מסתבר שיש לנו תומכים. ביינום נחתך.

מסתבר שיש לנו תומכים. ביינום נחתך.

על פי פירסום בn.r.g- ‎ מכבי מטיסה את הרכז הדביל מהקבוצה. החוזה לעונה הבאה לא יהווה מכשול בשל פרשת הדריסה.

יו45

New member
אני מחכה להודעה הרישמית

על מנת לחגוג את השחרור . שנתיים מאוחד מידי , אבל טוב מאוחר מאף פעם. הוא עושה רושם של בחור טוב , אבל כשחקן אין לו מה לחפש בקבוצת טופ אירופי , שיחפש קבוצה קטנה שתתן לו את המפתחות , שם הוא יוכל לחדור על 5 שחקנים, להטביע על הפנים של השחקן המגן . בקיצור מקום שיתנו לו להשתולל כמו שהוא אוהב.

Thierry Henry

New member
וע"פ הפרסום ג'ייסון וויליאמס יצורף במקום.

זה מתחיל לעצבן אותי, כל הלקיחת שחקנים הזאת מבני השרון..

שומו

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי לקוח מהם אף-אחד. אולי את ניצן חנוכי, אבל לא עכשיו. הוא עדיין לא בשל.

נמשל

New member
אני גם חושש אבל תמיד נזכר בטרנס מוריס

תמיד מצחיק לקרוא את התגובות לידיעה על החתמתו, רובן מתלהמות כנגד ההחתמה, וכולנו יודעים מה טרנס עשה העונה. הרי מה אנחנו מבקשים ממכבי? שיביאו שחקנים שעדיין לא פרחו, לבנות איתם בסיס ל-3 שנים, וכך נוכל להתחרות במחירים של אירופה. האמת, לא מכיר אותו מספיק, אבל אם אפי חושב שזה השחקן שישלים לו את הפאזל, שיתן מהספסל (ומי יודע, כמו מוריס אולי יהפוך לשחקן חמישיה), הן חברתית, הן שכלית, אז שיביאו אותו.

ofereh

New member
דיי מתבקש

זה עדיין לא רשמי, אבל מרבית הסיכויים שוויל ביינום לא ימשיך בעונה הבאה במכבי ת"א. במכבי לא יכולים לבנות על ביינום כרכז ראשון, בעיקר בגלל המגבלויות שלו. הוא שחקן עם קבלת החלטות גרועה, ניהול משחק לוקה בחסר, לא קלעי טוב מהשלוש ומחצי מרחק, ואנחנו נשארים עם שחקן שיש לו הרבה כישרון, אבל גם הרבה מגבלויות. כרכז שני ביינום מקצועית אולי כן יכול להתאים, כמובן שזה תלוי גם במי הוא הרכז הראשון, אבל אני חושב שהשכר הגבוה שמקבל ביינום מחזק את רצון ההנהלה שלא להמשיך את ההתקשרות עמו.

Carmelo Anthony

New member
רשעים....

נשחקן הטוב במכבי עוזב, על מה השמחה?

Carmelo Anthony

New member
כרגע ביינום השחקן הטוב שמכבי

זה הוחל מהרגע שבו ניקולה קיבל את ההודעה.

Thierry Henry

New member
מעולם לא נתקלתי בעיוורון כזה אצל אדם.

מצד שני, הניק שלך זה קרמלו אנתוני וזה די מסביר איך אתה רואה את הכדורסל. אז אולי העיוורון שלך לא עד כדי כך קיצוני.

Carmelo Anthony

New member
לא! זה לא הכיוון!

אני שונא את הסגנון הנוכחי שבו משחק כרמלו אנת'וני, אבל ביינום הוא פשוט לא כזה! הוא משתף את הקבוצה, יש לו כח רצון עצום והוא באמת אוהב את הקבוצה, הוא נותן הכל ובדומה למלו, יש לו פוטנציאל בשמיים, רק צריך מאמן כמו אפי שידע לנתב את ביינום לכיוונים הרצויים ויש לנו את השחקן הטוב באירופה.

שומו

New member
../images/Emo45.gifקליעה מחורבנת...

ועדיין, אני מעדיף אותו על פניני.

ofereh

New member
לא רק פניני

בגזרת הישראלים השמות החמים הם דרור חג'ג', מורן רוט ויניב גרין בנוסף לפניני. השם החם כרגע הוא ג'ייסון וויליאמס, ששיחק תחת אפי בבני השרון בעונה החולפת, ועשוי להגיע להיכל 'נוקיה' יחד עם אפי ורועי חגאי, עוזרו.

למעלה