יש תאוריה...
לפי החוצנים שבילי מאייר נפגש איתם, ובעצם זאת "האמת" לפי כל אותם חוצנים ביקום שיש מה שנקרא הבורא הראשוני. שהוא בעצם ברא את הכל, והוא הכל. הוא ברא את כל היקומים, את כל הממדים, וכל דבר שקיים. בנוסף הוא ברא מעצמו עוד בוראים, ואמר להם להתחיל בעבודת הבריאה. לכל יקום היה כזה בורא. הבריאה בתנ"ך היא לא הבריאה הראשונה. היא אכן הייתה, אבל לא הראשונה בהחלט. בגלל זה יש סתירה בין הדת למדע. בעצם זו לא סתירה. היו תקופות קדומות יותר. אי אפשר לבוא כנגד אנשים שמאמינים בדת כדבר אבסולוטי, שאין שום דבר חוץ ממנו, כי זה מה שגרמו להם לחשוב. זה מצחיק, לפני 3000 שנים, היו פה חוצנים וכל אחד היה מודע לזה. מעניין אותי מתי כל תהליך הצנזורה התחיל. בקשר לניבירו: הבנתי שהוא אכן עובר פה (ב-2012 הוא יעבור שוב) וכל פעם החוצנים שעל הכוכב הזה באים לעזור לנו. ובקשר לשאלה שלך: שוב, אי אפשר לבוא כנגד אותם אנשים שלא מוכנים לקבל שום דת אחרת, או להבין שאין דבר כזה "דת". אני חושב שאת המילה "דת" צריך להחליף במילה "תרבות". זה מה שהם חושבים שקיים כי ככה גרמו להם לחשוב. בקשר לראל: אני לא יודע מה נסגר איתם.. אם הם אכן שיבטו בן אדם איפה הוא? למה הם לא הביאו הוכחה חותכת? הם יכלו להשיג בזה כל-כך הרבה.. חוץ מזה לפי הטענה שלהם אם אנחנו לא נאמין ב"אלוהים" שלהם ישראל תהרס. שוב, לא כדאי להאמין בשום ישות שמציבה לך סוג כזה של אולטימטום. ועוד דבר שלא הבנתי.. אמרת "בעוד שיש אלים אמיתיים שרוצים לגרום לנו להנות מהחיים". להנות ממה בדיוק? דברים חומריים? מזה צריך להמנע דווקא.. החומריות היא רק אשליה בסופו של דבר, זה לא משהו שאפשר לממש, תמיד תרצה יותר.