מסקרן אותי לדעת..

candy77091

New member
ברור שלפעמים קשה.אנחנו סה"כ בנ"א

פשוט אל תתיאשי ותנסי שוב ושוב.ככה אני עושה.

למה שנצחק????

אם את מגיעה מבית שהקפידו בו על נקיון, וכששטפו רצפה ,לא עברו ברטוב, אלא חיכו שתתייבש, זה קשה להתרגל למישהו שאין לו שום מודעות לנושא!!! ואם הוא יוצא כמו שתארת אז זה ממש בטוח שהוא לא הורגל למשהו אחר! יש לי גיס כזה, גרוש, שכשהוא יוצא מהאמבטיה, זה פשוט נורא באיזה מצב שהוא משאיר אותה, ואיך שלא אכפת לו מהרגלים הרטובות שעושות סימנים בכל הבית
ודוקא אצל חמותי מאד מקפיים לנגב ולייבש רגליםורצפה לאחר הרחצה, וכל פעם מתחשק לי לנער אותו ולהגיד לו: בחיית ראבק!!!! איך אתה רוצה למצוא אשה אם אתה כזה חסר אכפתיות??!!!, ושמישו רק יעז להעיר לו!!! איך שהוא נפגע...

חשבתי שיגידו לי מותק שבי בצד אם זה

מה שמפריע לך ותגידי תודה וזה דוקא ההפך, הוא הגיע מבית מאוד נקי ומסודר ואני לעומת זאת באתי ממשפחה ברוכת ילדים שהסדר לא היה תמיד.. אבל תמיד אני הייתי זאת שחוטפת עצבים אם הבית היה מבולגן במקום אמא שלי. ותמיד קראו לי חולת ניקיון וסדר ופעם אחת אחי התעצבן עלי כי כנראה הערתי לו יותר מידי אז הוא אמר לי בעצבים `` בעלך יהיה אדם מסכן את תשגעי אותו עם הניקיון שלך`` תאמת שמאז זה הפריע לי מאוד והחלטתי שאני מפסיקה להעיר לבני הבית וכשהתחתנתי וכשזה היה בבית שלי היה לי קשה שלא להעיר לו לפעמים..

נשמה../images/Emo23.gif

הנה האבחון המלומד שלי
: אני מניחה שכמו שלך היה חלום לבית נקי ומטופטפ עם רצפה מבריקה שאף ילד נאקץ לא "מסמן" לך אותה, לבעלך היה מין הסתם חלום משלו: להתחתן ולהיות אדוןלעצמו! בביתו-אף אמא או אחות טרדנית, לא תהרוס לו ת'הנאה מהחיים
חחח... החלום ושיברו
הבעיה היא שכשאנחנו נפגשות עם בני-זוגינו העתידיים אנחנו שוכחות לעדכן אותם בדבר חלומותינו ולראות אם בא להם לממש לנו אותם....

candy77091

New member
לאו דווקא.אני חושבת שבעלי הוא אכן חלום חיי.

הוא מתאים לי כמו כפפה ליד,הוא דווקא מאוד מתחשב למרות ואם זה שאצלו בבית לא היה ככה כמו שאני רוצה שיהיה אצלי.שנינו מודעים למגרעות של הבתים שלנו.הוא מבין כשאני אומרת לו שאצלו בבית אני לא אוהבת שעושים משהו מסויים והוא מסכים איתי וצריך להיות אדם מאוד פתוח,סובלני ובשל כדי להבין שהבית של אמא שלו זה לא מושלם.

../images/Emo57.gifטפו טפו!

אולי כי את לא שכחת לעדכן אותו אודות חלומותיך...חחח
וחוץ מזה, למה להרוס לי את ה"דיאגנוזה"?

had3

New member
אני חושבת

שלכל תכונת אופי יש שני צדדים- אחד חיובי ואחד שלילי. אם מבטלים את השלילי אז מפסידים גם את החיובי- ואם לומדים לראות את החיובי אז מתרגלים ומפסיקים לכעוס על השלילי, או באופן מעשי: אני לא אוהבת שהוא איטי ושאנטי כ``כ בנקיון הבית, ובמשימות ביתיות בכלל, אבל אני מאוד אוהבת את הרוגע והשלוה שהוא מקרין, שכ``כ חסרות לי... לא מותרת על הנחת שלו בשביל יום שישי מאורגן יותר...

candy77091

New member
מה לעשות וזה מה שמעסיק נשים..

אופי נשי-מרץ אופי גברי-אדישות אין יותר גרוע מאישה עצלנית (במבט של דבר) וכנ"ל במבט האישה. אין יותר הורס את השלום בית מאשר גבר רגזן ורתחן.. מה מעסיק אישה?ניקיון בישולים,עזרה בבית עם הילדים.זה טבעי והגיני ונורמלי.אם זה לא היה מעסיק אותנו זו לא היה נראה טוב..

had3

New member
אני מניחה שרוב בני הזוג

מחלקים את העצבים באופן מאוזן- אחד שלו ואדיש, או איטי- ז``א שליו גם בקצב העבודה, והשני עצבני, לחוץ, אנרגטי, רגזן או מה שתרצו אבל גם זריז ויעיל בקצב העבודה.

../images/Emo45.gifועל זה אומרים:

לכל סיר ישאת המכסה שלו... באמת נפלאות הבריאה, אבל אצלי ואצל בעלי, כמו שכתבתי, הבעיה היא שאנחנו יותר מידי דומים... אני מקווה שילדינו יהיו שונים מאיתנו על פי הכלל: מינוס ועוד מינוס= פלוס

למעלה