מסרים מחוצנים מכוכב זטא-רטיקולי -

אם היו על כדה"א הם נכחדו כי אין וזו

עובדה מוכחת לעין...ובתוך כדה"א הם לא יכולים להיות...זה שטותי לגמרי(לבה חמה לוחות שזזים,ממה הם ניזונים ועוד ועוד

HUhybrid

New member
לא בהכרח שטויות

קרא למשל את דברי עצמך, "לא כדאי לקחת את המסרים שלהם ברצינות, יש להם רק שאיפה אחת, וזה לממש את האינטרסים שלהם על ידי שימוש בנו. חוץ מזה הם לא מדברים בגובה העיניים ונותנים תחושה שהם מתקדמים מאיתנו בכמה רמות מכל הבחינות - ושום ישות שרוצה בטובתו של מישהו תתנהג ככה." האם איננו אנו, בני-האדם, בעצם מתנהגים כך כלפי שאר בעלי-החיים שעל הפלנטה? מאותה גזירה שווה, לא הייתי ממהר לפסול על הסף כל מידע שמתקבל בדרכי תודה פחות ברורים, שכן מקורו יכול להיות פנימי- אך עשיר, מורכב ופלאי לאין שיעור וכימות! לפעמים החוצנים זה אנחנו, אלא שבנסיוננו היומיומי אנו "לומדים" להדחיק זאת.

MetalSinagouge

New member
חשבתי לעצמי...

במידה וקיימים חיזרים (אני אמנע מלומר את המשפט הזה שוב ושוב) האם לדעתכם יש איזה שהם קריטריונים לאיזה בני אדם הם רוצים להתייחס בביקורים שלהם? (בין אם זה בשידור מסר, ניתוח אנטומי וכד').

אנחנו אכן מתנהגים כך

אבל לי אישית ברור שזו ממש לא הדרך... אנשים מתנהגים בצורה כזאת כי זה מה שהם למדו. אם יש לך את האפשרות להגן על עצמך מהם, כדאי. ככה זה אצלי לפחות, כי אני מקבל את מה שאני מתחבר אליו הכי בקלות, ומה שאני מרגיש איתו הכי נוח. מהדברים שעולים מהתקשורים של ננסי אני לא מרגיש משהו חיובי, בשבילי לפחות. הכוח של כל אחד זאת זכות הבחירה החופשית, וכך יהיה בהמשך. גם מהתקשורים (כביכול) של אשטר או פטח (Patah) הם לא מבטיחים לנו שנתקדם בכיוון שהם רוצים שנתקדם בו. יגיע זמן שבוא נוכל לבחור, ומה שנבחר זה מה שיהיה. לטוב או לרע. כמובן שלא צריך לחיות בפחד משום חוצן או ישות, אבל יש דרך להציג את הדברים, ואם הם עושים זאת על ידי מניפולציות, והפחדות, זו לא הדרך לדעתי. מה יותר מעניין ומופלא מללמוד דברים חדשים מיצורים מעולם אחר?
אבל כל עוד הם לא מציגים את הדברים באור הכי אמיתי, ללא שום שקרים, שיכול להיות, ככה הם לא יצליחו.

הנה אתר לדעתי נעים הרבה יותר

http://www.cosmic-people.com תדאגו שהרמקולים יהיו פתוחים

למעלה