מסתבר שהשופט עמית דן בעניין המרכולים בשבת בתל אביב בלי לפסול עצמו

Harrington

Well-known member
מנהל
שורה תחתונה - איש מן המלהגים עצמם לדעת אינו מסוגל להצביע על ה- case נשוא הדיון...רוב מהומה על לא מאומה...
שאלת רק אחד והוא הפנה אותך לרב גוגל. אכן אם תפנה לכבוד הרב, תוכל בכוחות עצמך לאתר את התשובה תוך רגעים ספורים. כמובן שזה תלוי ברצונך :). אם אתה מעדיף לכתוב פוסט כאילו אנשים לא יודעים ולא מסוגלים וכו' וזה עושה לך טוב יותר במקום להתמודד עניינית עם הטיעונים שהושמעו במהלך השרשור, זאת זכותך המלאה כמובן.

certified.woke

Well-known member
שאלת רק אחד והוא הפנה אותך לרב גוגל. אכן אם תפנה לכבוד הרב, תוכל בכוחות עצמך לאתר את התשובה תוך רגעים ספורים. כמובן שזה תלוי ברצונך :). אם אתה מעדיף לכתוב פוסט כאילו אנשים לא יודעים ולא מסוגלים וכו' וזה עושה לך טוב יותר במקום להתמודד עניינית עם הטיעונים שהושמעו במהלך השרשור, זאת זכותך המלאה כמובן.
זו התחמקות.
דנתם במשפט אשר לטענתכם התברר בפני מותב שכלל את כבוד שופט בית המשפט העליון מר יצחק עמית, בענין פתיחת מרכולים בימי מנוחה וטענתם כי היה עליו להצהיר על נגוד אינטרסים לכאורה מחמת שגיסו קשור לרשת AMPM וזאת לא עשה.
אני סך הכל מבקש פרטים על המשפט.
אינכם מספקים?
לא צריך?
שאו דבריכם לרוח...כל נפיחותיכם כלא היו...

Harrington

Well-known member
מנהל
זו התחמקות.
דנתם במשפט אשר לטענתכם התברר בפני מותב שכלל את כבוד שופט בית המשפט העליון מר יצחק עמית, בענין פתיחת מרכולים בימי מנוחה וטענתם כי היה עליו להצהיר על נגוד אינטרסים לכאורה מחמת שגיסו קשור לרשת AMPM וזאת לא עשה.
אינכם מספקים?
לא צריך?
כשתכתוב את דבריך בלשון הנכונה, אשמח להתייחס אליהם. עד אז, המצאות בלשון רבים כדי להצדיק את עצמך ואת תירוציך, בכיף מצידי, אבל לא רואה את עצמי מחויב לכך.

certified.woke

Well-known member
כשתכתוב את דבריך בלשון הנכונה, אשמח להתייחס אליהם. עד אז, המצאות בלשון רבים כדי להצדיק את עצמך ואת תירוציך, בכיף מצידי, אבל לא רואה את עצמי מחויב לכך.
אינך מחויב לדבר.
התבקשת לספק משהו פשוט אשר אתה לבטח יכול לאתרו בנקל לו היה בנמצא - פסק דין כלשהו בענין התר או איסור פעולת מרכולים בימי מנוחה.
תקפת(ם), ואני סך הכל מבקש לדעת במה מדובר...

marabo

Well-known member
זו התחמקות.
אינכם מספקים?
לא צריך?
תמשיך להתחמק ולהתפתל כצלופח.
הבנו מי הם השופטים שלכם

נסיך.333

Well-known member
השופטים שלנו טובים פי אלף מהפוליטיקאים שאתה מעריץ.
אין דבר שאתם יכולים להלביש על עמית ולכן אתה מיבבים .
ערימה של חלאות .
בטח התכוונת לשופטי הכדורגל, או לשופטים בתחרויות הבישול??
כי הפחים בבתי המשפט שלנו מגבירים את הפשיעה, גם בעונשים
וגם בהתנהלות שלהם, התנהלות של מאפיה..
ומושאי הערצה שלכם בסוף ימצאו את עצמם בבית או בכלא

1ספי11

Well-known member
בטח התכוונת לשופטי הכדורגל, או לשופטים בתחרויות הבישול??
כי הפחים בבתי המשפט שלנו מגבירים את הפשיעה, גם בעונשים
וגם בהתנהלות שלהם, התנהלות של מאפיה..
ומושאי הערצה שלכם בסוף ימצאו את עצמם בבית או בכלא
ההיסטוריה מלאה דוגמאות שאלה מוסגכם הכניסו לכלא שופטים שלא מילאו את הדרישות שלהם.

למעלה