מעבר דירה - ייעוץ

h a j b i

New member

ללמוד לבשל אוכל בסיסי לוקח בדיוק שבועיים. מורידים כמה מתכונים מהרשת, קונים מצרכים ויאללה. אחרי חודש כבר כבר אפשר להגיע לרמה סבירה.

וניקיונות? עבור אדם שכר לבד? היחיד שאני מכיר שמשתמש בכזו בקביעות יושב על משכורת של 28K ש"ח, אז צאי מהסרט

NEO83

New member

חוץ מזה שבימינו יש רובוטים שעושים שאיבה ושטיפה וחוסכים הרבה כאב ראש

גילושיט

New member
אני חושבת

שאתה פשוט לא מוכן לשום שינוי, לא בעצמך ולא בסביבה בה אתה חי.
אתה לא מוכן להחפש עבודה אחרת כדי להרוויח יותר כסף, אתה לא מוכן להפסיק לעשן, אתה לא מוכן להתחיל ללמוד כי זה קשה, וכמובן לא מוכן לבשל או לנקות חלילה (או לגור עם אנשים מכוערים.. אבל זו כבר בעיה אחרת).

לדעתי נוח לך במצב בו אתה נמצא ולא באמת בא לך להתאמץ בשביל לשפר דברים, וזו דרך חיים קצת ילדותית לבחור בגילך..

Cow23

New member
תתבגר ילד!

תוריד סיגריות, תעבוד בעבודה אחרת וצא מהבית

spaysi8

New member
משהו בהודעה שלך מציק לי

נפריד שניה את זה שלגיטימי לגמרי לרצות לעזוב את הבית בגיל 25 ולדעתי זה צעד נכון אפילו במשכורת קטנה (כל עוד היא מכסה את השכ"ד וההוצאות כמובן),
אבל יש משהו בגישה שלך שהיא קצת ילדותית ומתנשאת, ואסביר-
עלו פה כל מיני הצעות הזויות לעוזרת בית וכל מיני- שמע, אתה צריך ללמוד לדאוג לעצמך, אתה בן 25 ואתה צריך ללמוד לבשל ולנקות ולעשות כביסה וכל הדברים שמרבית האנשים בגילך כבר יודעים לעשות.
זה לא קשה, אבל זה דורש לצאת מהעצלנות ולהבין ש"לחיות כמו מלך" זה משהו שקורה לחיילים קרביים בד"כ או לשייחים :p
לגבי העניין עם הדירה שהיא לא לטעמך והשותף לא לטעמך וכל זה.. שמע.. אתה לא במצב של להיות בררן ובטח לא לברור מישהו על סמך מראה כי לא משנה כמה שאתה אסתטי תחשוב שניה איזה מגוחך זה..
בקיצור-
אני תומכת במעבר אבל תומכת גם באיזשהיא הכנה ועבודה פנימית על עצמך, ואולי איזה קורס מזורז אצל אמא לגבי כביסה, ספונג'ה ובישול..

בהצלחה!

למעלה