מסתמן שסופרמן צודק

שמלת תחרה1

Well-known member
מזעזע אך לא יאומן!!!
את מי אנחנו מממנים?
יש לפטר ולהשליך את הממונים על הטעויות האיומות הללו בבעיטת וולה!!!
(המקור n 12).
העצבים- פרטיים שלי.

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1603145093263.jpg
    FB_IMG_1603145093263.jpg
    KB 62.7 · צפיות: 3

משתפרת1

Well-known member
מזעזע אך לא יאומן!!!
את מי אנחנו מממנים?
יש לפטר ולהשליך את הממונים על הטעויות האיומות הללו בבעיטת וולה!!!
(המקור n 12).
העצבים- פרטיים שלי.
כבר מזמן היה צריך להעביר את ניתוח הבדיקות והעברת התוצאות לגוף מוצלח יותר.
חברה שלי חלתה בקורונה ואף אושפזה. כשנעלמו התסמינים נבדקה שוב כדי לקבל תוצאה שלילית שתאפשר לה לסיים את הבידוד. אחר יום הגיעה אליה תוצאה חיובית, אבל על התוצאה נכתב שהבדיקה נעשתה במקום מסוים- לא המקום בו היא נבדקה, בשעה 2 לפנות בוקר, היא נבדקה ב-11 בבוקר. כלומר שלחו לה בדיקה לא שלה. כשבקשה בדיקה חוזרת סירבו, אמרו שחובה להמתין שבוע בין בדיקה לבדיקה (והיא בבידוד, אחרי שהחלימה מהמחלה). ומה שחמור יותר הוא שהחולה האמיתי לא קיבל את התוצאה של בדיקתו, והוא יכול להמשיך להדביק אחרים.
זו לא הפעם הראשונה או היחידה שאנשים מקבלים תוצאות שגויות או תוצאות לא שלהם. בנוסף, התחקור של החולים כדי לקטוע את שרשרת ההדבקה נעשה באיחור, וככל שעוברים הימים הוא פחות מדויק. מסתבר שבין הגל הראשון לשני לא התבצעו דברים שהיו צריכים להיעשות.

diday

Member
סופרמן צודק כנראה לגבי הסגר.
אם היה צורך בו, אלה שלמעלה לא היו מכחישי קורונה
ריבלין, ביבי, רעייתו, שרים שונים, חברי כנסת, ראש השב"כ, הרמטכ"ל.
מעל כולם (נכון למה שאנחנו יודעים, איננו יודעים הכל) גילה גמליאל
לגבי כל השאר הוא אלוף הפייק

SupermanZW

Well-known member
סופרמן צודק כנראה לגבי הסגר.
אם היה צורך בו, אלה שלמעלה לא היו מכחישי קורונה
ריבלין, ביבי, רעייתו, שרים שונים, חברי כנסת, ראש השב"כ, הרמטכ"ל.
מעל כולם (נכון למה שאנחנו יודעים, איננו יודעים הכל) גילה גמליאל
לגבי כל השאר הוא אלוף הפייק
אנא ציין מהו הפייק שלטענתך הפצתי והבא מראי מקום.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
את וסופרמן שוכחים נתון נוסף והוא עשרות אלפי בדיקות יומיומיות.
הלוגיסטיקה סביב הנושא הזה היא מטורפת.
מה גם שכל נושא הקורונה חדש לכולנו.
חוצמזה, Shit happens
אז במקום להכפיש את המממנים והממונים
הבה נריע להם עבור פועלם ותפעולם החשוב: כיפאק, היי, כיפאק, היי.
ותעשי לי טובה, סופרמן הוא מכחיש קורונה מובהק, בבקשה אל תיגררי אחריו.

SupermanZW

Well-known member
חוצמזה, Shit happens
היכן טענתי ש"אין קורונה"? היכן טענתי ש"אף אחד לא חלה בקורונה"? מעולם לא טענתי טענות כאלה! אני לא מכחיש קורונה! אני טוען ששלילת חירויות מאנשים כדי לטפל במחלה היא רעיון פסול מיסודו! אני טוען (ואף הסברתי בפירוט במספר הודעות מדוע) שמסכות אינן יכולות להגן מפני קורונה מכיוון שהוירוס הוא Airborne! אני טוען שהסגרים לא מועילים! מעולם לא טענתי שהוירוס לא קיים או שאינו גורם למחלה, לכן נא לא לעוות את דבריי ונא לא לייחס לי הכחשה של וירוס שאיני מכחיש את קיומו ושל מחלה שאיני מכחיש את קיומה.

שמלת תחרה1

Well-known member
חוצמזה, Shit happens
תרא סבא אף אחד לא נגרר, לאט לאט מתגלה הכול. נכון שבגל הראשון הייתי בפנאנירה, לאט לאט המספרים לא עושים לי את זה.

קלייטון.ש

Well-known member
אני לא יודע במה הוא צודק אבל עד כמה שיש אמת בידיעה הזו, המקרה נראה כמו באגים במערכות התוכנה. תקלות וטעויות בתוכנה הן עובדת חיים שאין טעם לכעוס עליה. אפשר לטעות בשיוך בדיקה לאדם, לטעות בשיוך אדם למספר טלפון, ולטעות בשיוך סוג ההודעה לאדם או למספר הטלפון. ואלה רק באגים שעולים על הדעת בלי להכיר בכלל את המערכת. בטח מי שמכיר אותה יכול לספר על עוד כמה.

SupermanZW

Well-known member
אני לא יודע במה הוא צודק אבל עד כמה שיש אמת בידיעה הזו, המקרה נראה כמו באגים במערכות התוכנה. תקלות וטעויות בתוכנה הן עובדת חיים שאין טעם לכעוס עליה. אפשר לטעות בשיוך בדיקה לאדם, לטעות בשיוך אדם למספר טלפון, ולטעות בשיוך סוג ההודעה לאדם או למספר הטלפון. ואלה רק באגים שעולים על הדעת בלי להכיר בכלל את המערכת. בטח מי שמכיר אותה יכול לספר על עוד כמה.
כששיעור השגיאות נמוך מאוד אפשר להצדיק את דבריך, אך כשמדובר בעשרות אלפים מתוך מאות אלפים (עשרות אחוזים) זה לא שיעור שגיאה סביר בשום מערכת בעולם! זה מחדל בקנה מידה של פשע! אין תירוץ המתקבל על הדעת למחדל בקנה מידה כזה!

קלייטון.ש

Well-known member
כששיעור השגיאות נמוך מאוד אפשר להצדיק את דבריך, אך כשמדובר בעשרות אלפים מתוך מאות אלפים (עשרות אחוזים) זה לא שיעור שגיאה סביר בשום מערכת בעולם! זה מחדל בקנה מידה של פשע! אין תירוץ המתקבל על הדעת למחדל בקנה מידה כזה!
כתוב שם "עשרות בני אדם" ולא עשרות אלפים.
אני לא יודע על סמך מה אתה קובע מה הן שגיאות תכנות סבירות אבל בטוח שאתה בעצמך לא היית מצליח לפתח מערכת כזו בכלל.

SupermanZW

Well-known member
כתוב שם "עשרות בני אדם" ולא עשרות אלפים.
אני לא יודע על סמך מה אתה קובע מה הן שגיאות תכנות סבירות אבל בטוח שאתה בעצמך לא היית מצליח לפתח מערכת כזו בכלל.
עשרות הם אלה שפרסמו את התראות השווא ומדובר על עשרות ביום, מה עם כל אלה שלא פרסמו בפייסבוק או שאין להם פייסבוק או שמאמינים שמקור ההודעה נוגע לאיכון סלולרי ולא לבדיקה שלא בוצעה? מה אם כל אלה שלא ממהרים למחות נגד מחדלים כי הם חוששים שירדפו אותם? ישראל הפכה למדינת "1984", המספר האמיתי גבוה בסדרי גודל מהמפורסם.

קלייטון.ש

Well-known member
עשרות הם אלה שפרסמו את התראות השווא ומדובר על עשרות ביום, מה עם כל אלה שלא פרסמו בפייסבוק או שאין להם פייסבוק או שמאמינים שמקור ההודעה נוגע לאיכון סלולרי ולא לבדיקה שלא בוצעה? מה אם כל אלה שלא ממהרים למחות נגד מחדלים כי הם חוששים שירדפו אותם? ישראל הפכה למדינת "1984", המספר האמיתי גבוה בסדרי גודל מהמפורסם.
אתה סתם ממציא. לא בטוח שמדובר אפילו בעשרות. מעבר לכך באג פשוט יכול להוביל לכך שתישלח הודעה שגויה לכל האזרחים בבסיס הנתונים. גם אני קיבלתי בסגר הקודם הודעה שתוצאת בדיקת הקורונה שלי שלילית, למרות שלא עשיתי בדיקה. התעלמתי מההודעה וכמה שעות אחרי כן קיבלתי הודעת ביטול.
כשצריך לפתח תוכנה חדשה במהירות מסחררת, למעשה בתוך יום יומיים צריך לפתח קוד שמטפל במצב חדש ודחוף, בהכרח יהיו שגיאות. שגיאה קטנה בשאילתה לבסיס הנתונים יכולה להחזיר הרבה יותר נמענים להודעה ממה שהמתכנת התכוון, והם יקבלו הודעות שגויות. ככה זה במחשבים. צריך להבין את המצב, להפעיל שיקול דעת לגבי ההודעות שאתה מקבל, ולא להתרגש מטעויות של מחשבים.

SupermanZW

Well-known member
אתה סתם ממציא. לא בטוח שמדובר אפילו בעשרות. מעבר לכך באג פשוט יכול להוביל לכך שתישלח הודעה שגויה לכל האזרחים בבסיס הנתונים. גם אני קיבלתי בסגר הקודם הודעה שתוצאת בדיקת הקורונה שלי שלילית, למרות שלא עשיתי בדיקה. התעלמתי מההודעה וכמה שעות אחרי כן קיבלתי הודעת ביטול.
כשצריך לפתח תוכנה חדשה במהירות מסחררת, למעשה בתוך יום יומיים צריך לפתח קוד שמטפל במצב חדש ודחוף, בהכרח יהיו שגיאות. שגיאה קטנה בשאילתה לבסיס הנתונים יכולה להחזיר הרבה יותר נמענים להודעה ממה שהמתכנת התכוון, והם יקבלו הודעות שגויות. ככה זה במחשבים. צריך להבין את המצב, להפעיל שיקול דעת לגבי ההודעות שאתה מקבל, ולא להתרגש מטעויות של מחשבים.
התוכנה כבר לא בתחילת דרכה, זו לא גרסת אלפא ולא ביתא, אלא גרסה מנוסה ובדוקה. זה מחדל.

קלייטון.ש

Well-known member
התוכנה כבר לא בתחילת דרכה, זו לא גרסת אלפא ולא ביתא, אלא גרסה מנוסה ובדוקה. זה מחדל.
מאיפה לך, אתה מנהל הפיתוח של המערכת?
אני ממליץ לך להפסיק להמציא טענות עובדתיות בלי שום בסיס. זה לא מוסיף תוקף לדעות שלך. דעות מותר להביע בלי הגבלה אבל עובדות צריך לבסס.

SupermanZW

Well-known member
מאיפה לך, אתה מנהל הפיתוח של המערכת?
אני ממליץ לך להפסיק להמציא טענות עובדתיות בלי שום בסיס. זה לא מוסיף תוקף לדעות שלך. דעות מותר להביע בלי הגבלה אבל עובדות צריך לבסס.
לו הייתה זו גרסת אלפא או ביתא היה הדבר מצוין בתקשורת, שהרי אין תירוץ טוב מזה לבאגים, אך עצם העובדה שלא כך פורסם מעידה על כך שלא זה המצב. מנהל הפיתוח היה דואג לפרסם בעצמו שמדובר בגרסת אלפא או ביתא לו היה זה המצב.

נסיך.333

Well-known member
לו הייתה זו גרסת אלפא או ביתא היה הדבר מצוין בתקשורת, שהרי אין תירוץ טוב מזה לבאגים, אך עצם העובדה שלא כך פורסם מעידה על כך שלא זה המצב. מנהל הפיתוח היה דואג לפרסם בעצמו שמדובר בגרסת אלפא או ביתא לו היה זה המצב.
ממתי התקשורת מפרסמת עובדות נכונות?
ואן נאמר שהיו עשרות מקרים, איך קבעת שזה לא מאות או אלפים אלא עשרות אלפים? וכמה עשרות אחוזים? 20%? 40%?
איך קבעת כמה מאות אלפים נבדקו? אם נבדקו רק 20,000 ביום אז בחודש יש 600,000 בדיקות, בשלושה חודשים 1,800,000,
אז איפה עשרות אחוזים?
כרגיל מחרטט

SupermanZW

Well-known member
ממתי התקשורת מפרסמת עובדות נכונות?
ואן נאמר שהיו עשרות מקרים, איך קבעת שזה לא מאות או אלפים אלא עשרות אלפים? וכמה עשרות אחוזים? 20%? 40%?
איך קבעת כמה מאות אלפים נבדקו? אם נבדקו רק 20,000 ביום אז בחודש יש 600,000 בדיקות, בשלושה חודשים 1,800,000,
אז איפה עשרות אחוזים?
כרגיל מחרטט
חפש כמה אנשים קיבלו התראות שווא להיכנס לבידוד - מדובר בעשרות אלפים. המידע גלוי.

SupermanZW

Well-known member
בוא ותראה לי כמה קבלו הודעות שוא וכמה בדיקות נעשו וכמה "עשרות" אחוזים זה...

60% מ70051 זה יותר מ42000, זה שיעור ההפניות הלא מוצדקות לבידוד שגרם לכך שהערעורים בגינם התקבלו. עשרות אלפים, מ.ש.ל.

קלייטון.ש

Well-known member
הידיעה כוללת את ההסבר שמדובר בבעיות טכניות. מה אתה רוצה עוד, שיגידו לך בדיוק באיזו שורה נמצאה התקלה?
(מהבחינה הטכנית לא מדברים על "אלפא וביתא" כי מדובר במערכות שנמצאות בפיתוח ותחזוקה כל הזמן. זו לא מערכת תוכנה שעובדים עליה זמן סופי ואז מסיימים וזהו. היא כל הזמן בפיתוח)

למעלה