כנראה שאני בדעת מיעוט
קודם כל - הוא בטח לא "ממש ממש חוצפן". הוא כנראה רואה בך חברה מאוד מאוד קרובה שלו, ומכאלה אנחנו מצפים שיהיו איתנו תמיד כשרע לנו, בלי קשר אם אנחנו צודקים/טועים/מתעצבנים סתם או הכי בצדק. כמובן שאפשר בחברות כזאת להעביר ביקורת, לכעוס, לריב אבל רק כששני הצדדים יודעים שהם יכולים לסמוך לגמרי על הצד השני. הרבה פעמים אנחנו רוצים תמיכה בלתי תלויה ברגע שקורה משהו (ע"ע המריבה ביניהם) ורק אחר כך מוכנים לשמוע סנגוריה גם את הצד השני. אני לא חושב שלהבטיח לשניהם לשמור על דיסקרטיות (כמו שמישהו כאן הציע) יעזור - החברה שלך מחפש כרגע מישהו ל"צד שלו", וכל משפט אובייקטיבי שלך יותר מעצבן אותו. אמנם זאת גישה שבאה מקנאה וממחשבה קצת ילדותית, אבל לי לפחות מובן מאיפה היא נובעת. לא סיפרת כמה מהותית המריבה. אם היא תגמר מחר-מחרתיים, אז פשוט תשמרי על פרופיל נמוך, תשתדלי לא להכנס באמצע וכולכם תשכחו מזה עוד יומיים. אם זה משהו מתמשך, שיכול גם להוביל לפרידה שלהם, בטח שצפויה תקופה לא קלה ונראה לי שכן תצטרכי קצת להחליט. אופציה אחת, זה להגיד לחברה שאת מעדיפה לתת לדברים כמה ימים להרגע ושלא תדברו לפחות עד שהוא יחשוב קצת יותר בצלילות...היא כנראה תעלב אבל אם היא תבין שהחברות שלך איתו בסכנה ושזה באמת לכמה ימים החברות שלך איתה לא תפגע. אופציה שניה - להגיד לו שאת לא מוכנה לשחק את המשחק הזה. בתחושה שלי ממה שסיפרת, זה יכול להרוס בסוף את החברות שלכם. בכל מקרה שיהיה בהצלחה...