מסתכנת בגדול שיזרקו אותי מהפורום

ענתש

New member
מסתכנת בגדול שיזרקו אותי מהפורום

אבל חייבת לפתוח משהו לדיון - מישהי עזבה את הפורום הזה. לא בטריקת דלת ולא כדי לבקש שהיא תחזור ואני גם לא אזכיר שמות או מאורעות כי זה לא משנה (ובאמת שאל תנסו לנחש כי זה קרה במסרים ולא בפורום). אבל העניין הוא שממש כואב לי מה שקרה - במיוחד שזה קרה במסרים. היא היתה מספיק דיסקרטית בשביל לא לספר לי מי שלח מה - רק שהיו הודעות פוגעות ומעליבות ורעות. אז לי מפריע שאני נמצאת פה בחברה שאני חושבת אותה לטובה ונחמדה ואדיבה ומאחרי הקלעים אנשים מראים את פרצופם האמיתי.... מפחיד אותי שבפני אנשים כאלו אני נפתחת ומספרת וקוראת להן "חברות" ואני לא יכולה לדעת מי יתקע לי סכין בגב ומתי. אז אולי אני נאיבית וככה זה אינטרנט אבל האמנתי שאנחנו בונים פה משהו טוב שאולי חורג מגבולות הוירטואליות. אז החלטתי לא לשתוק כי
זה מה שעושים ממנו ואני נחושה לבנות פה בית טוב וחם ונעים לעצמי ולכן אני מצהירה בזאת (ומקווה שתצטרפו אליי): המסרים הם אכן מקום להעביר הודעות דיסקרטיות בין משתתף/ת למשתתף/ת אבל לא המקום לחשוף רוע ולהעליב. אם אי פעם אני אמצא את עצמי מקבלת מסר מעליב או פוגע - תוך 3 שניות הוא יתנוסס מעל דפי הפורום הזה ובראשו שמה של מי ששלחה אותו ! וזאת למען שקיפות היחסים בינינו.... לילה טוב לכולם.

אין לי מושג על מה מדובר

אבל מה שכתבת נשמע הגיוני! למה לזרוק אותך מהפורום??? קשה לי להאמין שבחברה כזו טובה קרה כזה מקרה. אולי אותה עוזבת מוכנה להגיד מה קרה ואולי ננסה למצוא פתרון? עצוב לי שקורים כאלו דברים גם כאן.

רות1974

New member
ענת, כתבת דברים קשים מאד. אני בטוחה

ש- 99% מאיתנו, כולל אני בתוכם, לא יודעים במה מדובר. ועכשיו אנחנו סקרניות ובמתח. אני מניחה שזה קשור לשרשור לגבי הסקרים מלפני כמה ימים שבאמת דברו בו לא יפה קצת וקטלו את זו שנכנסה בעילום שם והביעה את דעתה. והאמת, אין לי מושג מי זאת היתה. אבל אני קוראת לה לחזור אלינו. אני בטוחה שלא התכוונו לפגוע בה ושהיא תעזוב כך את הפורום המקסים והנפלא שלנו. באמת כיף כאן מאד וכולנו כבר מכורות קשה. דרך אגב, אני בטוחה שאם היא היתה מציעה את אשר הציעה שלא בעילום שם, לא היו מתנפלים עליה כך.

ענת, מסכימה איתך בהחלט

נכון שיש מסרים שנאה להם להאמר בפרטיות, אבל אכן אני מרגישה כמוך מאוד כייף ונעים וכאן ואני אשמח אם כל אחת אחרת תרגיש כמוני. קרו מקרים שנאמרו דברים פוגעים, לפעמים בכוונה ולפעמים לא בכוונה. תמיד כדאי לפתוח את הבלאגן ולפתור אותו. חבל שבגלל כמה "נשמות טובות" נפסיד כאן חברות. אז מי שעזבה מוזמנת לחזור ולהיות חלק מקהילה נהדרת זו שמלווה אותי מתחילת ההריון

yaelli10

New member
מסכימה איתך לחלוטין

עד כה לא נתקלתי בעוינות מסוימת במסרים האישיים. ואם הייתי מקבלת כזה, לבטח הייתי מאוד מאוד נעלבת. אני מניחה שרובנו, בני אנוש מאוד רגישים לדברים מסוג שכזה. ענת, מה קרה? מה גרם לך לכתוב את המלים הכועסות והכואבות האלו?

ענתש

New member
לא חשוב, הבטחתי לא לספר.

אבל פשוט נדהמתי שזה יכול לקרות פה ! אני, בדיוק כמוך, בהלם מזה שיש פה אנשים שיכולים להתנהג לא יפה במסרים... אז אני לא רוצה להרגיש ככה ובגלל זה ההודעה. אני רוצה להרגיש שמי שאני חושבת שהוא חבר שלי הוא באמת כזה ולא מסתתרים מאחריו כל מיני אישיויות (
בחיי שמישהו שאני מכירה בדק את המילה הזו באקדמיה לשון עברית) אלטרנטיביות מפחידות.

עמית@

New member
ענת

אינטרנט הוא מדיום שקוף נדמה לך ולכולן שאת במקום סגור אבל זה לא כך- אני מבינה את הכאב ואת הפגיעה- הייתי שם ועודני שם (יש פורומים הרבה פחות נחמדים מזה שלנו.. בגלוי ובסמוי) מה לעשות שעל כל כותב יש בערך עשרה קוראים ולא כולם בדיוק באותו ראש ובאותה דרך מחשבה. אנחנו אולי בונות פה משהו טוב אבל שקוף וחיוני לזכור את זה בכל דקה ושנייה. ומלבד זאת- פורום הוא מיקרוקוסמוס של חברה אנושית, וזה אומר בדיוק את מה שזה אומר- אנשים הם לא תמיד מה שהם נראים ולא תמיד מה שהם מציגים את עצמם- כואב קצת.
גדול לך- מקווה שלא נפגעת מדי מכל הסיפור, אני כותבת מתוך מקום מר של מי שנפגעה עמוקות בעבר.

אורלי99

New member
../images/Emo12.gif??????

אף אחד לא יזרוק אותך מפה!!!!. אני לא יודעת על מה את מדברת, אז אני בכלל לא יכולה להגיב.

dafgol

New member
אין לי מושג במי ומה מדובר

וצר לי לשמוע על כך , ואני בהחלט לוקחת את זה באופן אישי , ומסכימה עם כל מילה שלך. אנחנו כל כך מנסות שהפורום הזה יהיה שלנו , שכל אחת\ד יוכלו להביע דעה , גם אם היא שונה מהמקובל . עצוב לי כואב ופוגע שכך קרה , בלי לדעת אפילו מי הנוגעות בדבר. יש לי בקשה לכולנו - בואו נכבד אחת\ד את השני\ה , גם אם לא תמיד מסכימים על הכל , יש דרכים להתבטא ובטח ובטח לא לפגוע ולהעליב. מסרים נועדו לדברים טובים , לא לדברי רוע . חייבת לומר שמאוד עצוב לי לקרוא את דברייך ענת.אני באמת חושבת שאנחנו חברות\ים בקהילה שלנו . אני קוראת למי שעזבה לחזור אלינו .

ammy

New member
לא יודעת במה מדובר ולא מבינה למה

לעשות דבר כזה. מקווה שזה לא יקרה שוב ושהפורום לא יהרס בגלל מקרים כמו זה.

אבא אסא

New member
ענת - אני איתך ../images/Emo45.gif

הפורום בכלל והמסרים בפרט נוצרו על בסיס של שיתוף, עזרה וכבוד הדדיים. אין מקום לשום ארסיות ושום רוע במקום הזה בכלל. לצערנו, העולם מורכב יותר מזה ומסתבר שלפעמים קנקנו של אדם טומן יותר מאשר חזותו. אני בעד לחשוף כל נגע וכל רוע ולו רק בשביל להרחיק את אותו אדם על מנת שלא ישפיע ויגרור את האחרים איתו. מספיק שאותו אחד לא יהיה פה כדי שארגיש שהמקום נקי, ושאותו אחד יתמודד עם בעיותיו במקום אחר ראוי או לא. אז כאמור - אני איתך !!!

אור100

New member
אני לא מבינה למה צריך להפגע

ממישהו שבכלל לא מכירים. אם מישהי מביעה דעה ומקבלת מסר לא נעים, אני הייתי מתעלמת. המטרה של אותה "כותבת מסר" היה לפגוע ולהרחיק מהפורום אז למה לתת לה את התענוג? היא הרי השיגה את מה שהיא רצתה. אני חושבת שהתעלמות תשיג את המטרה - כותבת המסר תבין שהערותיה לא שווים התייחסות. בנות, לא להתרגש מ"נשמות טובות" ובטח לא לקחת ללב. לילה טוב

sharonik

New member
זה לא המקרה של ענת אבל גם אני ....

זכיתי להרבה תגובות "לא נחמדות" בלשון המעטה לגבי עניין החיסונים מבנות "מקסימות" . החיים שלנו נובעים מאוסף בחירות שאנו עושים בכל רגע נתון - והבחירה שלי הייתה פשוט להתעלם. אני לא אחנך אף אחת ובטח לא באינטרנט. חבל שכך קורה אבל חייבים להבין שאין על זה שליטה - בכל קבוצה יש את אלו שגורמים בעיות ומנסים לפרק כי זו ההנאה שלהם. ענת - מסרי לחברה שעזבה שתחזור אלינו ולא תתן לכל אותן חורשות מזימות לנצח. לילה טוב.

ענתש

New member
בתור אחת מאלו שהגיבו "לא יפה"

לעניין החיסונים (אבל התנצלתי על הטון - נכון ? לא התכוונתי לפגוע) לפחות עשיתי את זה בגלוי ומעל דפי הפורום (ובשמי האמיתי, אבל זה מילא - זכותה של כל אחת להסתתר מאחרי איזה כינוי שבא לה אם בא לה,זה אינטרנט). באמת שלא מדובר בי בנושא הזה, אחרת הייתי אומרת יש מי אמרה לי מה כי אני מאמינה שככה צריך להתנהל פורום. אני לא יודעת מי אמרה מה כי היא לא אומרת לי ! לשמחת מי שהצליחה (או הצליחו ?) לגרש אותה מפה... מזכיר לי מאד את המקרה של ליטל, קארן ומנהלות הפורום בהריון ולידה וגם שם מאד הפריע לי שכולנו נקטנו עמדות ואף אחת לא ידעה מה קורה בגלל מה שהלך במסרים ועד היום לפעמים, כי לא ידעתי מה הלך שם, יש אנשים שאני לא יודעת מה לחשוב עליהם - זה מציק לי ! בגלל זה ניסיתי אז להסביר שאי אפשר לנקוט עמדה כשלא יודעים מה קרה ושומעים רק חלקי סיפורים והכפשות מכל הצדדים... לא רוצה להיות בסרט הזה גם פה. יש לכם משהו להגיד שקשור לנושא הדיון - תגידו אותו פה ! לא פייר לשחרר את "חרצובות מקלדתכם" מאחורי הגב כי שם לא רואים-לא שומעים. אני לא לגמרי טמבלית - אני מבינה שכולנו (כולל אני) לא באמת בחיים כמו שאנחנו משתקפים בפורום - גם אני מייפה את החיים שלי לפעמים מהבחינה שאני מספרת את הטוב ורק מעט מאד את הרע. כולנו אנושיים ובכולנו יש רוע וארסיות וכעס שגורם לנו לפעמים להשתלח אבל במסר זה יותר קל וזה מה שעצוב לי... אם נלמד לא לעשות את זה יהיה לנו ה
הכי טוב שיכול להיות.

ענת ../images/Emo70.gif אין שום קשר למקרה ליטל-קארן

והמנהלות בפורום הריון.והייתי מאוד מודה לך אם היית משאירה את השמות שלנו מחוץ ללכלוך הזה...במקרה המנהלות לא הוחלפו מסרים ארסיים מעין אלה שאת מתארת פה,הכל נאמר בגלוי! ומעל דפי הפורום! "מזכיר לי מאוד את מקרה ליטל-קארן" אם כפי שאת כותבת במילותייך את לא יודעת מה הלך שם במסרים מדוע את משרבבת את השמות שלנו לפה? אני רוצה שקוקי המנהלת וגם טל יעידו אם אי פעם שלחתי להן מסר ארסי! ההקבלה הזאת גם לא הוגנת וגם פוגעת! או שאולי יש אנשים שהשמות "ליטל" ו"קארן" גורמות ל"חרצובות מקלדתם" להשתחרר...וחבל!

ענתש

New member
ליטלי - זו לא התה הכוונה ובטח שלא

התכוונתי לרמוז ששלחת משהו למישהו. מה שמזכיר לי את המקרה היה שכל פעם מישהו בדיון שם אמר שוב ושוב ש"אף אחד לא יודע מה קורה מאחרי הגב במסרים" ואני כבר לא זוכרת מי אמר ולמה רק את ההרגשה המחורבנת שבמסרים מתרחש איזה "עולם אפל" של עלבונות וקללות. אני יכולה לחפש לך אם את רוצה אבל זה לא רלוונטי, מה לעשות וזה מה שזה מזכיר לי... אני אמרתי משהו נגדך ? אני האשמתי אותך ? אני חושבת שבכלל רוב הבלאגן היה אחרי שעזבת ולא היית קשורה לזה... אני קוראת לזה "מקרה ליטל קארן" כי ככה יודעים למה אני מתכוונת, זה הכל. אני לא רוצה לפתוח את זה שוב בכלל.

wildcat6

New member
ליטל אל תיכעסי

כשענת מזכירה את המסרים במקרה שלכם היא לא אומרת שאתם שלחתם, אלא שאתם קיבלתם את יודעת שאנחנו אוהבים אותך

etilly

New member
פורום כדרך חיים...

כאן בפורום, כמו בחיים, לגיטימי שלא כולם יסכימו איתנו, יפגינו, יהיו לצידינו ולטובתינו. מהרגע שאנחנו כאן, משתתפים פעילים יותר או פעילים פחות, זה נאיבי לחשוב שכולם יהיו תמיד לצידינו, בעיקר כשמעלים נושא שלכאורה נתון לויכוח. הפורום הינו "זירה לויכוחים", להחלפת דיעות, ולא רק לפרגונים ונשיקות. מי כמוני יודעת מה זה לקבל מסרים "לא אוהבים" במיוחד, באילום שם. (בתקופת ההריון, כשסיפרתי לכם שאני מתחתנת עם בטן ענקית, כמה וכמה נשמות טהורות כתבו לי כאילו אני נציגת השטן!) ממש ממש לא התייחסתי, כי אם לא הייתי רוצה לקבל יחס (לטובה או לרעה) לא הייתי מעלה את הנושא בדפי הפורום. הרי מזה אנחנו חיים...משמיעת דיעות מכל הכיוונים הפורום לא קיים רק בשביל "פוצי מוצי - כמה שהילד שלך מטמטם/גאון/מדהים" חבל מאוד שיש אנשים שלוקחים קשה דעות שמתנגדות למה שהם מאמינים. חבל מאוד שזה קורה... מצד שני, תרשו לי עכשיו להיות קצת קוטרית: כל ה"סקרים" האלה משגעים אותייייייי!!!!!!!!! לדעת איזה טיטול או איזה מגבון הוא האהוב של בנות הפורום לא ממש תורם לי להמשך החיים, אבל זכותכם לדון על זה ומבחירתי אני מדלגת על השרשורים האלו, אבל הייתי מצפה שנעלה כאן נושאים טיפה יותר מעניינים ומרתקים ושיתרמו משהו לגידול הגוזלים ולחיים בכלל המשך יום נפלא לכולנו!!

ענתש

New member
אתילי ../images/Emo24.gif נכון שהפורום כמו

בחיים, אבל בחיים לא חושבת שמישהו היה בא וזורק לך בפרצוף מה שכתבו לך במסר - נכון ? אין לי בעיה עם דיעות ! להפך... אם אל הייתי רוצה מאה דעות לא הייתי שואלת בפורום. יש לי בעיה עם גישה. דווקא לא השתתפתי בדיון הסקרים שהיה אבל אני הייתי די בעד לאגד אותם תחת ענף אחד - אולי זה כי אני רגילה לפורום הנקה המסודר להפליא ויודעת שזה באמת נוח. לא חושבת שיש מה להעלב מזה ששמים אותך ב
... אפשר במקום
להסכים שזה יהיה תחת
או משהו כזה - פחות מעליב ? לדעתי שווה ניסוי, אבל זו דמוקרטיה וראיתי שכולם נגד.

טלאפ

New member
גם אני לא השתתפתי בדיון על הסקרים

ואני בדומה לאתי, פשוט מדלגת על דברים שפחות מעניינים אותי וחבל שאחרים לא עושים את זה. הרעיון של
או כל סימן שונה אחר, הוא רעיון טוב.

למעלה