מסר מאנשים שנפטרו

מייפלס

New member
עופר , אנא ממך , כתוב את המסר עבורי מחדש ונכון

אני פשוט רוצה לשמור אותו .

oferavraham1

New member

תמסור ל X שהיא אדם יקר לכולנו ושתמיד תזכור את זה במיוחד ברגעים בהם היא מתקשה להאמין שיש טוב בדברים שנראים כחסרי הגיון בעברה ובעתידה.
הדרך שסלולה לה היא יסודית מאד ומקשה מצד אחד, אך גם מלטפת מצד אחר.
והיא תוביל אותה למקומות בהם היא רצתה תמיד להיות, במקומות הקטנים שמסבים את האושר עליו דיברנו אני והיא.
שתהיה חזקה ואמיצה בדרכה, חשוב לי גם שתסביר לה שלא תדאג מירידה לצורך עליה. כי כל דבר אמור להגיע בזמנו.
אוהב מאד, אבא גיל.

elar84

New member
גם אני אודה למסר

זה אדם שאומנם אין לנו קשר דם אבל הוא כן קרוב משפחה.
הקשר בינינו היה החיבור הכי חזק שחשתי לאדם.

הוא נפטר צעיר יחסית ובמפתיע ועד היום (8 שנים מאז) אני מאוד מתגעגעת.
היה בינינו קשר של אב ובת אבל גם משהו מעבר לזה. והחיבור היה הדדי.

אחריי שהוא נפטר קיבלתי ממנו מסרים מאוד חזקים בחלומות שלי.
בדיוק השבוע חשבתי עליו וחשתי שוב געגוע ורציתי לקבל ממנו מסר.
שמו אורי (אוריאל), אם צריך שם משפחה וגם לציין מה בדיוק הקרבה אני אכתוב לך בפרטי.
אני מתלבטת כי יש לי שאלה אליו אבל מצד שני אני גם מאוד רוצה לקבל ממנו מסר לגביי.
בינתיים אני מבקשת מסר לגביי, כי לגביי השאלה שלי יש לי תחושה שאני יודעת מה הוא היה אומר לי.
שבוע טוב

ותודה רבה

oferavraham1

New member
אוריאל

אני כ"כ שמח שיצרת עמי קשר, היית אדם יקר לי מאד וכעת אני חלק מהוויה גדולה יותר מאושר ומוקף באהבה אין סופית.
המסר שלי הוא שלא תשברי, גם ברגעים קשים שהכל סוגר עליך תדעי שיש מישהו שמסתכל ושומר עליך ויודע את הדרכים והמקומות אליהם הוא מוביל אותך.
אני אחד מהמלאכים ששומרים עליך. את תפקידי בעולם זה סיימתי במקום פנימי עשיר ושלם בהחלטות והדרכים בהם בחרתי בחיי.
וחשוב לי שתעשי כמוני ועם כל הקושי שלא תתחרטי על שום דבר שעשית, ותמיד תהיי עם הפנים קדימה לדבר הבא.
&nbsp

elar84

New member
זה כל כך מרגש

אני קוראת את המסר שוב ושוב...
מחזק אותי מאוד, והייתי זקוקה לזה.

תודה ענקית לך, אדם יקר!
התקשורים שלך הם אוצר

oferavraham1

New member
חנה

תכתוב לקוסמת היקרה שהיא אכן קוסמת. בדרכה המיוחדת בה היא שובה אנשים במעגל הקסם הייחודי שאתו היא באה לעולם.
תאמר ל X שעיקר הקשר בנינו היה מבוסס על הערצה בלתי נלאת ואהבה פנימית לאופן בו תקשרנו אחת עם השניה.
שירה באה ממקום בו השקעתי מאד באופן בו נעשה החינוך מה מותר ומה אסור, בדרכי ניסיתי להשפיע גם על דרכיה של שירה, אך היא דמות מאד נחרצת בדעותיה ולא תמיד מצאנו את המוסכמות שאליה רצינו להגיע.
ובכל זאת כאדם היא הדבר היקר לי ביותר, ובכל פעם שיש ביכולתי אני אסייע ואעזור לה להתקדם עוד צעד בדרך לגילוי עצמי נוסף, כי כמו שהיא היתה לי גם היא לעצמה נשארה כאדם אותו צריך לגלות מבפנים ולהתבונן בו כדיי להבין את מהותו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

oferavraham1

New member
אני מבדיל בניהם באמצעות הקול שאותו אני שומע

את יכולה לוודא אם זו סבתא שלך רק עפ"י אמיתות הדברים שנאמרים כלפיך.
זו אנרגיה של "האני הגבוהה" שלהם.
&nbsp

elar84

New member
אני לדוגמא ממש ממש הרגשתי שזה האנרגיה של אוריאל

גם באמת היינו מאוד קרובים, אז היה בינינו קשר חזק ומיוחד.
וזה מתאים עם המסרים שאני מקבלת ממנו בחלומות שלי.

לא הרגשתי כלום

הקליטת מסרים שלי לא במודע. התקשרתי למנהלת פורום שעשתה הגשמה שמישהי תסביר לה מה לעשות בקשר למשתתף מסויים ומבין כולם אני התקשרתי אליה. וננתי לה את השני שקל שלי ( שנקל), על המשתתף.
אז קלטתי את המסר שלה והיא גם אמרה לי שאני מאוד אינטואיטיבית אבל זה לא במודע אני קולטת בתת סיפי

lana244

New member
וואו לא ידעתי שזה "חוקי"

אשמח למסר מאבא שלי
מריו

oferavraham1

New member
מריו

לנה היא אדם שאני לא מפסיק להתגאות בו, משכמו ומעלה, היא עוזרת ונותנת מעצמה כ"כ ומשתדלת להביא אנשים לידי סיפוק עצמי ורצון להגשמה עצמית והיא פועלת רבות ב לשנות את חייה שלה והסובבים אותה.
עבורי היא כמו אש בשדה קוצים, היא יודעת לעכל דברים במהירות ובפשטות, והיא לא צריכה זמן רב עם עצמה בכדיי להוציא דברים לפועל.
היא למדה ממני להיות פחות אדם של דיבורים ויותר של מעשים.
אני גאה בפועלה, ושמח שהיא כאן אתי גם במקומות רוחניים, כי אני אישית פחות התחברתי למקום של רוחניות ואמונה, אך היום אני במקום אחר, וזה גם הרבה בזכותה.
אז תודה לך.
&nbsp
&nbsp

למעלה