מסתכל לכם בעיניים

ומה עם הסכם החלוקה של ועדת פיל?

שעזה השומרון והגליל היו בידהם והם לא הסכימו???זה לא הוגן לדעתך?? כי אם לא איזה הסכם יהיה הוגן?

כמה נאיביות ? השם ירחם.....

כמה פעמים אפשר לתת "לפלסטינים" מדינה ? ב-48, בתוכנית החלוקה הוצע להם מעל 60 % ! משטח ארץ ישראל, כמובן הם סרבו ברק הציע בזמנו לצורר עראפת, ימחש שמו ושם זכרו, גם את מזרח ירושלים וגם 90% משטחי יש"ע. באוסלו קיבלו "הפלסטינים" אוטונומיה זמנית עד לפיתוח תשתיות שיאפשרו הקמת מדינה, ובתמורה קיבלנו טרור. מתי תבינו כבר ? "הכיבוש" הוא רק תירוץ, ולראיה אש"פ שהוקם בשנת 64. הם לא רוצים מדינה לצד מדינה יהודית, הם רוצים מדינה על חורבות מדינת ישראל !

adishu

New member
אבל אין פיתרון אחר לפליטים

ואין אפשרות להמשיך ולשלוט על עם אחר.

עוד פעם סיסמאות ?

מי שולט עליהם ??? השליטה המדינית בעזה ובערים "הפלסטיניות" שברצועת עזה היא של הרשות "הפלסטינית", כפי שנקבע בהסכמי אוסלו. ויש גם פתרון לפליטים : יש להם מקום, אפילו מבחר מה שהם רוצים שיעשו : ירדן, מצרים, לבנון, סוריה, עיראק, וכו'.

adishu

New member
השליטה הזו היא רק למראית עין

אנחנו קובעים להם את הכל: לאן ילכו אם בכלל, איפה ילמדו אם בכלל, איזה מפעלים יקימו אם בכלל. אין להם שום יכולת לבצע דברים בתחום המדיני. אוסלו זו דוגמא לפיתרון כוחני שנועד לשרת רק אותנו ומנציח את הכיבוש בפועל. לנסות להעביר אותם למדינה שלא רוצה לקבל אותם זהיא דוגמא נוספת לפיתרון כוחני שלא יעבוד.

אתה כבר מדבר על אספקטים צבאיים ?

מה לעשות, שכל מפעל לביגוד מוסב שם למפעל נשק ? וכן, יש להם יכולת מדינית, אם הם היו כ"כ נאורים ותומכי דמוקרטיה, למה החמאס לא נפסל בבחירות הבאות ? הוא יעשה בעיות ? הרי בשביל הם קיבלו נשק למשטרה "הפלסטינית". ומי דיבר על כוחניות ? הממשלה יכולה לעודד הגירה כלפי חוץ בתמורה למענקים כספיים.

adishu

New member
הם לא נאורים והם נמצאים במאבק

להקמת מדינה. זה המצב ואת המציאות הזו צריך לקבל.

אני שמח שאתה מכיר במצב

אנחנו לא אחראים למצב הכלכלי - חברתי ששורר שם. הציגים שלהם קיבלו אינספור הזדמנויות פז, ורמסו כל אחת ואחת מהן.

OMER G17

New member
קטע חזק...וגם נכון במידה מסויימת

אבל לפעמים קשה לי עם ההאשמה של המתנחלים בחטא ההקמה כי מי שאישר את ההקמה היו הממשלות זה לא שהם באו לשם באופן בלתי חוקי...

אדם הגון ומוסרי

לא היהה יושב שם על הצואר של המדינה ושל הפלשתינאית , אפילו אם היה לו אישור חוקי לזה.

OMER G17

New member
אוקייי..אבל זה עדיין לא עושה אותם

פושעים בהכרח..יכול להיות שרובם הם אנשים פשוטים שפשוט לא חשבו על הפלסטינים ועל ההשלכות המוסריות של הישיבה המיותרת שלהם שם

שיRאל

New member
מסתכלים בעיניים ועמוק!

אין מקום כאן לגאווה שאתה מקרין. אין מקום כאן לריחוק לשנאה ולרוע בעניים. אתה מתייפח כואב ואני מבינה אבל יש גבול מסויים! "המתנחלים" שגרים בחלקי הארץ הקדושה מיישבים את הארץ ושומרים עליה (יחד עם החילים כמובן) ואין מקום לומר שיש הורים שכולים,חולים, פצועים ועוד.. המתנחלים הם,הם אותם פצועים שבורים, הורים שכולים ועוד... הם הנפגעים העיקריים מכל הפצמרים והם למרות הכל בנחישות ובעוז נשארו שם. (כי הם מבינים את החשיבות הרבה בשמירה על הארץ) אז אדוני הנכבד מי כאן חזק? למי יש את הכוח? כן, צה"ל שמר אבל גם ברח! את זה הם לא עשו! בנחישות הם שמרו על הארץ שמרו על מה שיש לנו בחבל ארץ כה קטן כי היום הם מתנחלים ומחר גם אתה! הגבול מתקרב אלינו ומה אז תגיד? שת"א זו לא התנחלות?? אולי גם לפלוש ולכבוש את ת"א וכל השאר זו חרפה ואנחנו, צרכים כולנו כל המתנחלים בת"א חיפה רמת גן ובכל חבל הארץ לקום ולעזוב? אולי מקומנו בכלל לא כאן? כך זה נשמע מדברך.. כי אם את הגוש אפשר לפנות אז כל דבר כאן בארץ אפשר לפנות ואין לנו מקום, ובכלל אין לנו קיום. אז תתעורר אדוני אתה וכל השאר... כי את פיסות הארץ שנשארו חייבים אנחנו לשמור להחזיק חזק וללחום. אין אנחנו בשלום הם אויבים שלנו ורוצים את שלנו הם חושבים בדיוק כמו אותו הנאצי ימח שמו שמקומנו שם בתאי הגזים והמשרפות. אל לך לרחם על כל אותם הפלשתנאים כי כשאתה תעמוד מול הים ללא חבל ארץ ותיהיה חלילה במקומם הם רק יבעטו בך שתיפול ותלך מכאן הם אויבנו! שונאינו! ומחריבנו! ואין אנו יכולים לתת להם יד לעולם!!! אז אנא ממך ומכל שאר אחי אנא תעזרו לנו אחרי העלבון והחרפה שעברו השבועות האחרונים לשמור חזק על מה שיש ונשאר לנו ולתת לאמא אדמה הכל כך יקרה את הכבוד הראוי לה.

feel6

New member
כנסו...

תראו אני לא חושבת שניתן להסביר לכם (לשמאלנים) למה אותן אדמות כ"כ חשובות עבורנו אתם תמיד תוקפים לא משנה מה אומרים לכם, אתם לא יודעים לקבל דעה (בלי הכללות), לא יודעים להתיחס בכבוד לאמונה שבנו! תראו העובדה היא שרוב השמאלנים הם חילונים הם לא יודעים מה זה דת מה עיקר האמונה ולמה כ"כ קשה לנו לעזוב את אותם אדמות...ועובדה שנתקלתי בהרבה תגובות שאנשים אמרו שאם היו מביאים להם את אותם הסכומים שמעניקים למתישבים הם בלי לחשוב היו קמים ועוזבים את ביתם-אבל הם לא קולטים שהכסף לא מזיז להם זה לא העיקר מה שכואב להם זה העזיבה הפקרת השטחים שכביכול לא תבינו שהם שלנו הם לא פנו למנהלת סל"ע כי הלב לא נתן להאמין שתוכנית הגירוש תצא לפועל הם לא האמינו שהצבא יהיה מסוגל לגרש את עמו בעוד הם מודעים להשלכות של הצעד בעתיד! אני חושבת שלמעט אותם "התפרעויות" (שאני לא מסכימה אך לא שופטת אותם) המתנחלים הוכיחו לכולם מי הם האנשים האמיתיים והגיבורים בארץ הזאת! אז אני מציעה שכל עוד אתם לא מבינים מאיפה הכאב נובע פשוט אל תתקוממו כי זה לא מעיד על חוכמתכם הרבה...במיוחד כל אותם יפי הנפש "שברכו" אותם על כך שנטשו את הבע"ח שלהם כאילו מה נסגר איתכם?? בקושי בגדים הם לקחו להזכירכם גירשו אותם מביתם והם אפילו לא יודעים לאן הם מובלים אז מי אתם שתשפטו את אותם אנשים?? אל תשפוט אדם כל עוד אתה לא נמצא במקומו לילה-טוב!

לי318

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר....

channa1

New member
תברר את האמת

אני אכן מקוה שתגובתי תתקבל באהבה... אם ההתיישבות בעזה גרמה לכל המפגעים האלה שתארת, למה בכל זאת אתה חושב שאנשים המשיכו להיהרג שם? בדברים שכתבת יש קצת אמת, אם כך אולי תסיק את המסקנה המתבקשת:אולי אני אתחיל לברר ברצינות מה הם עשו שם?! האם היית שם? שוחחת עם האנשים? ממה שאני מכירה, הם ישמחו להסתכל לך בעיניים, ונראה לי שגם אתה וגם הם תמצאו בעיניים האלה דברים טובים מאד

לי318

New member
אני מרחמת על אנשים כמוך

חסר רגישות ומלא שנאה וגם כפוי טובה בנוסף לכל..

למעלה