מעבר לחמישה ממדים

מעבר לחמישה ממדים

לא יודעת מי מכם שמע, אבל יש הרבה דיבורים (ובעיקר תיקשורים) על כך שבקרוב נעבור לתפקד בחמישה ממדים. כלומר אם עכשיו יש אורך, רוחב וגובה - בהם אנחנו יכולים לנוע. הטענה היא שנוכל לנוע בזמן ובמרחב. הרי זמן גם ככה קיים רק בעולמנו. בעולם הנשמות, מימד הזמן ממש לא קיים. וגם היום, במצבים מסויימים אנחנו יכולים לנוע בזמן, באופםן מסויים - למשל כשעושים שיחזור גלגולים. מה אתם אומרים, נשמע לכם כמשהו שעשוי לקרות?

אני חושבת שכבר עכשיו

יש מי שיכול לנוע בין הזמנים ובמרחב. הכרתי מישהו שכבר לפני הרבהשנים ישב לידי ואמר לי עכשיו אני מטייל במקום אחר. לומר לך בוודאות שכולם יחוו זאת לא בטוחה שזה יהפוך לחל מחיינו, אגב היכן ראית תקשור לזה ? אהבה אריאלה

רותי 11

New member
אריאלה היום זה מופיע בהרבה מקומות

הן בספרים והן באתרי האתר הכי מפורסם זה אור ואהבה של סמדר ברגמן יש את האתר של חמדה טלאור - הקפיצה הקוונטית ויש עוד אבל אלה בעיקר מביאים תקשורים בנושא

קראתי בכל המקומות שציינת../images/Emo8.gif

משום מה אני לא מתחברת לזה שמה שיקרה יהו בו כולם, גם כתוב שמי שלא יכיל את השינוי - לא ישאר ביננו החיים... לא קראתי על מתי הם מדברים, ועל מי.... כי תיקשורים אמרתי לך כבר לפני 6 שנים מישהו אצלי ישב בבית- וטייל במודע. אבל לרוב זה מי שעוסק ב"טיולים האלו" הייתי שמחה לשמוע קצת פיזיקה ...כמו ניתוחים של אנרגיה או מחקר על המוח. לא מרגיש לי שכולם במהלך דור יתחילו לחיות במרחבים חדשים, שהרי חיים במרחבים הקיימים אלפי שנים, ותמיד היו כאלו שחוו עוד מימדים. מקווה שזה יגיע לפני " סוף העולם" כי הם כותבים ש-2012 יהיה סוף לעולם , אז מתי הם "מכניסים את השינוי "? אשמח לקבל הבנות אחרות... כי אני מקבלת בתיקשור אינפורמציה אחרת. אני חוויתי טיול ללא זמן...זה הרי קורה גם ב"טיול אסטראלי" רואה המון תוכניות על גילויים חדשים בנושא המוח, ומבינה שדברים נסתרים עדיין מאיתנו, ולא קפיצות קוונטיות או אחרות.. זו דעתי,
באהבה אריאלה

רותי 11

New member
אריאלה איך הגעת למסקנות האלה ?

לא כתוב שאנישים ימותו לא כתוב שזה יהיה סוף העולם מה שכתוב הוא שלא כל האנשים יעברו בבת אחת כי לא כולם עברו תהליכים שיכולים להעביר אותם כי רמת הרטט שלהם פשוט לא תתאים. השינוי כבר התחיל לפני מספר שנים שנת 2012 מצויינת כשנה שתהיה הקפיצה למימד הבא זה הכל לא סוף העולם ולא שום דבר כזה ושוב חלק יעברו וחלק ישארו כאן להמשיך לחיות כמו היום

אמממ.... סליחה רגע ../images/Emo9.gif

אבל אמממ....
לא יכול לקרות שונדבר עד סוף 2012
אני מיחכה לתאריך המאוד מיוחד 12/12/12.... זה המומולדת שילי
ואשכרה מסקרן אותי לדעת כמה עוד אנשים נולדו בו... אז אלא אם כן מתכננים לי מסיבה חגיגית סוף הדרך (ובנושא הזה אני באה בשיא הגמישות, בלי דרישות או ציפיות מיוחדות), שום עולם לא הולך להגמר,שום פצצה לא הולכת לסיים כלום
ואולי בכלל על שום זה המהומה....

היי גם אני בתאריך 12\12 ומחכה ליום הזה ../images/Emo13.gif

ואכן יש הרבה תקשורים על קפיצת המימדים למימד החמישי ועל התקדשות כדור הארץ. כבר היום יש הרבה שנמצאים במימד הזה, אך ב-2012 אמורה להיות קפיצה רב מימדית של רוב הישויות שעל כדור הארץ. יש גם סברה שמי שלא יהיה מוכן לכך לא ישרוד כאן ולכן מדברים על מלחמה גדולה, ככל הנראה מלחמת עולם שלישית, בשנים 2010-2011, שבה לא יהיה קל, גם לתושבי המדינה הזו. פלוטו עובר שלב הזה "ומוחק" כדרכו, את מה שהיה ועושה שינוי. הוא עבר גם במלחמת העולם הקודמת.. לכן גם אסטרולוגים קבליים ואחרים, מתייחסים לשנה הזו כאל ייחודית ואכן הלוחות הקדומים מגיעים עד שנה זו. שירי, גם אני ילדית התאריך 12\12 ומחכה לראות מה יהיה

שמעתי באוזני

בהרצאה לא רבת משתתפים,של מישהו מתוך קבוצת המתקשרים הזו , שאמר בפירוש,שזה לא נכתב בתיקשור בפירוש , אך מה שיקרה זה שאלו שלא יכילו, לא יוכלו להמשיך לחיות. מעדיפה לא לציין שמו על גבי הנט , מישהו מוכר. לא רוצה להכנס לזה, אך חבל שיש כאלו שמחוברים קבוע לתיקשורים האלו , ואולי הוא סילף עובדה או שניים.... אז אכן, למי להאמין? להילרית שאמרה לי בסדנא לפני 6 שנים שאני כבר במימד בחמישי... ולא מה יהיה איתי בשנת 2007 או 2012 או למה שכתוב ואולי אפשר להבינו כראות עיננו ?

רותי 11

New member
הילה זה עומד לקרות מאוד

בקרוב בשנים הקרובות מאוד נכון שלא כל האנושות תעבור בבת אחת אבל המגמה היא שכולם בסופו של דבר יעברו

danmordechay

New member
אני תוהה...

לא מזמן התחלתי להתעניין בנושא התקשורים ולקרוא תקשורים כאלה ואחרים באינטרנט... ורשום על כל מיני סוגי מימדים (לדוגמא את רשמת על מימד חמישי ורק השבוע הזה קראתי על מימד רביעי ובאתר של חמדה טלאור מוזכר המימד ה 12 במאמר של נקודת האפס).. אני תוהה... האם כל התקשורים שהתקבלו תואמים? האם יכולים להתקבל תקשורים סותרים? ואם כן ממי מקבלים אותם ומי צודק? האם יכולים להתקבל תקשורים ממימדים שונים? האם יישויות ממד חמישי למשל גם מתקשרים עם יישויות ממד גבוה יותר? יענו משהו אין סופי כזה? סתם סקרנות...

הממדים...

היי, כמו שאני מבינה, ככל שמסתכלים על הדברים מגבוהה יותר, רואים יותר. כלומר, אם אנו נמצאים בממד ה- 3 והוא המציאות השלמה שלנו, הרי שמי שנמצא בממד ה- 5 - רואה/מתקשר/מבין/משתמש יותר/עם יותר/יותר/עם יותר - ממדים, אפשרויות, ישויות וכו'. דהיינו - ידידינו השקופים יכולים לתקשר עמנו, בינם לבין עצמם בכל הממדים וכו'. זה גם מסביר את השוני בתקשורים. כל ישות מדברת מ"גובה" המבט שלה. לא שאני מבינה הכול, אבל בגדול - ככה זה מובן לי. יום קסום,
חמדה

danmordechay

New member
אחד הדברים שגרם לי להבין יותר טוב זה הקטע

בבליפ 2 של העולם השטוח http://www.youtube.com/watch?v=BWyTxCsIXE4 אך השאלה עדיין נשארת בעיינה... האם יכול להיות סתירה בין תקשורים שונים? ואם כן איך נדע מה נכון?

סתירה בין תקשורים

ברוב התקשורים, מספרים לנו שההדרכה והבורא אינם יודעים את העתיד להתרחש. כל שהם יכולים לראות אלו הן מגמות מתהוות ופוטנציאלים על פי התפתחות האנרגיה שלנו. לכן, - אם נשוב אל עניין הממדים - יכולה להיות סתירה בין תקשורים, כי יכול להיות שבממד אחד רואים פוטנציאלים מסויימים שבממד אחר הינם חלק משלם חדש ויותר גדול - ובכך הפוטנציאל החדש שונה. בנוסף, יש המעבירים מסרים כאשר הם קובעים שהדברים יהיו כך או אחרת, וישנם רבים אחרים המציינים שמגמת ההתפתחות כזו שמה שדובר עליו כעובדה בשלב קדום יותר, הפך להיות פוטנציאל שניתן לבחור בו / או לא, במצב הנוכחי. אם תיכנס לפורום באתר שלי, בעמוד 2 יש תרגום שעשיתי לשאלה ששאלתי בשאוד הקודם את טוביאס ממעגל הארגמן, בדיוק על הנושא הזה. אתה מוזמן לקרוא. הלינק לפורום: ערב טוב, חמדה

danmordechay

New member
מעניין מאוד...

הוא נכנס שם גם לקטע של דת שזה בכלל מעניין מכיוון שיש תקשורים שמחזקים את הדת... נראה לי שראיתי איזה אתר בפורום הזה דווקא שקשור לנושא... ומה הקטע של הפוטנציאלים שהוא הזכיר? למה הכוונה "מה שקבוצות אחרות רואות אלו הם פוטנציאלים, שיתכן ויתרחשו בממדים אחרים" ?

לגבי הדתות

אם שוטטת באתר שלי וקראת תקשורים, מן הסתם ראית שגם הקבוצה = משואות האור, באמצעות סטיב רות'ר וגם קיראל - באמצעות קהו פרד סטרלינג, מדברים על הדתות ומסבירים שתפקידן מסתיים עתה. לגבי הפוטנציאלים - ההבנה שלך טובה כמו שלי, והפירוש שאתן יהיה, מן הסתם, טוב כפירוש שתתן אתה..

למעלה