מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
ומי שצחק עלי טעה.
לא נעים.
www.ynet.co.il
זה פשוט עובדה שברגע שהכסף נוצר מחוב בסוף כמעו כולם מתמוטטים כלכלית עד שמשנים את השיטה.
לא נעים.
"העליתי את המחירים ארבע פעמים בשנה אחת, ואני לא מצליח לסגור את החודש", מודה מסעדן ותיק
"
"עד סוף 2025 שווארמה תעלה 90 שקל": למה כל כך יקר לאכול בחוץ?
המחירים במסעדות הופכים גבוהים יותר ויותר - ולא רק במקומות היוקרתיים. גם שווארמה, שניצל בפיתה ואפילו פלאפל התייקרו משמעותית בשנים האחרונות. מה גרם לזינוק הזה, האם מישהו מצליח להתעשר ממנו ומה צפוי לנו בעתיד בצלחת? "העליתי את המחירים ארבע פעמים בשנה אחת, ואני לא מצליח לסגור את החודש", מודה מסעדן ותיק
זה פשוט עובדה שברגע שהכסף נוצר מחוב בסוף כמעו כולם מתמוטטים כלכלית עד שמשנים את השיטה.