מסתבר שיש לנו תומכים. ביינום נחתך.

נמשל

New member
אם יש שחקן שהבאתו תגרום לי פשוט לגועל

זה גיא פניני. יכול להיות שהוא נתן עונה פנטסטית, יכול להיות שהוא מתאים מקצועית לקבוצה. אבל מדובר בפרחח, בשחקן שמחפש להוציא את הרע מהיריב ולהיוציא אותו משיוי משקל. אז מצטער, כל עוד זה טראש טוק, קיצוני ככל שיהיה, בסדר. אבל כשזה גולש לאלימות של ממש, ראו מקרה בו כמעט גמר לאליהו את הקיירה בגביע ווינר בתחילת עונה, אני לא רוצה לראות שחקן כזה אצלנו.

מיטלוש8

New member
וואו הלוואי...

הייתי בטוחה שהוא יישאר רק בגלל שהוא הבייבי של שמעון.. הלוואי שיעשו את המעשה הנכון וישחררו את השחקן שהכי הורס את הקבוצה, לדעתי לפחות, כרגע.

malone2

New member
אין ישראלים טובים

כולם מאד מאד בינוניים. ואני לא רואה איך הם מוכרים מנויים עם השחקנים האלה שהם רוצים. נהיה בני השרון מחוזקת בשנה הבאה.

ראיתם את הפירסום בn.r.g ?!

מכבי בדרך להחזיר את שאראס. והציעה לפאו 2.5 מליון דולר תמורתו.

טעות. 2.5 מיליון לשאראס. לא לפנא.

מכבי בדרך להחזיר את שאראס. והציעה לפאו 2.5 מליון דולר תמורתו.

Thierry Henry

New member
המהלך הכי צפוי בעולם.

ודיברתי על זה עם טריגו כבר לפני חודשיים, עם חבר אתמול.. מכבי חייבת לעשות משהו שימכור מנויים בקצב מהיר גם העונה, מכבי חייבת להחזיר את כל הבאז אליה והפתרון הכי קל, שאראס. גם סופרסטאר, אחד השחקנים הכי מוערכים בקרב הקהל וגם...ישראלי. לא פחות חשוב.. רק צריך לבנות קבוצה חכמה לידו אחרת זה יהיה כמו ניקולה.

מיטלוש8

New member
למה ישראלי?

הוא ולינור התגרשו.. אבל כן, אני בעד שיחזור!

נמשל

New member
אתה לא מעודכן אה?

הייתי כותב לך עם מי היא יוצאת אבל אני מתעב רכילות, ובמיוחד רכילות שחודרת לספורט, ע"ע האתר אחד.

יו45

New member
צעד בעייתי

קודם כל קחו את הידיעה בעירבון מוגבל , מדובר בסך הכול בפירסום עיתונאי ובנוסף זה נשמע קצת דימיוני. אם נצא מנקודת הנחה שיש דברים בגו , יש פה בעיה . הרי סיפרו לניקולה שאין כסף בקופה , אז מה קרה פתאום ? מאיפה יש כסף למהלך הזה ? אני גם לא בטוח ששארס בכושרו הנוכחי שווה יותר מניקולה. ובכל זאת מכיוון שניקולה כבר לא יהיה פה בשנה הקרוב אני אסתום את האף ואשמח לראות פה סוף סוף רכז אמיתי אחרי שנים של בצורת , בפרט כשמדובר ב``שארס`` .

ilovenewyork

New member
לא יודע אם זה פרסום עיתונאי

הרי שאראס לא צריך שיקשרו את שמו למכבי כדי להבטיח חוזה יותר טוב במקום אחר הרי את זה כבר יש לו אולי יש דברים בגו ואולי זה סתם שמועות

יו45

New member
לשארס אין אינטרס

לעיתונאים בארץ דווקא יש , תראה איזה בלאגן זה עושה . שומו , אם יש כסף לשארס , היה אפשר לתת את הכסף הזה לניקולה .

למעלה