מסתכנת בגדול שיזרקו אותי מהפורום

טלאפ

New member
חייבת להגיב לעניין המסרים

אני לא מבינה איך משהו כל אחד יכול לזרוק משהו אחר מהפורום. א. אין לו זכות. ב. להיות בפורום כלשהו זו בחירה אישית של כל אחד שיושב מול המחשב שלו. ג. זאת כל עוד הוא לא פוגע במכוון בפרסונה אחרת מהפורום. הפורום הזה נפתח כפורום מאוד נחמד וכבית להורים עם ילדים קטנטנים וקצת יותר גדולים כי הם מוצאים שפה משותפת לדבר בה. לצערי בכל פורום יש לפעמים דיונים טעונים שאנשים נעלבים מהם וגם אני כבר נעלבתי, ואז החלטתי שלהעלב מאנשים וירטואליים זה קצת מוגזם (היום הרבה נפשות כבר לא וירטואליות עבורי, אבל זה עדיין לא שונה). למסרים יש צד חיובי, אבל יש להם גם מגרעות: אנשים יכולים להוצאי את כל הארס שלהם במסרים ומגרעת שניה, ניתן לנהל חיי פורום כפולים דרכם (וכבר היה פורום שברחתי ממנו כי הרגשתי מחוץ לעניינים כי כל הדברים המעניינים התרחשו במסרים) אז אני מקווה שחברה שלך קוראת את התגובה שלי, כי אני אומרת שחבל שהיא כבר לא משתתפת בפורום, שלא תתן לאף אחד להשפיע על השתתפותה, ושלכל אחד יש זכות להביע את דעתו גם אם ישנן דעות שלא תמיד הולכות עם הקונצנזוס. זה מה שמעניין בפורומים, ריבוי הדעות. ולמי שמשתלח במסרים אני מבקשת שיעשה את זה מעל דפי הפורום, כך כולנו נוכל להביע דעה.

מתרגשת

New member
ענתי../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתך בכל. אני לא מבינה מי זו שמסכימה להעיף את עצמה מהפורום בגלל שאמרו לה משהו לא נחמד. שתענה בחזרה או שתגיד מעל גבי הפורום מה קרה אבל לא להשתתף בפורום בגלל זה נראה לי קצת קיצוני ולא משנה מה אמרו לה. בכל מקרה תמיד יהיה משהו שלא יסכימ עליו ולעד יהיו דעות שונות לכל דבר. אם כל אחת תקום ותצעק על כך הפורום לא יוכל להתקיים. לא כל אחת חייבת לאהוב את כל מה שכותבים אבל אין שום סיבה לעשות מכל דבר ויכוח מיותר. העניין שקרה במסרים הוא ממש מגעיל
מילא לעשות את זה בניק שונה אבל במסר זה כבר דוחה לחלוטין. אני מציעה שנפתור את זה איכשהוא עם החברה שקיבלה מסרים לא נעימים מול אלו ששלחו לה אותם. לא יודעת איך, זה סתם רעיון אבל אולי יעזור. אני מקווה שמקרים כאלו לא יישנו ואם אני יכולה לעזור במשהו אני אשמח
בכל מקרה אני שולחת לחברה
בתקווה שהיא תחזור ותוקיע את מי שצריך להוקיע באמת

../images/Emo26.gifגם לי זה קרא דרת מסרים../images/Emo36.gif

אני דיסלקתית,וכותבת אם הרבה שגיעות,אתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה מסרים מגעילים מאנשים מגעילים שכותבים לי שזה נורא שאני כותבת אם שגיעות, שאני צריכה לעוף מהפורומים וכ וכ וכ וכ. אני אישית מיתעלמת או עונה תשובה יותר מגעילה. אין ספק שיש הרבה אנשים שמרשים לעצמם ליכתוב במסרים. ענת,תבקשי מהחברה שלך לחזור ולהיתעלם,ואם היא רוצה שתיכתוב לי...אני אתדרך אותה איך להיפתר ממגעילים! .

ענתש

New member
תודה מרינה... נראה לי שמפספסים

את הנקודה - זה לא נועד כדי לשכנע אותה לחזור (כבר הבעתי את דעתי פעם על "סחיטה באיומים" - אנשים שעוזבים כדי לשנות משהו ושיבקשו מהם לחזור... ודעתי לא חיובית). העניין הוא שאני נלחצתי מזה שאני יכולה לחשוב שהפורום הוא מקום כל כך נחמד ושליו ולפספס שמתחת לפני השטח יש זרמים עכורים. אז הייתי צריכה להגיד את זה ולטהר לפחות את הרגשתי שלי מכל העניין. זה הכל. ומרינה - באמת נורא אם כתבו לך כאלו דברים ! אנשים יכולים להיות כל כך מעצבנים ! טוב שלא לקחת את זה קשה ונשארת איתנו וכל הכבוד על ההתמודדות הלא קלה (מכירה את זה מאח שלי) והאומץ לכתוב בפורומים ולהיות חשופה לביקורת בוטה על שגיאות הכתיב שלך.

wildcat6

New member
בהחלט מזכיר לי מקרים קודמים

לפעמים יש מקרים שעולים נושאים שהדעות עליהם חלוקות אנשים פועלים מ"הבטן" ולפעמים לא מדברים שבשיא הניחוחות אבל כי הנושא הזה הוא בליבם היות ואני קוראת ומשתתפת של הפורומים הריון ולידה ושכלן בהדיקות אני יודעת שזה מתחיל מדיון פשוט ויורד לפסים אישיים ועובר למסרים רעים לדעתי הרעה החולה הם המסרים הרעים כשאנשים עונים בפורום בשם אחר (זה רע) כאילו הם מפחדים להביא את הדעה שלהם בדיון הבעייתי זאת שהגיבה השתמשה בכינוי אחר ואם תסתכלו על זה מבחוץ ולמעלה הנושא הוא לא ברומו של עולם להכנס להעלבות ולריבים על אך ינוהל פורום או איזה סימן לשים זה שטויות לדעתי בהריון ולידה היה ריב על בעלי חיים בבית של הריונית זה גם נראה שטות לריב עליה אבל אנשים שבעלי חיים הם החיים שלהם ורואים כל יום בעלי חיים נטושים כי בעלת הבית בהריון או כי הם סתם נוסעים לחו"ל לא יכולים להתייחס לנושא בעדינות אני גם אתמול דיברתי בבוטות נגד אשת הדיג שאמרה שהיא שונאת בעלי חיים ובמיוחד חתולים אבל הדברים התקבלו ברוח טובה היא הבינה שהנושא חשוב לי ונשארו ידידות ובטוח שאף אחד לא עזב את הפורום או הצאט בגלל זה אז אני קוראת לנעלבת ולמעליבה לעשות שלום בית ולזכור שדברים שבאים מהלב לפעמים נאמרים "קצת קשה" ושאף אחת מהם לא רצתה לפגוע באופן אישי או לגרום לעזיבה של מישהיא אחרת (לפחות כך אני מקווה) בתור אחת שתמיד אומרת מה שאני חושבת ולפעמים בצורה מאוד ברורה (ראה דיוני ברונשטיין) לא הייתי רוצה שאף אחת תעלב ממני ולא חשוב מה אגיד ואם כן הייתי רוצה שדבר איתי ונבהיר את הדברים לא הייתי רוצה שאף אחת לא תרגיש נוח פה בגללי

ענתש

New member
בתור הצד השני שבדרך כלל משתתף

(נגדך) בדיוני ברונשטיין אני מסכימה עם כל מילה
והנה אנחנו מצליחות להשאר בכל זאת חברות...

twiti

New member
לא יאמן כמה אני נאיבית ../images/Emo12.gif

ההשתתפות שלי בפורום, אי פעם, התחילה בעצם פעם ראשונה לפני שנה כמעט. אני מודה - למרות שמדובר סה"כ בעולם וירטואלי אני נדהמת ממה שענת מספרת לנו. אז ענת: קודם תודה שהארת את עיניי והערת אותי מהנאיביות האופיינית לי כ"כ - ודפנה'לה (דפגול), מסכימה עם כל מילה שלך.

טוטי30

New member
אוף! מעצבנים אותי הדברים האלה!

אין לי מושג מה קרה ולמה וכמה. וזה גם לא משנה לי, כי אף אחד לא מוכן לתת פרטים במילא, ואנחנו מדברים באוויר על משהו ומישהו וסודות וסיפורי טלפון שבור. עכשיו באמת, תגידו, לא חבל על האנרגיות שלכם? להיעלב ממסר? זה שווה את זה? לקחת ללב? לעזוב? sticks and stones may brake my bones, but words will never hurt me "מקלות ואבנים עלולים לשבור עצמות, אבל מילים לא יפגעו בי" אנחנו מנסים להקים כאן בית חם, תומך ונחמד לכולם. מן הסתם יש כאן ערב רב של אנשים, דעות והעדפות. אז אם לא מתאים למישהו לקרוא עוד סקר - שידלג, ואם לא מתאים לאחר שירשורי המזל-טובים והכפיים - שידלג, אפשר לסנן ואפשר לקרוא הכל, כל אחד ובחירתו. עד עכשיו הגיבו מעט 250 איש שונים בפורום בנושאים שונים ומגוונים. זה המון ואי אפשר לרצות את כולם, כל הזמן. וכמו שענתש אמרה, זה אינטרנט ואי אפשר לדעת מי זה מי באמת והמציאות האמיתית לפעמים קצת שונה מזו הוירטואלית. זה טבעה של המדיה. כולנו כאן אנשים אינטליגנטים, שבוחרים את הדרך שלהם בחיים מתוך הבנה של הגורמים וההשלכות. ואם משהו פונה אליכם מעל דפי הפורום או במסרים בצורה פוגעת - אנא התעלמו או דווחו לי, יש לנו כלים להתמודד עם אנשים כאלה. זכרו אבל שהכלי הכי יעיל הוא להתעלם. ולחברה שעזבה - צר לי שנתת לנחש להניס אותך מאיתנו. רובנו אנשים נחמדים שרוצים לחלוק ולשתף ואפילו לעזור אחד לשני. ולכל מי שקרה עד כאן - כל הכבוד! זו נאמנות!
אז עכשיו אחרי שהוצאתי את כל הקיטור שלי - אני רגועה. מאחלת לכולנו שהות נעימה וללא סיפורי אימה בבקשה!!!
בוקר טוב

26יפעת

New member
כואב הלב

זו שעזבה עזבה וכבודה במקומה מונח, אבל ענת למה לתת לזו שפגעה את האפשרות להמשיך ואולי לפגוע שוב? לדעתי צריך לפרסם את שמה או לפחות את הודעתה (שהיא לפחות תבין שמדובר בה ושהיא אכן פגעה עד כדי כך שמישהי עזבה בגללה), ומרינה - אני בהלם, מישהי מהפורום הזה כתבה לך את הדברים המרושעים הללו? חשבתי על זה שלאט לאט אני מרגישה יותר ויותר "חברה" ומכיוון שאני יודעת עד כמה אני רגישה, כדאי לי להזהר יותר.

עדי 4

New member
ענתש,תשמעי

לי שלחו מסרים לא נעימים ואני בחרתי לפרסם את המסר בפורום. בחיים לא הייתי מפרסמת מסר אישי שנוגע למישהו אחר אבל פה הרגשתי שזה נוגע לי וזכותי להראות עם מי יש עסק בפורום. אני בעד לפרסם מי כתב ומה כתב. אולי יתברר שיש פה אי הבנה? מאכזב לגלות שיש גם כאלה ביננו אבל זה פורום ציבורי (למזלנו ולצערנו)וכל אחד יכול להיכנס ולכתוב מה שהוא רוצה.

liat ליאת

New member
ענת, אני לא יודעת במה מדובר

אבל לגבי המשפט האחרון שלך - לפרסם את המסר מעל גבי הפורום, אני רק יכולה לומר לך שבפורום אחר שאני משתתפת שם קבוע, קרה מקרה דומה בו מישהי שלחה למישהי אחרת מסר פוגע ביותר, וזו שקיבלה את המסר בחרה לפרסם אותו מעל גבי הפורום - דבר שאסור לחלוטין בשום צורה. היא נחסמה לגמרי על ידי הנהלת הפורומים ומיותר לציין גם שההודעה שלה נמחקה מיידית. זו לא הדרך, למרות שאני מבינה שלקבל ממישהו מסר פוגע - זה הדבר האחרון שהייתי רוצה.

niniv

New member
ואוו... איזה שירשור.....

חבל לשמוע שמישהי עזבה פה רק בגלל מסרים מטופשים. אני מקווה שהשרשור הזה ידליק נורה אדומה אצל כולנו פה, ונדע, שגם אם מישהי פה כתבה משהו שנראה לנו מפגר בהחלט, גם עם עצבנו אותנו מאוד, סה"כ כולנו כאן משפחה וצריך ללמוד, אפילו את הדברים הקשים ביותר, לומר בכבוד ובדרך-ארץ. בקשר לשרשור של הסקרים, היו שם דברים שבאמת נאמרו בצורה לא נעימה, ולכן בחרתי שלא להשתתף בשרשור, ואני מקווה, שזה לא המקום שבגללו התחיל העניין הזה במסרים. אני מקווה שאותה בחורה תחזור אלינו, ונראה לי שכולנו נקבל אותה בזרועות פתוחות.... לא?

למעלה