות ברוך ה' שלא הייתי מוצאת בגברים אחרים. התכונה הזאת ממש מפריעה לי אבל מה לעשות?גם אני לא מושלמת ויש תכונה שהייתי רוצה לשנות גם בעצמי... עדיף להכריח את עצמנו להסתכל על הטוב(כמו לפני החתונה)זה ממש עוזר!

שאלה מורכבת

לפעמים אני חושבת על כל מיני תכונות אצלו שהייתי רוצה שישתנו: כמו מהירות פעולה (לא בנהיגה
), מאורגנות ועוד. אבל אני תוהה אם האישיות החדשה שהיתה נוצרת אז, היתה אותו גבר תומך ואוהב שכל כך משלים אותי.... ומקבל אותי כמו שאני עם כל השריטות שלי...

הייתי רוצה שיהיה יותר מהיר מחשבה

לוקח לבעלי לפעמים מלא זמן לקלוט משהו ואני מתעצבנת נורא!

לאו דוקא תכונה שלילית

אני הייתי רוצה לשנות אצל רעייתי תכונה שבדך כלל נחשבת חיובית, רעייתי שונאת לפרגן לעצמה בעיקר בקניות לעצמה, באופן קבוע "היא לא צריכה כלום" לא תכשיטים, לא בגדים, כלום! וכמה שאני משגע אותה שתצא ותקנה לה.. כלום.. ולפעמים זה די מפריע לי והייתי שמח אם זה היה משתנה.

candy77091

New member
זה באמת לפעמים דבר חיובי מאוד

מקל על התקציב.תאמין לי שיש כאלה שהיו מתים שתהייה להם אישה כזאת חסכנית..

הייתי מאד רוצה...

שבעלי לא יהיה "שלעפער" ו"שלאפער" כמוני
פשוט שניים באותה משפחה זה קצת יותר מידי...חחח
שלעפער= טיפוס שסוחב ת'זמן ומאחר כרוני לכל מקום ובכל מצב... שלאפער= טיפוס ישנוני שכהוא ישן או עייף אז הכל "מת"...

נעמה92

New member
האדישות שלו

לפעמים יכולה להוציא אותי מדעתי, לפעמים זה נדמה לי שהוא עושה לי דווקא, בדברים שלי הם הכי חשובים הוא אפילו יותר אדיש
מצד שני הוא מאזן את הלחץ שלי אז זה טוב

candy77091

New member
גם בעלי כזה.בשבילי זה מצויין דווקא

אוהבת את התכונה הזאת בו..

נעמה92

New member
בד"כ זה מצוין

כי כמו שאמרתי זזה מאזן את הלחצים שלי, אבל לפעמים... זה מוציא ואתי מדעתי איך אפשר להיות כ"כ אדיש?!!

candy77091

New member
אותי אף פעם זה לא הוציא מדעתי...

ההפך שמחתי שהוא לימד אותי קצת מהתוכנה הזאת במיוחד כשאני אצל הורי וקשה להשאר אדיש..

נעמה92

New member
הלוואי שזה ידבק גם בי

אני לפעמים כבר בוכה מרוב שאני לחוצה ולא מצליחה להירגע, כל דבר מצליח להלחיץ אותי, ואם דברים לא מתנהלים לפי מה שאני רוצה אז בכלל אני קרובה לרמת חירפון שחבל - על הזמן, זה נובע מהרבה דברים- בעיקר בגלל פינוק. ופתאום שגדלתי וראיתי שאני צריכה להתגמש קשה לי עם זה, - אבל אני עובדת על זה, ואני מקווה שבע"ה יהיה בסדר. ואני מתפללת שהק"בה יצליח לגרום לי להירגע

candy77091

New member
אני הייתי כמוך ועדיין כמוך

בעיקר הייתי בתחחילת נשואיי ובתור רווקה. עצתי לך - אמונה!כשאדם מאמין שהכל מגיע מלמעלה וגם מה שלא הלך כמו שהוא רצה הכל מלמעלה והכל לטובה,אז הכעס עובר ונעלם,פשוט צריך להסתכל ולחפש את הטוב.ואני מחפשת הרבה ממנו כי זה האושר בחיים.. לדעתי זה לא בגלל פינוק,על כל פנים אצלי זה בגלל עקשנות..

נעמה92

New member
יש הרבה אמונה

המון תפילות, וזה עוזר, אבל קשה.... לי קשה לי עם הלחצים האלה... ועם הכעסים האלה...

נעמה92

New member
שלי, שלי

הוא אדיש, ואני פקעת.. ולפעמים מתעצבנת מהר, והוא אדיש...

candy77091

New member
זה עובר אם עובדים על זה.

צריך לדבר לעצמך והרבה! אין מה לכעוס ועוד משפטים שמרגיעים אותך.. יש למרים אדהאן שיטה כזאת של 50 קלפים עם כל מיני משפטים שעוזרים לך בכל מצב קשה /משבר וכו'.מומלץ.

למעלה