דעתי האישית (וברור שיהיו אחרים שדעתם תיהיה שונה)
במצב הזה אני אישית לא חושב שהייתי עובר, שוב בהתייחס למה שיש לכם היום ומה שאת הגדרת, כמובן שזה אישי וכל אחד ושיקוליו בסוף היום זה מה שאת ובעלך תחליטו.

הצגתי את השאלות בגלל שאני חושב שחייבים להציב מטרות ולפי זה לפעול, ואלו הדברים שצריכים להנחות אותם, ולכן אני מציע שגם את חוות הדעת שלי תקחו עם קמצוץ של מלח.
והייתי ממליץ לכם גם לנסות לדבר/להפגש עם עוד אנשים שמתגוררים פה, וגם הייתי ממליץ לבקש ביקור מקדים על מנת להבין יותר טוב, ויכול להיות ששיחה גם עם חברת רילוקישן (אני יכול לשלוח לך שם של חברה הפרטי אם את רוצה מהאיזור הזה) יכולה לעזור.

עכשיו למה אני לא הייתי לוקח את זה (לפי מה שאת ענית)
1. בעלך מרוצה היום ממה שהוא עושה ולפי מה שאני מבין לא בטוח שהוא רואה או חושב שזה בהכרח קידום מקצועי או אחד שיתרום יותר מדי.

2. לפי דעתי יקח לך לפחות שנה אם לא יותר עד שתוכלי לעבוד ותמצאי מקום, כפי שציינתי השוק פה רותח בתחומים מסויימים ובתחומים אחרים פחות.
יותר קל למצוא עבודה עם עובדים פה מאשר לא, מבחינת הפניות, וכמובן קשרים (כמו שגם קורה בישראל) מאוד עוזרים, אז אני לא בטוח שזה שווה את זה בשביל שורה בקורות החיים, מה גם שיש מספיק חברות בישראל שלא נופלות ברמה ממה שיש כאן.

3. מעבר של פחות משלוש שנות מס מלאות די בעיית בגלל חשיפה למס גם בישראל (במיוחד ביטוח לאומי)

4. רמת המחייה בעמק מאוד גבוהה, נכון המשכורת של בעלך מאוד יפה (שמתייחסים גם לבונוס ולאופציות) אבל אתם מרווחים מאוד יפה בישראל למשל אם נתייחס לבונוס והאופציות של בעלך בישראל אז הבונוס הוא כעוד 18000 אלף בחודש והאופציות עוד כ 14,500 שח בחודש שזה 92,500 אלף לחודש פלוס 40 אלף שלך זה מאוד מכובד.

הייתי ממליץ להקשיב ל
http://semek.podbean.com/e/סעמק-37-מספיק-כסף-כדי-לפרוש/
גיל הירש מכר חברה לפייסבוק ואפשר להגיד שהוא עשה את fuck you money שלו, ומדוע הוא מראש החליט להגיע למינימום זמן (בגלל המכירה) והחליט לחזור
נגוסה למחשבה אבל זאת דעה אחת וכפי שאמרתי מקודם לקחת אותה עם קמצוץ של מלח...

ואני חוזר על זה שוב היות שאני בטוח שיש אנשים שיחשבו אחרת ממני ויחשבו שאני טועה (יכול להיות שזה נכון).

התשובה שלי היתה יכולה להיות שונה אם למשל המטרות היו (רק דוגמאות)
תפקיד שהוא קרש קפיצה מאוד חשוב לבעלך, הרצון שלכם לחיות תקופה של כמה שנים (לפי דעתי לפחות 5) אולי לנצל את זה על מנת לקבל אזרחות נוספת, במצב כזה הייתי מנסה לרואה האם לחברה שלך יש פה סניף שתוכלי לעבור אליו
ואז שני משכורות הייטק (במיוחד של בעלך) ניתן לחסוך יפה ולראות עולם.