מסר 1#

מסר 1#

אנו המארחים לוקחים אחריות, שניי סוכנויות שולטות בעולמנו, סוכניי הרשע בדמות המשטרים והתאגידים וסוכניי השינה אותם אלו המתקראים מורים לרוח. אותם מורים הקוראים להתעוררות פועלים כך למען מטרת האגו שלהם. הם מרדימים את המתעוררים בתורותיהם הבדויות. ובכך משרתים גם את מטרות סוכניי החושך; שאנושות ישנה היא מטרתם הראשונה כי כך יפעלו מבלי להפריע. הצעד הראשון התבצע, המארחים יתקפו כל מתחזה, המוכן למכור את האנושות לשטן, וכל זאת למען מטרות האגו הקטן והדמיוני שלו. ברכת אחדות לכל מחפשי האמת

אני לא באה להתווכח עם תפיסתך,

אבל אני רוצה להביע את זווית ראייתי האישית. יישויות אנרגטיות טהורות אינן עוסקות בהפחדות ובהתקפות. המסרים שלהן מלאי אהבה וקבלה. אם ישנן יישויות אנרגטיות אשר עוזרות בהתעוררות - נפלא! לא מרגיש לי הגיוני כל האפלה שיש במסר הזה. יכול להיות שהמסר המקורי היה מלא באהבה, בבהירות ובקבלה, והוא עבר תרגום מסויים בגלל מי שמתקשר את המסר. האנרגיה הישנה של כדור הארץ הכילה מסרים עם הפחדות שמכריזים על מלחמות או אסונות. אולי ישנם מורים אשר לא תורמים להתעוררות התלמידים שלהם (וסביר שזה כך), אבל זה לא איזה מעשה שטני כמו שזה מוצג כאן

אשכר

New member
הפחדה

לא קראתי את ההודעה שאליה הגבת (רק את השורה הראשונה שלו). את התגובה שלך קראתי, ולא

אשכר

New member
המשך

"יישויות אנרגטיות טהורות אינן עוסקות בהפחדות ובהתקפות. המסרים שלהן מלאי אהבה וקבלה." עד כמה שאני יודע, יש כל מני ישויות אנרגטיות, וחלק מהן כן עוסקות בהפחדה. עד כמה שאני יודע, הישויות מעבירות כל מני מסרים, והם לא רק אהבה ו/או קבלה. זאת נראית לי הכללה גורפת מדי את כל הישויות האנרגטיות. יכול להיות שאת מנסה ליצור מציאות כפי שהיית רוצה לראות אותה?

אתה צודק.

פשוט זה עניין של מילים. במילה "טהורות" התכוונתי ליישויות מסוג מסויים. וכנראה שיש משהו בדבריך

מיכל

"יכול להיות שהמסר המקורי היה מלא באהבה, בבהירות ובקבלה, והוא עבר תרגום מסויים בגלל מי שמתקשר את המסר." כשהתחלתי לקרוא את המשפט חשבתי שאת הולכת לכתוב על התרגום שלך. אני לא יודע מה התכוון המשורר, ובטח שלא יודע מיהו המשורר, אבל האופן שבו פירשתי את הטקסט בפעם הראשונה היה מאוד נקי. לא ראיתי הפחדות ולא ראיתי אגו. כמובן, אני יכול לראות הפחדות ואגו, ולקרוא את זה במלא דרכים שונות. הנקודה שלי היא שאולי
התרגום שלך הוא שגרם לך לראות את מה שראית ולהגיב כפי שהגבת.

כיף!

אגב, אני הרבה יותר נקייה מאז אתמול בנושא הזה. נראה לי שכל הכעס שהיה בתוכי כלפי זה נעלם. מרגישה שלווה ואמון ואהבה ואין לי שום בעייה עם מה שנכתב. אני חושבת שהמסר פשוט לחץ על משהו בתוכי (שקשור ביישויות אנרגטיות) ופשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי

שנאה, פחד, כעס, הפחדות, איומים -

כל אלה נובעים מהאגו. המסר מדבר בגנות "מטרות האגו הקטן והדמיוני", ותוך כדי משתמש בשנאה ופחד.

ibag

New member
לא אמרת שהפסקת לשפוט?

מעניין למה המאמר הזה מאיים עליך כל כך...

בקצרה מיכל, על ראש הגנב בוער הכובע

המסר דיבר על מתחזים שבשם האגו קוראים לעצמם מורים רוחניים, על מה היה לך להזדעק?

סוכניות?

יצא לי לפגוש מורים שאומרים שהם מלמדים התעוררות ולמעשה לא יודעים להביא אחרים להתעוררות. או שהם אינם ערים. סבבה. זכותם. אני לא לומדת שם אבל אין לי בעייה שהם קיימים. הם כן עוזרים מאד לאנשים בדרכם (רק לא מביאים אותם להתעוררות). אבל מכאן עד להגיד שיש סוכניות רשע, משטרים, תאגידים. ושהמורים האלו משרתים איזה סוכניות חושך? כל המסר נראה כאילו יש קונספירציות או דברים אפלים, והמסר מדבר בין היתר על נפרדות, כאילו יש מחנות כאלו ומחנות כאלו. כמו כן, זה שיישויות שהן כביכול ערות מביאות מסרים מתוך פחד ולא מתוך אהבה - זה לא היה נראה לי אמיתי. זה בעיקר מה שהפריע לי.

ibag

New member
האם את בטוחה במאה אחוז

שאת לומדת אצל מישהו שלא ממצע מניפולציות למטרת האגו שלו? האם את בטוחה שאת לא מלמדת כדי לשרת את האגו שלך בהסוואה של רצון טוב לעזור?

ולגבי הסיסמה שכתבת בשורת הנושא

הסיסמה "על ראש הגנב בוער הכובע" - אני לא קוראת לעצמי מורה רוחנית אני לא מנסה להעיר אנשים אני לא אדם ער יש לי אגו והוא פעיל. לעומת זאת, אתה מציג את עצמך כמתקשר עם יישויות ערות ואתה מביא מסרים בשמן. (כך לפחות הבנתי). אולי אף אתה מציג את עצמך כמורה להתעוררות (אני לא יודעת. לא מכירה אותך). אז אם כבר עלי לפקפק במניעיך ובמטרות שלך.

TheGreatNut

New member
אני אשמח אם תוכל לפרט יותר:

מי הם:
המארחים.
סוכני הרשע.
מורים לרוח. אנא אגב לא מכיר אף אחד שקורא לעצמו "מורה רוח".

ibag

New member
"נקי"- שוב שיפוט

את מרגישה צורך לחלק ציונים?

למעלה