רוב הזמן נח
Well-known member
תלוי מה ההוצאות של האתר. לתפוז כמו שהוא היום כמעט שאין עובדים. זה לא כמו שהיה פעם.ידוע שפרסומות זה לא מספיק להחזיק אתר.
אז אם איש או 2 מתפעלים את האתר, הפרסומות יכולים להניב רווח.
תלוי מה ההוצאות של האתר. לתפוז כמו שהוא היום כמעט שאין עובדים. זה לא כמו שהיה פעם.ידוע שפרסומות זה לא מספיק להחזיק אתר.
הבעיה שההוצאות רק עולות בגלל ביזבוזים וחובות גדולים,ברגע שזה יהיה באמת יקר, אנשים יפסיקו לקנות. ואז לעיר/מדינה יהיו 2 אפשרויות.
1. להשאיר ככה את המצב שכבר לא ימכרו את זה.
2. לשנות את המצב ולהוריד מיסים ככה שזה יתחיל שוב להשתלם לפתוח עסקים כאלה.
בנתיים לא הגענו למצב שצריך להחליט על זה.
אצלו זה הזיות.
הוא בנה את ההצלחה שלו בחיים על שחצנות,מזה הוא מקבל כסף מההורים,חדר גדול מעל הדירה שלהם ועוד.
אז הוא חושב שהשחצנות גם תעבוד על אנשים מבחוץ.
הוא מחניף לאגו שלהם בצורה עקיפה,שהרי אם הוא מוצלח כ"כ כמו שהוא טוען להרגשתם זה אומר שהם הצליחו.
אצלי לעומת זאת יש הוכחות מסרטוני וידאו ועוד - עם אנשים אחרים רבים שאומרים בדיוק מה שאני אומר.
לא הוכחה מתמטית,אלא כמו בבית משפט - שלב ההוכחות,שבו יש הרבה הוכחות לטענה מסוימת.אתה לא יודע מה זו הוכחה, רוב מה שאתה מביא לא מוכיח את מה שאתה טוען שהוא מוכיח.
אתה יודע בבית משפט בארצות הברית ובבריטניה
כי לא סומכים שם על השופטים שיחליטו. מזכיר מה שקורה כאן כרגעאתה יודע בבית משפט בארצות הברית ובבריטניה
יש חבר מושבעים
אתה צריך לשכנע חבורה רנדומלית מהציבור שאתה צודק
ואתה, כאן, מקשקש אלפי הודעות, ואתה לא משכנע אף אחד
מסקנה : אתה טועה
יש הבדל,אתה יודע בבית משפט בארצות הברית ובבריטניה
יש חבר מושבעים
אתה צריך לשכנע חבורה רנדומלית מהציבור שאתה צודק
ואתה, כאן, מקשקש אלפי הודעות, ואתה לא משכנע אף אחד
מסקנה : אתה טועה
אותו דבר כאןיש הבדל,
לגבי דיעות אנשים לא משנים את דעתם אלא אם חל שינוי אישי אצלם.
למשל אדם חלה בסרטן לא הצליח להחלים בדרכים מקובלות לקח ויטמין בי 17 והחלים.
לגבי חבר מושבעים הם באים להכריע בנושא שלא קשור אליהם ואין להם דיעה עליו.
יותר מזה הם ממונים בשביל להכריע לפי האמת ולא לפי האינטרס שלהם.
יותר בכיוון של סרט בלשי ולהעריך מי הפושע לפני שמגלים לך את האמת.
אלוהים הוא לא דמות פיזית כמובן,הכוונה שזרע האנושות(שיש לה חיבור לאלוהים) הגיע מחייזרים לכדור הארץ.את אף אחד לא מעניין כל האגדות שהמצאת על משמשים ואלוהים חייזר ממאדים
את תעלבאלוהים הוא לא דמות פיזית כמובן,הכוונה שזרע האנושות(שיש לה חיבור לאלוהים) הגיע מחייזרים לכדור הארץ.
זה מה שמבדיל ביננו לחיות.
מישמשים לא אני המצאתי מחקו את הסרט מיוטיוב
נשאר רק הגירסה הגרמנית שלא הורידו,
תעשה תרגום אוטומטי לכתוביות לאנגלית(בעברית לא עובד טוב).
ושוב אני לא ממציא אני מפיץ מה שנראה לי אמיתי.
יותר סביר בתסריט שלך שהוא מת ולא יכול לדווח מה הרג אותו...יש הבדל,
לגבי דיעות אנשים לא משנים את דעתם אלא אם חל שינוי אישי אצלם.
למשל אדם חלה בסרטן לא הצליח להחלים בדרכים מקובלות לקח ויטמין בי 17 והחלים.
לגבי חבר מושבעים הם באים להכריע בנושא שלא קשור אליהם ואין להם דיעה עליו.
יותר מזה הם ממונים בשביל להכריע לפי האמת ולא לפי האינטרס שלהם.
יותר בכיוון של סרט בלשי ולהעריך מי הפושע לפני שמגלים לך את האמת.
סליחה על שאלת הכפירה, אבל מה הקשר בין הצורך של מסעדן להעלות מחירים ולטענותיך על סדר עולמי חדש, או לשאלה אם צדקת אם לאו?ומי שצחק עלי טעה.
לא נעים.
"העליתי את המחירים ארבע פעמים בשנה אחת, ואני לא מצליח לסגור את החודש", מודה מסעדן ותיק
"
![]()
"עד סוף 2025 שווארמה תעלה 90 שקל": למה כל כך יקר לאכול בחוץ?
המחירים במסעדות הופכים גבוהים יותר ויותר - ולא רק במקומות היוקרתיים. גם שווארמה, שניצל בפיתה ואפילו פלאפל התייקרו משמעותית בשנים האחרונות. מה גרם לזינוק הזה, האם מישהו מצליח להתעשר ממנו ומה צפוי לנו בעתיד בצלחת? "העליתי את המחירים ארבע פעמים בשנה אחת, ואני לא מצליח לסגור את החודש", מודה מסעדן ותיקwww.ynet.co.il
זה פשוט עובדה שברגע שהכסף נוצר מחוב בסוף כמעו כולם מתמוטטים כלכלית עד שמשנים את השיטה.
המחירים יוצאים משליטה בשיטה של כסף כחוב.סליחה על שאלת הכפירה, אבל מה הקשר בין הצורך של מסעדן להעלות מחירים ולטענותיך על סדר עולמי חדש, או לשאלה אם צדקת אם לאו?
אוקיי... והתשובה לשאלתי ...?המחירים יוצאים משליטה בשיטה של כסף כחוב.
למשל כאשר הכסף מופק לא מחוב הוא יוצר אינפלציה מיידית ולא נדחית כמו עם חוב
ואז האזרחים יודעים מייד שהשלטון בזבז ולא השלטון הקודם.
בנוסף החוב יוצר משקולת לעתיד בניגוד לכסף שמופק ללא חוב שיוצר רק אינפלציה.
המסעדן מעלה מחירים ובכל זאת לא סוגר את החודש כי לאנשים אין כסף לקנות במחירים החדשים.אוקיי... והתשובה לשאלתי ...?
אוקיי.. והתשובה לשאלתי...?המסעדן מעלה מחירים ובכל זאת לא סוגר את החודש כי לאנשים אין כסף לקנות במחירים החדשים.
בסדר העולמי החדש המטרה לרושש את כולם בשביל לשלוט עליהם.אוקיי.. והתשובה לשאלתי...?
הסיני הממוצע וההודי הממוצע - 40 אחוז מאוכלוסיית העולם יותר עשירים מאי פעם שהיו סיני או הודי ממוצע.בסדר העולמי החדש המטרה לרושש את כולם בשביל לשלוט עליהם.
אה אוקיי. סוף סוף נמצא הקשר. אבל... מי שלא יכול או רוצה הרי לא יילך לאכול במסעדה יקרה. הוא פשוט יאכל בבית וייהנה מכספו שיישאר בבנק. אז כיצד יתרושש בדיוק מהתוכנית הזדונית הכלל-עולמית הזאת? ויותר מזה, נניח שיתרושש. כל שזה יאמר הוא שתהיינה לו פחות אפשרויות לעשות דברים. פחות חופשות, פחות קניית מותרות. אבל איש לא ישלוט בו עדיין. זה לא שעל כל שקל שירצה להוציא הוא יצטרך להתקשר למשרד האוצר ולבקש את רשותו. אז היכן השליטה הזאת על המרוששים (שבינתיים כלל לא מרוששים)?בסדר העולמי החדש המטרה לרושש את כולם בשביל לשלוט עליהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.