כבר מזמן היה צריך להעביר את ניתוח הבדיקות והעברת התוצאות לגוף מוצלח יותר.מזעזע אך לא יאומן!!!
את מי אנחנו מממנים?
יש לפטר ולהשליך את הממונים על הטעויות האיומות הללו בבעיטת וולה!!!
(המקור n 12).
העצבים- פרטיים שלי.
אנא ציין מהו הפייק שלטענתך הפצתי והבא מראי מקום.סופרמן צודק כנראה לגבי הסגר.
אם היה צורך בו, אלה שלמעלה לא היו מכחישי קורונה
ריבלין, ביבי, רעייתו, שרים שונים, חברי כנסת, ראש השב"כ, הרמטכ"ל.
מעל כולם (נכון למה שאנחנו יודעים, איננו יודעים הכל) גילה גמליאל
לגבי כל השאר הוא אלוף הפייק
היכן טענתי ש"אין קורונה"? היכן טענתי ש"אף אחד לא חלה בקורונה"? מעולם לא טענתי טענות כאלה! אני לא מכחיש קורונה! אני טוען ששלילת חירויות מאנשים כדי לטפל במחלה היא רעיון פסול מיסודו! אני טוען (ואף הסברתי בפירוט במספר הודעות מדוע) שמסכות אינן יכולות להגן מפני קורונה מכיוון שהוירוס הוא Airborne! אני טוען שהסגרים לא מועילים! מעולם לא טענתי שהוירוס לא קיים או שאינו גורם למחלה, לכן נא לא לעוות את דבריי ונא לא לייחס לי הכחשה של וירוס שאיני מכחיש את קיומו ושל מחלה שאיני מכחיש את קיומה.את וסופרמן שוכחים נתון נוסף והוא עשרות אלפי בדיקות יומיומיות.
הלוגיסטיקה סביב הנושא הזה היא מטורפת.
מה גם שכל נושא הקורונה חדש לכולנו.
חוצמזה, Shit happens
אז במקום להכפיש את המממנים והממונים
הבה נריע להם עבור פועלם ותפעולם החשוב: כיפאק, היי, כיפאק, היי.
ותעשי לי טובה, סופרמן הוא מכחיש קורונה מובהק, בבקשה אל תיגררי אחריו.
תרא סבא אף אחד לא נגרר, לאט לאט מתגלה הכול. נכון שבגל הראשון הייתי בפנאנירה, לאט לאט המספרים לא עושים לי את זה.את וסופרמן שוכחים נתון נוסף והוא עשרות אלפי בדיקות יומיומיות.
הלוגיסטיקה סביב הנושא הזה היא מטורפת.
מה גם שכל נושא הקורונה חדש לכולנו.
חוצמזה, Shit happens
אז במקום להכפיש את המממנים והממונים
הבה נריע להם עבור פועלם ותפעולם החשוב: כיפאק, היי, כיפאק, היי.
ותעשי לי טובה, סופרמן הוא מכחיש קורונה מובהק, בבקשה אל תיגררי אחריו.
כששיעור השגיאות נמוך מאוד אפשר להצדיק את דבריך, אך כשמדובר בעשרות אלפים מתוך מאות אלפים (עשרות אחוזים) זה לא שיעור שגיאה סביר בשום מערכת בעולם! זה מחדל בקנה מידה של פשע! אין תירוץ המתקבל על הדעת למחדל בקנה מידה כזה!אני לא יודע במה הוא צודק אבל עד כמה שיש אמת בידיעה הזו, המקרה נראה כמו באגים במערכות התוכנה. תקלות וטעויות בתוכנה הן עובדת חיים שאין טעם לכעוס עליה. אפשר לטעות בשיוך בדיקה לאדם, לטעות בשיוך אדם למספר טלפון, ולטעות בשיוך סוג ההודעה לאדם או למספר הטלפון. ואלה רק באגים שעולים על הדעת בלי להכיר בכלל את המערכת. בטח מי שמכיר אותה יכול לספר על עוד כמה.
כתוב שם "עשרות בני אדם" ולא עשרות אלפים.כששיעור השגיאות נמוך מאוד אפשר להצדיק את דבריך, אך כשמדובר בעשרות אלפים מתוך מאות אלפים (עשרות אחוזים) זה לא שיעור שגיאה סביר בשום מערכת בעולם! זה מחדל בקנה מידה של פשע! אין תירוץ המתקבל על הדעת למחדל בקנה מידה כזה!
עשרות הם אלה שפרסמו את התראות השווא ומדובר על עשרות ביום, מה עם כל אלה שלא פרסמו בפייסבוק או שאין להם פייסבוק או שמאמינים שמקור ההודעה נוגע לאיכון סלולרי ולא לבדיקה שלא בוצעה? מה אם כל אלה שלא ממהרים למחות נגד מחדלים כי הם חוששים שירדפו אותם? ישראל הפכה למדינת "1984", המספר האמיתי גבוה בסדרי גודל מהמפורסם.כתוב שם "עשרות בני אדם" ולא עשרות אלפים.
אני לא יודע על סמך מה אתה קובע מה הן שגיאות תכנות סבירות אבל בטוח שאתה בעצמך לא היית מצליח לפתח מערכת כזו בכלל.
אתה סתם ממציא. לא בטוח שמדובר אפילו בעשרות. מעבר לכך באג פשוט יכול להוביל לכך שתישלח הודעה שגויה לכל האזרחים בבסיס הנתונים. גם אני קיבלתי בסגר הקודם הודעה שתוצאת בדיקת הקורונה שלי שלילית, למרות שלא עשיתי בדיקה. התעלמתי מההודעה וכמה שעות אחרי כן קיבלתי הודעת ביטול.עשרות הם אלה שפרסמו את התראות השווא ומדובר על עשרות ביום, מה עם כל אלה שלא פרסמו בפייסבוק או שאין להם פייסבוק או שמאמינים שמקור ההודעה נוגע לאיכון סלולרי ולא לבדיקה שלא בוצעה? מה אם כל אלה שלא ממהרים למחות נגד מחדלים כי הם חוששים שירדפו אותם? ישראל הפכה למדינת "1984", המספר האמיתי גבוה בסדרי גודל מהמפורסם.
התוכנה כבר לא בתחילת דרכה, זו לא גרסת אלפא ולא ביתא, אלא גרסה מנוסה ובדוקה. זה מחדל.אתה סתם ממציא. לא בטוח שמדובר אפילו בעשרות. מעבר לכך באג פשוט יכול להוביל לכך שתישלח הודעה שגויה לכל האזרחים בבסיס הנתונים. גם אני קיבלתי בסגר הקודם הודעה שתוצאת בדיקת הקורונה שלי שלילית, למרות שלא עשיתי בדיקה. התעלמתי מההודעה וכמה שעות אחרי כן קיבלתי הודעת ביטול.
כשצריך לפתח תוכנה חדשה במהירות מסחררת, למעשה בתוך יום יומיים צריך לפתח קוד שמטפל במצב חדש ודחוף, בהכרח יהיו שגיאות. שגיאה קטנה בשאילתה לבסיס הנתונים יכולה להחזיר הרבה יותר נמענים להודעה ממה שהמתכנת התכוון, והם יקבלו הודעות שגויות. ככה זה במחשבים. צריך להבין את המצב, להפעיל שיקול דעת לגבי ההודעות שאתה מקבל, ולא להתרגש מטעויות של מחשבים.
מאיפה לך, אתה מנהל הפיתוח של המערכת?התוכנה כבר לא בתחילת דרכה, זו לא גרסת אלפא ולא ביתא, אלא גרסה מנוסה ובדוקה. זה מחדל.
לו הייתה זו גרסת אלפא או ביתא היה הדבר מצוין בתקשורת, שהרי אין תירוץ טוב מזה לבאגים, אך עצם העובדה שלא כך פורסם מעידה על כך שלא זה המצב. מנהל הפיתוח היה דואג לפרסם בעצמו שמדובר בגרסת אלפא או ביתא לו היה זה המצב.מאיפה לך, אתה מנהל הפיתוח של המערכת?
אני ממליץ לך להפסיק להמציא טענות עובדתיות בלי שום בסיס. זה לא מוסיף תוקף לדעות שלך. דעות מותר להביע בלי הגבלה אבל עובדות צריך לבסס.
ממתי התקשורת מפרסמת עובדות נכונות?לו הייתה זו גרסת אלפא או ביתא היה הדבר מצוין בתקשורת, שהרי אין תירוץ טוב מזה לבאגים, אך עצם העובדה שלא כך פורסם מעידה על כך שלא זה המצב. מנהל הפיתוח היה דואג לפרסם בעצמו שמדובר בגרסת אלפא או ביתא לו היה זה המצב.
חפש כמה אנשים קיבלו התראות שווא להיכנס לבידוד - מדובר בעשרות אלפים. המידע גלוי.ממתי התקשורת מפרסמת עובדות נכונות?
ואן נאמר שהיו עשרות מקרים, איך קבעת שזה לא מאות או אלפים אלא עשרות אלפים? וכמה עשרות אחוזים? 20%? 40%?
איך קבעת כמה מאות אלפים נבדקו? אם נבדקו רק 20,000 ביום אז בחודש יש 600,000 בדיקות, בשלושה חודשים 1,800,000,
אז איפה עשרות אחוזים?
כרגיל מחרטט
בוא ותראה לי כמה קבלו הודעות שוא וכמה בדיקות נעשו וכמה "עשרות" אחוזים זה...חפש כמה אנשים קיבלו התראות שווא להיכנס לבידוד - מדובר בעשרות אלפים. המידע גלוי.
בוא ותראה לי כמה קבלו הודעות שוא וכמה בדיקות נעשו וכמה "עשרות" אחוזים זה...
הידיעה כוללת את ההסבר שמדובר בבעיות טכניות. מה אתה רוצה עוד, שיגידו לך בדיוק באיזו שורה נמצאה התקלה?לו הייתה זו גרסת אלפא או ביתא היה הדבר מצוין בתקשורת, שהרי אין תירוץ טוב מזה לבאגים, אך עצם העובדה שלא כך פורסם מעידה על כך שלא זה המצב. מנהל הפיתוח היה דואג לפרסם בעצמו שמדובר בגרסת אלפא או ביתא לו היה זה המצב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.