סתם רוצה להיות באמצע בין
R r and a New member 10/6/10 #26 סתם רוצה להיות באמצע בין ../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif
מ מאוהב ברעיון Well-known member 10/6/10 #30 לי הייתה פנטזיה דומה על שתי פרגיות צעירות, ...אז הלכתי לקנות ושמתי בלאפה. ועכשיו אני חייב לנמנם קצת.
ר רגועה בלייט New member 10/6/10 #39 ../images/Emo5.gif הייתה לי צנצנת אחת במקרר...מלאה פחות כפית.. חצי שנה עד שזרקתי אותה כך.. איכס.
א אפרודיטה29 New member 11/6/10 #53 לי לפני כמה שנים, פגשתי אותה בפאב, הייתי שיכורה, התחלנו להתעלס, ופתאום זה לא בא לי טוב, אז אמרתי לה "בואי נפסיק, זה לא זה". לא פוסלת נסיון שני, אבל היא צריכה להיות כוסית כדי שיבוא לי עליה
לי לפני כמה שנים, פגשתי אותה בפאב, הייתי שיכורה, התחלנו להתעלס, ופתאום זה לא בא לי טוב, אז אמרתי לה "בואי נפסיק, זה לא זה". לא פוסלת נסיון שני, אבל היא צריכה להיות כוסית כדי שיבוא לי עליה
ר רגועה בלייט New member 11/6/10 #57 רדודות.. כמה רדודות ושיטחיות אנחנו... הגברים יגידו שהאיבר הכי מושך וסקסי אצל האישה הוא המוח. )
מ מנהל התחנה New member 11/6/10 #59 מכיוון שגודלו צורתו ומרקמו זהה לשד האישה. ע"פ סקר , גברים:קודם כל חזה, אח"כ פנים. נשים:, כפות ידיים (מה הוא היה עושה לי איתם?) פנים , ישבן ... אמיתי לגמרי,. מה רע ברדוד ושטוח בכלל?
מכיוון שגודלו צורתו ומרקמו זהה לשד האישה. ע"פ סקר , גברים:קודם כל חזה, אח"כ פנים. נשים:, כפות ידיים (מה הוא היה עושה לי איתם?) פנים , ישבן ... אמיתי לגמרי,. מה רע ברדוד ושטוח בכלל?