מסר 1#

../images/Emo123.gif אני גם רוצה תשומת לב כזו

שמישהו ידבק לכל מילה שנייה שיוצאת לי מהפה כאילו שיש לו משהו נגדי :)

אריארי

New member
במקום להתבאס ../images/Emo46.gif

אתה יכול להידבק לכל מילה שנייה שיוצאת למישהו אחר מהפה כאילו יש לך משהו נגדו. זה כיף.

ibag

New member
טוב שציינת "כאילו"

לפחות חלקית אתה מודע לכך שאתה מניח הנחות.

carmelidia

New member
סליחה שאני מתערבת אבל כל התקשורים

באשר הם מעוררים את החשד שלי ואל תתנו לתוכן המחניף לנשמת האדם לבלבל אתכם. הדבר היחיד שנועדנו לתקשר זה את עצמנו וכל מני ישויות אחרות שאין להן גוף וצריכות את שלנו כדי לפמפם את המציאות במסרים שלהן, תמיד נראות לי כמו הסטה מהדרך שלנו, גם אם התוכן נחווה כמעצים בתחילה. אני לא חושבת שאנחנו מבינים באמת מה זה טוב ומה זה רע ואנחנו מזהים יותר מדי את טוב עם נעים ונקי. דרושה זהירות.

שאלה קטנה....

את רואה "אנרגיה" במסרים? 2 ההודעות נראות לי באותו המישור "תקשור"... דבר שאין לי מושג איך זה אפשרי בכלל... במקרה הטוב אנו יכולים לתקשב... אבל לתקשר? לא, ממש לא נראה לי

אריארי

New member
אני מסכים עם מיכל

גם אני לא מצליח להבין לשם מה כתבת את ההודעה הזו, היא נשמעת לי מאד פארנואידית.

ibag

New member
מה פראנוידי כאן?

זה שהמשטרים ותאגידים הם אחד הגורמים העיקרים להרס כדור הארץ? תראה את ארצות הברית, את ישראל הכובש. תראה את תעשיית התרופות, את מייקרוסופט. את ניצול העובדים, חלוקת המשאבים באופן מפלה, את המלחמות. פראנויה לראות בהם "סוכנויות רשע" או פראנויה לראות במורים שפועלים למען רווח אישי(וניפוח האגו האישי בתוכם) "סוכנויות רשע"? או הרושם שלך שהמאמר פראנוידי מתבסס על משהו אחר?

אריארי

New member
בדיוק.

פארנויה זה לאחד את המשטר והתאגידים ואת זבלני השכל הרבים המסתובבים בינינו תחת מטריה של שתי סוכנויות בעלות מטרות משותפות. פארנויה זה להסתכל על הכוחות הפועלים בעולם סביבנו כעל סוכני חושך (אני מניח שה"מארחים" הם סוכני אור בהתאמה? לא כל כך הבנתי את תפקידם במארג הכוחות הזה). "הצעד הראשון התבצע, המארחים יתקפו כל מתחזה" הצעד הראשון? יש למישהו תכנית הבראה לעולם? שיהיה בהצלחה... מי יתקוף כל מתחזה? המארחים? אל תרביצו לי איה איה... זאת אומרת, כן בטח, מוות לכופרים! הצהרות גורפות שמחלקות את העולם לטוב ורע. רמיזות עדינות לאיזה שינוי אפוקליפטי שממשמש ובא (או שלא הבנתי נכון, אנא האירו את עיניי). אם זו לא הפצה של פראנויה אז אנלא יודע מה כן. מלחמות, ניצול ואי צדק מאפיינים אותנו בני האדם משחר ההיסוטוריה אם לא מלפני זה. היום בני אדם מאורגנים בצורת משטרים ותאגידים. אל תאשימו את צורות הארגון בבעייה שקיימת הרבה לפניהן.

ibag

New member
לא, לא בדיוק

אתה קורא את מאמר ושופט אותו כפראנויד. מיכל קוראת את המאמר ושופטת אותו כמאיים, מפחיד,הרסני. אני קוראת את המאמר ושופטת אותו כמעניין. השאילה כאן היא לא השיפוט של מי הוא הצודק ביותר אלא כמה אתה, ארי,מוכן ללחום כאריה בעד צידקתו של השיפוט שלך? כמה אתה מוכן להקריב כדי להגן על השיפוט שלך? או במילים אחרות כמה אתה מודע שאתה שופט ושאתה יכול לשנות את השיפוט שלך להרבה שיפוטים אחרים. .

אריארי

New member
אם לכיוון הזה את רוצה ללכת...

אז אני מוכן להילחם כאריה בעד השיפוט שלי כל עוד זה ישעשע אותי ואני לא מוכן להקריב כלום בשבילו. מה שכן, אני יכול לקבל את המסר או לדחות אותו מתפישת המציאות שלי. אני בוחר לדחות אותו. הוא נראה לי לא בריא. אני כמובן שומר לעצמי את הזכות לשנות את דעתי אבל זה ידרוש יותר ממסר 2#... מה המסר הזה? בסך הכל בליל של תחביר רקוח רע.

ibag

New member
אין לי כיוון מוגדר

במסר הזה אין כלום, סה''כ אוסף של מילים. תפיסתך את המסר הופך אותו ללא בריא עבורך. כשאני מייחסת יותר מדי חשיבות לדבר מה, אני יודעת שהסיבה בפנים ולא בחוץ. לא בהכרח אני אתחיל לחפור ולחפש את הסיבה אבל לפחות לא אפנה אצבע מאשימה כלפי הגורם החיצוני. למה אתה לוקח אישית כל כך את המסר הזה?

למעלה