מסתמן שסופרמן צודק

SupermanZW

Well-known member
הידיעה כוללת את ההסבר שמדובר בבעיות טכניות. מה אתה רוצה עוד, שיגידו לך בדיוק באיזו שורה נמצאה התקלה?
(מהבחינה הטכנית לא מדברים על "אלפא וביתא" כי מדובר במערכות שנמצאות בפיתוח ותחזוקה כל הזמן. זו לא מערכת תוכנה שעובדים עליה זמן סופי ואז מסיימים וזהו. היא כל הזמן בפיתוח)
מדובר בתכונה של התוכנה, הנה: "בעקבות הבדיקה התברר כי התוכנה פועלת כך שאם אדם מתגורר בעיר פלונית ומדווח שהיה במקום מסוים בעיר אלמונית, התוכנה משנה אוטומטית את הדיווח מעיר אלמונית לעיר פלונית."

התוכנה מייצרת הטעיות מכוונות.

קלייטון.ש

Well-known member
מדובר בתכונה של התוכנה, הנה: "בעקבות הבדיקה התברר כי התוכנה פועלת כך שאם אדם מתגורר בעיר פלונית ומדווח שהיה במקום מסוים בעיר אלמונית, התוכנה משנה אוטומטית את הדיווח מעיר אלמונית לעיר פלונית."

התוכנה מייצרת הטעיות מכוונות.

דווקא לידיעה הזו קשה לי להאמין. יותר קל לי להאמין שהמציאו באג כדי להגן על השרה. אבל אין לי ראיות לכאן או לכאן וזו רק דעתי.

SupermanZW

Well-known member
דווקא לידיעה הזו קשה לי להאמין. יותר קל לי להאמין שהמציאו באג כדי להגן על השרה. אבל אין לי ראיות לכאן או לכאן וזו רק דעתי.
בכל אופן התקריות מהזמן האחרון מלמדות שהתוכנה לא אמינה, הממשלה לא אמינה, התקשורת לא אמינה והציבור מהווה כלי משחק בידי הנ"ל. אין למי להאמין.

קלייטון.ש

Well-known member
בכל אופן התקריות מהזמן האחרון מלמדות שהתוכנה לא אמינה, הממשלה לא אמינה, התקשורת לא אמינה והציבור מהווה כלי משחק בידי הנ"ל. אין למי להאמין.
בכל תוכנה יש באגים ועל כל מערכת מחשב אפשר להגיד שיש לה בעיות של אמינות.
שאר הטענות על בעיות של אמינות, ממשלה, משטרה, מערכת המשפט, תקשורת, אלה טענות לא מעניינות כי אין בהן שום חדש והן נשמעות לכל אורך ההסטוריה.

ai27

Well-known member
זה כשל כפול:
הרי מותר להיות 1000 מטר מהבית,
ומותר שיהיו לך 2 בתים,
אפילו עשרה.

ומי מחייב אותך לסגר בבית X ולא בבית Y?
אף אחד.
בטח לא החוק.
אבל מי שרוצה להמציא שקרים - מספר לנו שקרים על כבוד השרה.

למעלה