מסרים מחוצנים מכוכב זטא-רטיקולי -

חפY

New member
מסרים מחוצנים מכוכב זטא-רטיקולי -

בקישור שלפניכם.

ירדן121

New member
תסביר לנו בקיצור על מה כתוב שם ...

פליייייייייייייייייייז ?

עובדה שגם מדובר

במסרים מחוצנים אפורים. לא כדאי לקחת את המסרים שלהם ברצינות, יש להם רק שאיפה אחת, וזה לממש את האינטרסים שלהם על ידי שימוש בנו. חוץ מזה הם לא מדברים בגובה העיניים ונותנים תחושה שהם מתקדמים מאיתנו בכמה רמות מכל הבחינות - ושום ישות שרוצה בטובתו של מישהו תתנהג ככה. אחת הדרכים שלהם לפגוע בנו היא על ידי הפצה של נבואות. כמו למשל הנבואה על כוכב X\ניבירו. לפי לוח השנה של שבט המאיה הוא צריך לעבור ליד כדור הארץ בשנת 2012. ננסי (אותה אישה שמתקשרת עם האפורים) אמרה שהוא יעבור בשנת 2003 חודש מרץ. שטויות בקיצור.

ושימו לב לעוד דבר

החוצן בתמונה נראה כל-כך "נחמד" עם החיוך שלו. הם בכלל לא יכולים לחייך ואנשים שנחטפו בכוח על ידי האפורים פחדו פחד מוות. ברגע שאדם רואה בהם כיצורים טובים שבאו לעזור לנו, והוא בעצמו רוצה ליצור איתם קשר הם יכולים להשתמש בו לכל מני מטרות. לא כדאי בכלל לחשוב עליהם.

חפY

New member
לא בטוח גם

שהיא בכלל מתקשרת איתם.... וזה הכל אחיזת עיניים.....

יכול להיות

גם הבנתי שהיא אכן הייתה מתקשרת אבל בשלב מסויים הם הצליחו לשלוט עליה. יכול להיות שגם זה אחיזת עיניים, ובעצם כל הפורום עוסק בשטות אחת גדולה

MetalSinagouge

New member
אני אומנם לא מומחה אבל...

במונחים כמו 'ניבירו' ו'כוכב X' (הפלנטה ה12) כמו גם השנה- 2012 נתקלתי בספרו של זכריה סיטשין, שם הוא מתאר תמונה של חיזרים שהם דומים לבני אדם, וכמונו- הם- רצו לחקור את היקום, רק שהטכנולוגיה שלהם הייתה מפותחת משלנו. אבל דבר אחד לא הבנתי: אם הם הנפילים מהתנ"ך, שגם נקראים אלוהים, אז מי הוא אלוהים בתנ"ך? האם שליש מהמלאכים הם בעצם שליש מקבוצת 'אלוהים' גדולה שלא הסכימו ביניהם והתפלגו? בכל אופן, באתי לשאול משהו אחר: האם יש פה פעילים מארגון הRael? העניין הוא, שאני בעיצומו של תהליך חיפוש משמעות- משמעות להכל. אחרי שהמס' 42 לא ממש סיפק את שאלותיי (
), החלטתי לפנות לדתות. חשבתי לעצמי, האם כל הדתות הן מפעילי בובות (אנחנו) זדוניים, שמנסים למנוע שגשוג בעוד הם עצמם נהנים מפטור במיסים והיכולת לשלוט על מיליונים, בעוד שיש אלים אמיתיים שבאמת רוצים לגרום לנו ללהנות מהחיים וממה שהשגנו במיליונים של שנים? אני פשוט כ"כ מבולבל, הרגשות החיוביים שלי כלפיי הארגון מתערבבים עם הסקפטיות מגיל ילדות שלי, שנובעת בעיקר מסיפורים מטומטמים על סנטה קלאוס, ומוסר מצפון...

יש תאוריה...

לפי החוצנים שבילי מאייר נפגש איתם, ובעצם זאת "האמת" לפי כל אותם חוצנים ביקום שיש מה שנקרא הבורא הראשוני. שהוא בעצם ברא את הכל, והוא הכל. הוא ברא את כל היקומים, את כל הממדים, וכל דבר שקיים. בנוסף הוא ברא מעצמו עוד בוראים, ואמר להם להתחיל בעבודת הבריאה. לכל יקום היה כזה בורא. הבריאה בתנ"ך היא לא הבריאה הראשונה. היא אכן הייתה, אבל לא הראשונה בהחלט. בגלל זה יש סתירה בין הדת למדע. בעצם זו לא סתירה. היו תקופות קדומות יותר. אי אפשר לבוא כנגד אנשים שמאמינים בדת כדבר אבסולוטי, שאין שום דבר חוץ ממנו, כי זה מה שגרמו להם לחשוב. זה מצחיק, לפני 3000 שנים, היו פה חוצנים וכל אחד היה מודע לזה. מעניין אותי מתי כל תהליך הצנזורה התחיל. בקשר לניבירו: הבנתי שהוא אכן עובר פה (ב-2012 הוא יעבור שוב) וכל פעם החוצנים שעל הכוכב הזה באים לעזור לנו. ובקשר לשאלה שלך: שוב, אי אפשר לבוא כנגד אותם אנשים שלא מוכנים לקבל שום דת אחרת, או להבין שאין דבר כזה "דת". אני חושב שאת המילה "דת" צריך להחליף במילה "תרבות". זה מה שהם חושבים שקיים כי ככה גרמו להם לחשוב. בקשר לראל: אני לא יודע מה נסגר איתם.. אם הם אכן שיבטו בן אדם איפה הוא? למה הם לא הביאו הוכחה חותכת? הם יכלו להשיג בזה כל-כך הרבה.. חוץ מזה לפי הטענה שלהם אם אנחנו לא נאמין ב"אלוהים" שלהם ישראל תהרס. שוב, לא כדאי להאמין בשום ישות שמציבה לך סוג כזה של אולטימטום. ועוד דבר שלא הבנתי.. אמרת "בעוד שיש אלים אמיתיים שרוצים לגרום לנו להנות מהחיים". להנות ממה בדיוק? דברים חומריים? מזה צריך להמנע דווקא.. החומריות היא רק אשליה בסופו של דבר, זה לא משהו שאפשר לממש, תמיד תרצה יותר.

ואתה בטוח שהנפילים נקראים

אלוהים? יכול להיות שהם היו חוצנים או סוג של יצורים מאוד גבוהים. קראתי שהאדם המקורי היה הרבה יותר גבוה ממה שאנחנו היום. הרבה יותר.

והנה קישור מעניין

http://www.semjase.net/semjeng10.html בסוף הדף יש לך סדר כרונולוגי של כל מה שקרה על כדור הארץ, ועוד גל מני הסברים על דברים אחרים ומעניינים. (כמובן שצריך לקחת הכל בערבון מוגבל)

MetalSinagouge

New member
תודה :)

לקחת דברים בעירבון מוגבל זה הבסיס לכל. אני אתחיל מהסוף: אני חושב שיש דברים שהם חומריים, או אולי "על פני השטח" שיובילו לסיפוק רגשי. בקשר לדת אתה צודק, אבל בכל אופן זה כבר די מאוחר, כל הדתות נטועות כבר בגזע האנושות, ולא בצורה נאותה. אני חושב שבמידה והיה קיום לאנשים כמו מוחמד, ישו הם לא היו רוצים שזה מה שיקרה מההכוונה שלהם: פאנאטיזם, אטימות וכו'. בקשר לאיסלאם אני לא יודע הרבה, אבל אני כן יודע שהכנסייה ופעולותיה (תפילה בציבור, העברת תרומות בתוך מבנה הכנסייה וכו') די מנוגדות למה שישוע רצה. העניין החשוב הוא העניין של בניית בסיס לחוצנים, כי כל החוסר אמונה והזלזול הזה, יכול להזכיר בצורה טובה את הזלזול שהיה במשה, אחרי הכל רק 1/5 מהעם הלכו אחריו. באשר לשיבוט: אני גם לא מבין מה כל המסתוריות מאחורי זה, ומאחורי שיבוט בני אדם בכללי. מלבד הבעיות האתיות שהן לא ממש בעיות לדעתי, כבר שובטה כבשה, שהיא יונק. היה אפילו שיחזור של הווצרות החד תאים הראשונים כפי שהם נוצרו מיליוני שנים לאחור. המפץ הגדול- פעם הייתי מקבל את התאוריה הזו אבל אז הבנתי שאין לי זכות. אין לי חלקיק מהידע המתמטי הדרוש להבין את התאוריה, ידע שבלעדיו התאוריה הזאת היא בדיוק כמו תאוריית ספר בראשית, מכאן שבמקרה הזה אני מעדיף את היצירתיות של ספר בראשית על פני קישקושים הנוגעים לנק' סינגולרית במרחב של שום דבר.

מי אמר שהוא נכחד?

יש כל מני אפשרויות. אם נשתמש קצת בדמיון יכול להיות שהוא עדיין על הכוכב הזה אבל בתוך כדור הארץ (כדור הארץ החלול), יכול להיות שהם עזבו את הכוכב, ויכול להיות שהם עברו שינוי בDNA.

ירדן121

New member
איך החלטת שכדור הארץ חלול ?

אולי הוא לא חלול אבל יכול להיות שהם חיים מתחת לאדמה.

איפה אמרתי שהחלטתי?

לא החלטתי כלום, אני לוקח את זה כאפשרות. משהו כמו 50 אחוזים שזה יכול להיות. לא הייתי בתוך כדור הארץ מעולם, כך שאולי יכול להיות שהוא חלול, ואולי לא.

למעלה