אני חושב שלא
אבולוציה היא דיספלינה מדעית. להכנס לויכוחים תיאולוגיים עם טיעונים א-מדעיים שאינם זקוקים לראיות ואינם זקוקים לשמץ של חשיבה ביקורתית, שהם חסינים לביקורת, שהם נתונים לפרשנות שמתאימה את עצמה לסיטואציה ושלמעשה רוב האנשים שינסו להשתמש בהם אינם יודעים דבר על המטבע המדעי זה מיותר. יש לנו מספיק ראיות על אבולוציה בשביל שלא נצטרך לחזור כל היום לשולחן השרטוטים ולשאול את עצמנו או להתדיין על האם האבולוציה היא משהו שקיים. לאסטרונומיה יש את האסטרולוגיה לכימיה יש את האלכימיה לפרמקולוגיה יש את ההומאופתיה ולנו יש את הבריאתנות. זה לא אומר שאנחנו צריכים להציף את הפורום במלא הגיגים מיותרים. (ותאמיני לי, שאם זה יהיה מותר אז כל כמה זמן הפורום יתמלא בכל מיני יצורים שרק מתים להראות לנו כמה אנחנו טועים, כמה אנחנו חוטאים, כמה הראיות לא משנות כי "הם מאמינים") אנחנו לא נלמד מזה שום דבר, לא נשכיל. רק נבזבז זמן ועצבים על לנסות להחדיר למישהו חשיבה ביקורתית ויכולת קריאה מדעית כשהוא כבר החליט שלא משנה איזה ראיות אנחנו נציג בפניו, הוא עדיין יאמין בדברים אחרים. (אני מציע לך להכנס לפורום אתאיזם או לפורום חופש ולראות איך זה נראה. תאמיני לי שאת לא רוצה את זה גם פה)