ובאותו נושא - שאלה - אתן מכירות אולי ספר בישול תימני - כזה שיש בו את כל המרקים והתבשילים המדהימים?
R rinutza New member 16/10/02 #21 ובאותו נושא - שאלה - אתן מכירות אולי ספר בישול תימני - כזה שיש בו את כל המרקים והתבשילים המדהימים?
י יעלי2 New member 16/10/02 #22 אני מכירה פולני שנשוי לתימניה והוא תמיד אומר שכשהם מוזמנים להוריך אף פעם אין מה לאכול אבל הוא בטח לא משקף כי הם כן יודעים לפתוח שולחן!
אני מכירה פולני שנשוי לתימניה והוא תמיד אומר שכשהם מוזמנים להוריך אף פעם אין מה לאכול אבל הוא בטח לא משקף כי הם כן יודעים לפתוח שולחן!
H Hadar p New member 16/10/02 #23 רינה הנה לינק לספר בישול אוכל תמני אבל אני לא מכירה אותו באופן אישי. חוצמזה כמעט בכל סיפרי בישול עדות אפשר למצוא מאכלים תמניים
רינה הנה לינק לספר בישול אוכל תמני אבל אני לא מכירה אותו באופן אישי. חוצמזה כמעט בכל סיפרי בישול עדות אפשר למצוא מאכלים תמניים
R rinutza New member 16/10/02 #24 תודה הדר ../images/Emo24.gif אני כבר הולכת לבדוק וכמובן אח"כ להכין.
H Hadar p New member 16/10/02 #25 לא! זה רק לינק לבוקנט לא תצליחי../images/Emo4.gif להכנס לתוך הספר! מצטערת עם בילבלתי.... פשוט חיפשתי לך ספר במתמחה בבישול תימני!
לא! זה רק לינק לבוקנט לא תצליחי../images/Emo4.gif להכנס לתוך הספר! מצטערת עם בילבלתי.... פשוט חיפשתי לך ספר במתמחה בבישול תימני!
R rinutza New member 16/10/02 #26 כן, אח"כ שמתי לב, אבל עוד יותר טוב זה אומר שיש לי הזדמנות לקנות עוד ספר לאוסף